Florin Prunea / Foto: Captură Digi Sport

Exclusiv Florin Prunea a spus lucrurilor pe nume, după eliminarea FCSB-ului: ”N-ai cum să nu faci legătura” / ”Frustrare”

articol scris de Digi Sport
14.08.2024, 09:27
  • Champions League: Juventus - PSV, marți, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Milan - Liverpool, marți, 22:00, DGS 1

FCSB a fost eliminată de Sparta Praga în turul trei preliminar UEFA Champions Leaguge.

După ce o remiză în meciul tur de la Praga, scor 1-1, campioana Cehiei a intrat extrem de montată în partida din Ghencea, iar la pauză avea deja 3-0. Darius Olaru și Malcom Edjouma au readus speranța în rândul fanilor, însă FCSB nu a putut înscrie și al treilea gol, astfel că a pierdut calificarea.

Eliminată din preliminariile Champions League, echipa pregătită de Elias Charalambous și Mihai Pintilii va continua în play-off-ul Europa League, acolo unde va da peste LASK Linz.

Florin Prunea: ”Dacă FCSB marca în tur cum au marcat ei, putea să fie aceeași diferență, la jocul prestat și ocaziile pe care le-au avut”

Prezent în cadrul emisiunii Fotbal Club, Florin Prunea a vorbit despre modul în care FCSB a pierdut calificarea. Fostul mare internațional crede că arbitrul întâlnirii, Morten Krogh, danez, a luat unele decizii prin care i-a pus pe gânduri pe suporteri, mai ales că este compatriotul antrenorului Spartei, Lars Friis, și al jucătorilor Peter Vindahl, Asger Sorensen și Mathias Ross.

”S-a făcut legătura între arbitru și antrenorul și jucătorii lor, patru sau cinci danezi, câți sunt. N-ai cum să nu faci legătura”, a declarat Florin Prunea.

Mai mult, Florin Prunea crede că FCSB ar fi putut obține calificarea dacă ar fi profitat de ocaziile clare pe care le-a avut în meciul tur de la Praga. Campioana României nu a fructificat șansele importante, însă cehii au făcut acest lucru în returul de la București.

”Au fost două jocuri, am vorbit foarte puțin de primul meci. Dacă FCSB marca în tur cum au marcat ei, putea să fie aceeași diferență, la jocul prestat și ocaziile pe care le-au avut.

De aici e frustrarea și amărăciunea antrenorului, a jucătorilor și a lui Gigi Becali. Dacă luăm cele două jocuri și le punem cap la cap, cine ar fi meritat? Noi nu am marcat, ei da, aici s-a făcut diferența”, a mai spus fostul internațional.

Antrenorul Spartei Praga a avut doar cuvinte de laudă pentru arbitrul Morten Krogh

Românii sunt nervoși pe arbitrul Morten Krogh, compatriotul tău”, i-a spus un jurnalist lui Lars Friis, care a avut, însă, doar cuvinte de laudă la adresa arbitrului.

Mă bucur că a fluierat finalul. A lăsat jocul să curgă, nu a făcut greșeli. A dat cartonașe doar când a trebuit, a fluierat faulturile doar când a trebuit. A lăsat jocul liber. Mi-a plăcut stilul lui”, a declarat Lars Friis, citat de Idnes.

FCSB, în play-off-ul Europa League

După eșecul cu Sparta Praga, FCSB a ”retrogradat” în play-off-ul Europa League, unde o va înfrunta pe LASK Linz.

În cazul unui eșec în fața ocupantei locului trei din sezonul trecut din Austria, FCSB va ajunge în grupele Conference League.

Etichete: florin prunea , fcsb , fcsb sparta praga


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Atac în Parlamentul României. Un bărbat a provocat un incendiu

Pompierii intervin la Palatul Parlamentului, după ce o persoană a aruncat cu benzină în sala de expoziții amplasată la intrarea în clădire. Atacatorul este cautat de polițiști.  

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. PAOK l-a adus pe Dejan Lovren

Video A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. Imagini virale

Ion Țiriac, întrebat direct dacă este un om zgârcit. Miliardarul a răspuns instant, în 3 cuvinte

Corriere dello Sport anunță o lovitură de proporții: "Negocierile pentru Dennis Man încep de la 30 de milioane €!"

Video GOOOL Andrei Rațiu! Internaționalul român, cel mai bun de pe teren. Nota primită pentru prestația excelentă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Reacția lui Emil Boc, după ce ’U’ Cluj a învins-o pe Rapid și s-a instalat pe primul loc în SuperLiga

Echipa care a anunțat că își va disputa meciurile de pe teren propriu pe stadionul Dinamo, a cărui demolare a început

Gigi Becali s-a convins încă din etapa a 9-a a SuperLigii: ”Nu sunt de speriat”

Foto Ultimul drum pentru Gigi Mulțescu pe stadionul Dinamo. Unde va fi înmormântat "SMURD-ul"

Citeşte şi

Gigi Becali a făcut calculele! La câte puncte distanță vrea să câștige titlul față de CFR și Universitatea Craiova

"A vrut să scape de toți din garda veche!" Cum i-a "curățat" Mircea Lucescu pe toți "greii" din vestiar

PEROZJennifer Aniston, în formă maximă pe covorul roșu. Brațele musculoase și silueta subțire, puse în evidență de o rochie fără bretele

FILM NOWSean Penn, sărut pasional pe străzile din Madrid cu o tânără din Republica Moldova. Actorul nu a ținut cont de oamenii din jurul lui

Mircea Lucescu îl propune pe Darius Olaru italienilor: „Poate juca atât mijlocaș defensiv, cât și în spatele vârfului” citeşte ştirea pe Prosport.ro

"Rapid nu se bate cu mine la titlu”. Gigi Becali, mesaj dur spre Dan Șucu citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, ședință foto într-o ținută cu un decolteu amețitor. Artista, din ce în ce mai încrezătoare după schimbare de look

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, ședință foto într-o ținută cu un decolteu amețitor. Artista, din ce în ce mai încrezătoare după schimbare de look

Digi World

Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia