vizual digisport
(P) Mai vor o victorie de răsunet în Europa! Ce spun Cotele Superbet despre returul Corvinul - Paksi
(P) Primul trofeu al sezonului pentru Klopp sau se răzbună Pochettino?
fcsb
FCSB e pe locul 10 în SuperLigă, iar staff-ul a luat o decizie importantă și i-a transmis-o lui Gigi Becali
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Liga Digi Sport

(P) Sezonul continuă doar pentru elita Europei! Vezi Oferta pentru SuperDuelurile decisive pentru grupe

articol scris de Digi Sport
24.08.2022, 21:00

Partea cea mai antrenantă a sezonului european, preliminariile pentru calificarea în grupe, își consumă ultimul și cel mai important episod joi, când fotbalul românesc va trăi un carusel de emoții prin CFR Cluj, Universitatea Craiova și FCSB.

220822_Decisive evening in european cups' play offs_1636x636
  • Liga Națiunilor: Franța - Belgia, luni, 21:45, DGS 1

  • Liga Națiunilor: Israel - Italia, luni, 21:45, DGS 2

E ziua cea mare a câtorva luni de muncă și momentul în care vom afla echipele calificate în grupele Europa League și Conference League! Pe Superbet, o astfel de acțiune are background-ul perfect: SuperCote, sute de opțiuni pentru fiecare meci, SuperLive, Cote Speciale și Pariuri Antepost!

Vezi aici oferta completă pentru meciurile de joi din Conference League!

România vrea trei dintre cele 22 de locuri libere în UECL!

La startul verii, când majoritatea oamenilor își plănuiau concediile sau stăteau cu gândul la ele, cele mai temerare dintre echipele europene luau startul preliminariilor în Conference League, iar SuperLiga își trimitea acolo unele dintre reprezentantele de seamă. La câteva săptămâni distanță, e timpul ca antrenorii și jucătorii să culeagă laudele, iar cei mai buni dintre ei să obțină unul dintre cele 22 de locuri puse la dispoziție pe ruta preliminariilor Conference League. În cazul UECL, tabloul complet al preliminariilor a adunat la start nu mai puțin de 159 de echipe, iar 22 dintre ele vor duce misiunea până la capăt și vor obține biletele spre grupe. Pentru a completa țintarul, din play-off-ul Europa League vor veni alte zece formații, echipe cotate ceva mai bine.

CFR Cluj e favorita Cotelor Superbet

De la ora 22:00, în Gruia, Dan Petrescu, Ciprian Deac și Mario Camora vor pleca în încercarea de a-i depăși pe slovenii de la Maribor și a face pasul cel mare spre grupele Conference League, ultimul obiectiv european al sezonului 2022/2023. În tur, "Bursucul" a apelat la tactica preferată pe plan european, s-a asigurat că adversarul nu-și creează prea multe șanse de gol, iar clujenii s-au întors în România cu un rezultat foarte bun, 0-0, care să completeze seria cu 0-0 pe terenul lui Șahtior Soligorsk, 1-1 la Inter D'Escaldes și 0-0 în Armenia, cu Pyunik Erevan. Din punctul de vedere al Cotelor Superbet, CFR e considerată atât favorită la câștigarea meciului (cotă 1.72), cât și SuperFavorită la calificare (cotă 1.36). Pentru campioana României, atingerea grupelor Conference League e sinonimă cu egalarea performanței europene de anul trecut.

Craiova și FCSB, misiuni complicate departe de casă


Dacă Dan Petrescu a adus dubla manșă contra lui Maribor în punctul în care și-a dorit, Mirel Rădoi și Nicolae Dică au de rezolvat două ecuații ceva mai complicate. Fostul selecționer merge alături de Universitatea Craiova în Israel, pentru returul cu Hapoel Beer Sheva, manșa tur plecând de la un 1-1 la Severin scos cu ajutorul unui penalty transformat de golgheterul Andrei Ivan. Conform Cotelor Superbet, Hapoel Beer Sheva are un statut asemănător cu cel al CFR-ului: cotă 1.80 la victorie și cotă 1.42 la calificare!

Pentru FCSB și Nicolae Dică, diferența dintre eliminarea în play-off și accederea în grupele Conference League o va face prestația de la Stavanger. Viking - FCSB începe de la ora 20:00 și pleacă de la 2-1 în tur pentru norvegieni, rezultat venit în urma a 90 de minute în care trupa lui Nicolae Dică a ratat ocazii mari pe bandă rulantă. Cât de mare outsider e vicecampioana? Cotă 3.00 pentru o victorie și cotă 4.00 pentru calificare!

SuperSeară și în Europa League!

Departe de emoțiile și tensiunea prin care vor trece CFR, Universitatea Craiova și FCSB, în Europa League se vor desfășura manșele retur ale celor zece play-off-uri care vor decide echipele care merg în grupe, dar și pe cele care iau drumul UEFA Conference League. Printre cele mai interesante meciuri se numără Zalgiris - Ludogoreț (1-0 în tur pentru bulgari), Fenerbahce - Austria Viena (2-0 pentru turci în prima manșă), Șeriff Tiraspol - Pyunik Erevan (0-0 în turul din Armenia), Olympiacos - Apollon (1-1 în turul jucat pe terenul ciprioților) și Sivasspor - Malmo (3-1 pentru suedezi după primul meci). Pe lângă cele zece câștigătoare de play-off, în grupele Europa League vor mai ajunge și 12 echipe calificate direct, printre ele numărându-se granzi precum AS Roma, Manchester United, Arsenal, Lazio, Feyenoord, Rennes, Monaco, Real Sociedad sau Real Betis.

Etichete:


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum ar putea ajunge România în urna a doua pentru preliminariile Cupei Mondiale. Posibili adversari
Cum ar putea ajunge România în urna a doua pentru preliminariile Cupei Mondiale. Posibili adversari

Miza este uriașă. România a început perfect campania de Liga Națiunilor, cu o victorie 3-0 în...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
tiriac
”Vreau 100.000.000 de euro pentru că mi-au distrus viața”. Ion Țiriac, dezamăgit că n-a fost ascultat

Presa din Lituania i-a caracterizat pe români în două cuvinte, înaintea meciului de la București
FOTBAL:SLOVACIA-ROMANIA, EURO 2024 (26.06.2024)
Fără dubii! Presa britanică a spus cu ce scor se va termina România - Lituania
FOTBAL: KOSOVO - ROMÂNIA, LIGA NATIUNILOR (06.09.2024)
Cum l-a numit selecționerul Lituaniei pe Mircea Lucescu, în fața jurnaliștilor
lucescu jankauskas
Mircea Lucescu, moment inedit cu Răzvan Marin, la conferință: "Vorbește tu în locul meu! Hai, spune-le ceva"
mircea
Recomandările redacției
fcsb
FCSB e pe locul 10 în SuperLigă, iar staff-ul a luat o decizie importantă și i-a transmis-o lui Gigi Becali

Oficial Total neașteptat! I-au prelungit contractul jucătorului suspendat 4 ani din fotbal
Hamburg, Deutschland. 31st Aug, 2024. Torjubel nach Tor zum 1:0 per Kopfball Robert Glatzel (Hamburger SV, #09) mit Trikot von Mario Vuskovic (Hamburger SV, #44) GER, Hamburger SV vs. Preussen Muenster, Fussball, 2. Bundesliga, Spieltag 4, Saison 2024/202
Presa din Ungaria a reacționat, după ce Rapid a plătit 700.000€ pentru Tobias Christensen
tobias christensen
Oficial Universitatea Craiova a făcut cel mai scump transfer al ei în această vară
craiova

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media