Horațiu Moldovan / Foto: FRF.TV

Anunțul făcut de italieni despre Horațiu Moldovan, după ce a fost rezervă în primul meci la Sassuolo

articol scris de Digi Sport
29.08.2024, 17:52
  • Champions League: Bologna - Șahtior, miercuri, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Manchester City - Inter, miercuri, 22:00, DGS 1

Horațiu Moldovan (26 de ani) a fost împrumutat de Atletico Madrid, la Sassuolo, în Serie B, dar încă nu a debutat pentru italieni.

Portarul român a făcut parte din lotul lui Sassuolo pentru deplasarea de la Bari din etapa cu numărul trei din Serie B, dar s-a aflat doar pe banca de rezerve. Acest lucru s-a întâmplat și pentru că Moldovan ajunsese de doar patru zile în Italia.

Horațiu Moldovan ar urma să fie pe bancă și în următorul meci al celor de la Sassuolo: ”Nu pare să existe vreo șansă”

Giacomo Satalino, rivalul pe post al românului, a impresionat în startul acestui sezon și a fost ales să apere poarta celor de la Sassuolo. În ciuda faptului că Moldovan s-ar fi așteptat să fie titular la formația din Serie B, presa din Italia anunță contrariul.

Publicația Sassuolo News a anunțat că Fabio Grosso se va baza și în următoarea etapă din campionat tot pe Giacomo Satalino, iar Horațiu Moldovan va rămâne pe banca de rezerve.

”Antrenorul Fabio Grosso trebuie să gestioneze o situație dificilă a lotului care este în construcție. Giacomo Satalino va fi în poartă pentru că fostul jucător de la Reggiana a dat dovadă de seriozitate în primele meciuri din noul sezon.

Nu pare să existe vreo șansă pentru Alessandro Russo și noul venit Horațiu Moldovan, care ar urma să fie din nou pe bancă”, a relatat publicația citată.

Pentru Sassuolo urmează meciul de pe teren propriu cu Cremonese, de pe teren propriu, care se va disputa sâmbătă, 31 august.

  • 2,5 milioane de euro este cota de piață a lui Moldovan, potrivit Transfermarkt

Portarul titular al lui Sassuolo: ”Pentru fiecare jucător este important să fie pregătit atunci când este chemat la acțiune”

Giacomo Satalino (25 de ani) a apărat poarta celor de la Sassuolo în remiza cu Bari, scor 1-1, iar la finalul partidei a fost întrebat despre concurența cu Horațiu Moldovan, noul transfer realizat de echipa din Serie B.

 

”Moldovan? Pentru fiecare jucător este important să fie pregătit atunci când este chemat la acțiune. Încerc să fiu mereu pregătit și să ofer cea mai bună contribuție posibilă echipei.

În primele meciuri am făcut tot ce am putut, dar antrenorul este cel care va face alegerile și noi trebuie să le acceptăm”a declarat portarul Giacomo Satalino.

Etichete: serie b , sassuolo , horațiu moldovan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Au făcut un pact cu diavolul”. O companie uriașă a plătit „taxă de protecție” grupării ISIS ca să își continue afacerile în Siria

În perioada 2013-2014, după ce războiul civil din Siria s-a extins în toată țara, gigantul francez al cimentului, Lafarge, a încheiat o afacere dintre cele mai odioase: a ales să plătească milioane de dolari grupului Stat Islamic, cea mai notorie grupare teroristă din lume aflată în plină expansiune la acea vreme, pentru a-și putea continua operațiunile din această țară, având să îi trateze pe luptătorii ISIS drept aliați strategici, relatează The Guardian.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. Marseille l-a adus pe Adrien Rabiot

Foto A câştigat Roland Garros, visa să ajungă ca Halep, dar acum e medic chirurg la Floreasca

Video Jurnaliștii spanioli l-au descris pe Andrei Rațiu în două cuvinte, după super golul marcat în Rayo - Osasuna

După 29 de ani, a căzut recordul la Real Madrid! S-a scris istorie în UEFA Champions League

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Scoțienii l-au atenționat pe Philippe Clement și au spus ce se va întâmpla cu Ianis Hagi: ”Cea mai bună opțiune”

Gabi Torje a folosit un singur cuvânt când a fost întrebat despre Victor Pițurcă

Doi români care nu prind naționalele de tineret, titulari pentru Juventus în Youth League

Cine e favorită să câștige Liga Campionilor. Surpriza reprezentată de Real Madrid

Citeşte şi

”Fără îndoială!”. Spaniolii au reacționat, după ce Horațiu Moldovan a debutat la Sassuolo

Ce a spus antrenorul lui Sassuolo, după meciul în care Horațiu Moldovan a debutat

PEROZPriyanka Chopra în costum de baie, la 24 de ani de când câștiga Miss World. Relaxare pe iaht, în sudul Franței, cu Nick Jonas

FILM NOW„Nu în viața asta!”. Kate Winslet a refuzat să-și acopere „colăceii”, după ce i s-a sugerat acest lucru pe platourile de la „Lee”

Lovitură cruntă pentru Rapid! Motivul pentru care Marius Șumudică nu-i poate utiliza pe Aaron Boupendza și Clinton N’Jie citeşte ştirea pe Prosport.ro

"Mouratoglou i-a distrus viața Simonei Halep". S-au dat cărțile pe față în privința celor doi citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Digi World

Descoperirea uluitoare care l-a lăsat pe un bărbat cu gura căscată. Ce a găsit în pereții unei case

Digi Animal World

Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului