Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid / Foto: Profimedia

Alarmă la Madrid! Jucătorul de 55.000.000 € al Realului a fost scos cu targa de pe teren

articol scris de Digi Sport
16.05.2024, 11:04
  • Champions League: Juventus - PSV, marți, 19:45, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - U Cluj, luni, 21:00, DGS 1

Endrick (17 ani) a fost transferat de Real Madrid de la Palmeiras în schimbul sumei fixe de 48 milioane de euro, iar atacantul brazilian urmează să i se alăture lotului lui Carlo Ancelotti în vară.

Endrick dispută ultimele sale meciuri în campionatul din Brazilia, însă acesta a avut probleme medicale și a fost scos cu targa de pe teren în confruntarea contra celor de la Independiente del Valle (Ecuador) din Copa Libertadores.

Alarmă la Madrid! Endrick, scos cu targa de pe teren

Conform celor de la Marca, Endrick a acuzat o accidentare musculară, iar brazilianul a fost nevoit să iasă pe teren cu targa în minutul 60 al partidei cu Independiente del Valle.

Numărul 9 de la Palmeiras s-a întins pe gazon și a cerut schimbare. După ce a părăsit terenul de joc, Endrick a șchiopătat până la banca de rezerve, unde părea vizibil îngrijorat. La scurt timp, medicii i-au pus un pachet de gheață în zona în care brazilianul a resimțit dureri.

  • Încă nu se știe cât de gravă este accidentarea suferită de starul brazilian.

Accidentarea vine cu aproape o lună înainte de Copa America, competiție care începe în data de 20 iunie și pentru care Endrick a fost convocat.

  • 55 de milioane de euro este cota de piață a lui Endrick, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.
  • 21 de goluri și patru pase decisive a reușit Endrick în cele 80 de meciuri jucate pentru Palmeiras.
  • Două goluri în patru meciuri a înregistrat Endrick pentru naționala Braziliei, la numai 17 ani.

Gabriely Miranda l-a pus pe Endrick să semneze un contract: ”Am făcut niște prostii”

Galerie Foto

De aproximativ 6 luni, brazilianul are o relație cu Gabriely Miranda (21 de ani), studentă și model. Partenera lui Endrick nu știe încă dacă se va muta alături de fotbalist în Spania, dar a declarat că e sigură de relația lor pentru că cei doi au semnat un contract: ”Sunt datele din cărțile de identitate, semnăturile noastre... Totul e corect”, a spus Gabriely, în cadrul unui podcast.

Când l-a făcut (n.r.- contractul), era foarte supărată pe mine. I-a luat o oră. Nu vorbea cu mine, am făcut niște prostii. Și chiar a făcut un contract”, a afirmat Endrick. În înțelegerea dintre ei, ambii au declarat că se află voluntar într-o relație emoțională, bazată pe respect, înțelegere și iubire.

De asemenea, nu au voie să aibă o relație apropiată cu alte persoane sau cu foștii lor parteneri. În plus, ”să spunem `te iubesc` e obligatoriu în orice situație și mereu trebuie să ne ținem de mână”, a mai spus Endrick.

E interzis să ne certăm în fața altora și nu putem avea schimbări radicale în comportament”, a transmis Gabriely Miranda, care i-a interzis fotbalistului să folosească anumite argouri în mesajele dintre ei.

Endrick a spus că, cine greșește, plătește: ”Cine nu respectă regulile, la finalul lunii, trebuie să-i dea celuilalt ceea ce acesta dorește. De exemplu, am cerut o pereche de căști, iar ea mi-a dat. Altă dată am primit un Playstation 5 de la Gabriely”.

Etichete: real madrid , palmeiras , endrick , accidentare endrick


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cutremur cu magnitudinea 5,4 în România, luni după-amiază. S-a simțit în toată țara

Un cutremur cu magnitudinea 5,4 s-a produs luni după amiaza în zona seismică Vrancea. Seismul a fost simțit în toată țara.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Radu Drăgușin, salvat de Real Madrid? Vestea venită chiar înainte de Tottenham - Arsenal

Până când moartea i-a despărțit, după 51 de ani de căsătorie! Soția lui Gigi Mulțescu: ”Nu mai înţelegeam ce îmi spunea”

”Îngrozitor!” Scoțienii, verdict dur după Dundee United - Rangers. Fanii, mesaj pentru Ianis Hagi

După ce a rămas ”mască” la rugămintea lui Popovici, Țiriac i-a transmis un mesaj ferm campionului olimpic! ”Așa am ajuns?”

Ion Țiriac, întrebat direct dacă este un om zgârcit. Miliardarul a răspuns instant, în 3 cuvinte

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Rapid București - 'U' Cluj 0-1, ACUM, la Digi Sport 1. ”Șepcile Roșii” au dat lovitura în Giulești

Decizia radicală luată de fanii Rapidului care l-au ironizat pe Șumudică, la 5 zile după ce ”au făcut pace” cu antrenorul

Notele primite de Man și Mihăilă, după dezastrul din meciul Parma - Udinese. Românii au reușit câte un assist

Foto Apariție specială a lui Marius Șumudică la primul meci în Giulești + Mesajul apărut la peluză pentru antrenor

Citeşte şi

Carlo Ancelotti a numit cel mai bun fotbalist din lume

Își prelungește contractul cu Real Madrid până în 2027

PEROZMix perfect de grație feminină și inocență. Deva Cassel, fiica Monicăi Bellucci și noua stea a modei, pictorial îndrăzneț în Vogue

FILM NOWNu i-a mai văzut de 16 ani, dar îi sunt aproape. Copiii adoptați de Nicole Kidman, gest emoționant după ce mama actriței a murit

Pancu și Ovidiu Burcă, surprinși mâncând la restaurantul unde ANPC a găsit gândaci! Imagini inedite cu cei doi antrenori citeşte ştirea pe Prosport.ro

Atacantul naționalei, umilit de antrenorul său în Turcia: ”Un eșec” citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Digi World

Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit