(P) Cel mai apreciat barista din România, Paul Ungureanu, recomandă șoferilor cafeaua VIVA din statiile OMV
11.11.2019, 14:00Cu o experiență de peste 14 ani în domeniu, expertul în prepararea cafelei, Paul Ungureanu, specialist barista și multiplu campion național, dar și locul 3 mondial, în prepararea cafelei, premiat la competiția World Coffee in Good Spirits în 2015, devine ambasadorul cafelei din stațiile de alimentare OMV din România. O misiune pe care a acceptat-o ca pe o provocare pentru că, prin implicarea lui, șoferii care apreciau deja, cafeaua de calitate de la VIVA Café vor primi și garanția că aici se pot bucura de gustul cafelei de specialitate, chiar și atunci când sunt pe fugă.
Premier League: Man. City - Tottenham, sâmbătă, 19:30, DGS 1
SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, sâmbătă, 21:30, DGS 1
De ce un barista la OMV?
La OMV, calitatea serviciilor oferite clienților este prioritară, iar cafeaua nu face o excepție. În fiecare ceașcă de cafea VIVA, șoferii găsesc, de fiecare dată, o băutură preparată din boabe de cafea atent selecționate, prăjite in stil Italian. Măcinarea cafelei VIVA se face pe loc, chiar inainte de prepararea băuturii, pentru un plus de aromă. De altfel, la 30 de secunde după măcinare cafeaua oxidează iar acesta este motivul pentru care este indicat să folosiți, pe cât posibil, cafea boabe iar ele să fie măcinate chiar înainte de prepararea băuturii. Începând din această toamnă, Paul Ungureanu se alătură echipei VIVA Café pentru a se asigura că fiecare cafea cumpărată reprezintă pentru clienții OMV o adevărată experiență a savurării unei cafele de cea mai bună calitate. Pentru asta, el a făcut, deja, înconjurul țării. De ce? Ei bine, prima etapă a colaborării dintre Paul și VIVA Café a inclus o serie de workshopuri în stațiile OMV, în care Paul le-a împărtășit angajaților secretele sale: tehnici diverse de preparare a cafelei și îngrijire a espressoarelor. În plus, Paul și le-a vorbit despre drumul parcus de boabele de cafea din momentul culegerii lor, până în punctul rășnirii, cu doar câteva secunde înainte de a prepara o cafea intensă și aromată.
Paul Ungureanu a răspuns tuturor curiozităților pe care le/au avut angajații OMV cu privire la importanța preparării cu grijă a fiecărei cafele. “Am apreciat interesul celor de la OMV și atenția lor pentru detalii atunci când vine vorba de prepararea unei cafele de calitate. Colegii din statiile OMV au fost foarte receptivi la ideile mele și au înțeles rapid că, pentru clienți, cafeaua poate reprezenta acel element care le face ziua mai bună. Au dat dovadă de mult interes, dar și pasiune pentru ceea ce înseamnă procesul preparării unei cafele“, spune Paul Ungureanu.
Despre cafeaua VIVA
La VIVA Café, cafeaua este mereu proaspăt pregătită dintr-o selecție de cele mai bune boabe, cultivate etic (fair trade) și prăjite în stil tipic italian. Râșnită pe loc, cu doar câteva secunde înainte de preparare, cafeaua din stațiile OMV este disponibilă într-o gamă variată de sortimente, de la Espresso simplu, dublu sau lung, până la Cappuccino, Caffe Latte, sau Latte Macchiato. Cafelele VIVA pot fi servite pe loc, sau „To Go”, exclusiv în stațiile OMV.
La VIVA Café se vând, în medie, 10 milioane de cafele într-un singur an.
Etichete: cafe viva , paul ungureanu
Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News
Fostul președinte rus și actual vicepreședinte al Consiliului de Securitate Dmitri Medvedev...