vizual digisport
(P) Exclusiv pe Superbet: SuperCote de până la 15.00 pentru jucătorii care prind lotul pentru Europeanul din Germania!
311857637_217380567290934_7521348677265809555_n
Foto Cine e Lea, tânăra misterioasă care i-ar fi furat inima lui Mbappe: ”Fă-ți bagajele, vei locui la Madrid”
UEFA EURO, EM, Europameisterschaft,Fussball 2024 Qualifying Tournament: Romania vs. Switzerland Denis Alibec scores and
Exclusiv Denis Alibec a ales între Farul și FCSB! Anunțul, făcut chiar de Gică Hagi
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Fotbal Club

(P) Bayern - Real Madrid și Borussia Dortmund - PSG sunt partidele săptămânii în Champions League

30.04.2024, 19:00

Sezonul 2023/2024 din Champions League se apropie de final. Marți și miercuri vom vedea meciurile din prima manșă a semifinalelor, în timp ce returul este programat pe 7 și 8 mai. Semifinalele sunt deschise de super duelul dintre Bayern și Real Madrid, în timp ce miercuri va avea loc partida dintre Borussia Dortmund și PSG.

featured image
  • Media: Digi Sport Special, marți, 21:30, DGS 1

  • Media: Liga Digi Sport, miercuri, 15:30, DGS 1

Ambele meciuri sunt transmise în direct de Digi Sport 1 și se anunță a fi foarte spectaculoase. Toate echipele rămase în competiție pun accent pe jocul de atac, astfel că ne așteptăm la numeroase goluri, așa cum s-a întâmplat și în sferturile de finală.

Bayern - Real Madrid: Oaspeții pornesc cu prima șansă la calificare

Real Madrid este favorita clară a acestei confruntări. După ce a eliminat-o pe Manchester City, formația lui Carlo Ancelotti țintește câștigarea trofeului. Ar fi al 15-lea trofeu de Champions League din palmaresul celor de la Real Madrid, care dețin deja recordul în această privință. Până la finală, Real trebuie să treacă însă de Bayern München. O echipă care vrea să spele rușinea din campionat cu un parcurs excelent în Champions League.

Bayern - Real a devenit și un clasic al fotbalului continental. Până acum, Bayern s-a impus de 11 ori, Real de 12, iar de trei ori s-a terminat egal. Mai mult, cele două echipe s-au întâlnit de șapte ori în semifinalele Champions League până acum. Bavarezii au avut câștig de cauză de patru ori, iar Real de trei ori.


În privința cotelor la pariuri, Real este favorita dublei. La casa de pariuri online Unibet, Madrid are cota 1.50 să obțină calificarea, în timp ce cota bavarezilor este 2.50. Cât privește cotele pentru meciul de marți, Bayern are 2.38 la victorie, Real are 2.85, iar egalul are 3.70. Ne putem aștepta însă la un meci cu multe goluri, așa cum s-a întâmplat în ultimele cinci partide dintre cele două din toate competițiile, în care de fiecare dată s-au dat minim 3 goluri și fiecare echipă a înscris.

Borussia Dortmund - PSG: Mbappé vrea în finală înaintea transferului la Real

PSG pare că are un culoar excelent către marea finală de pe 1 iunie, programată pe stadionul Wembley. Trebuie doar să o depășească pe Borussia Dortmund, echipă pe care o cunoaște bine din faza grupelor, după ce s-au mai întâlnit în această stagiune. Francezii au câștigat cu 2-0 la Paris și au terminat la egalitate, 1-1, în deplasare.

Dortmund are o singură victorie cu PSG în șase partide, în timp ce francezii se pot lăuda cu două victorii. Până acum, Dortmund a mai jucat de trei ori în semifinalele Champions League și o singură dată s-a calificat, în 2013, când a fost învinsă de Bayern în finală. În schimb, PSG a ajuns la trei apariții în semifinale în ultimele cinci sezoane, dar tot o singură dată a obținut calificarea și tot de Bayern a fost învinsă.

Putem vedea clar avantajul lui PSG din punct de vedere valoric, motiv pentru care și cotele la pariuri sunt mici pentru calificarea francezilor. 1.35 îi oferă Unibet pentru calificare, iar Dortmund are 3.00. În schimb, victoria francezilor în partida de miercuri are cota 2.43, egalul are 3.75, iar victoria gazdelor are 2.63.

Cotele publicate în acest articol sunt preluate din oferta Unibet și pot suferi modificări în orice moment. La Unibet poți participa în continuare gratuit la Game of Champions, campanie în cadrul căreia poți câștiga 125.000 RON Cash dacă răspunzi corect la toate întrebările. În paralel, până pe 27 mai, fiecare 100 RON depuși îți aduc o șansă să câștigi câte 2 bilete la unul dintre meciurile României de la EURO 2024 + 5.000 RON pentru transport și cazare, alături de alte 199 de premii tari.

Etichete: unibet , advertorial


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Iranul a cerut și ajutorul SUA după prăbușirea elicopterului care a dus la moartea președintelui Ebrahim Raisi. Răspunsul americanilor
Iranul a cerut și ajutorul SUA după prăbușirea elicopterului care a dus la moartea președintelui Ebrahim Raisi. Răspunsul americanilor

Statele Unite au transmis că le-a fost solicitat ajutorul de către Iran după prăbușirea...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
razvan gigi (1)
Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

Răzvan Lucescu (55 de ani) a cucerit titlul de campion al Greciei cu PAOK Salonic, după victoria cu...

6.000.000€ pentru Dennis Man!
Ofertă ”de pe altă planetă”: 20.000.000 € la semnătură și 30 de milioane pe an
benjamin-sesko
Patronul lui PAOK a rupt tăcerea! Ce mesaj i-a transmis lui Răzvan Lucescu
UEFA Champions League play-off first leg match Benfica vs PAOK
Pleacă de la CFR Cluj după 6 ani și jumătate și are șanse mici să ajungă la EURO
Romania Liga I: UTA Arad v CFR Cluj Yacoub Aly Abeid and Cristi Manea fight for the ball throughout the heavy rain durin
Recomandările redacției
UEFA EURO, EM, Europameisterschaft,Fussball 2024 Qualifying Tournament: Romania vs. Switzerland Denis Alibec scores and
Exclusiv Denis Alibec a ales între Farul și FCSB! Anunțul, făcut chiar de Gică Hagi

Foto A venit nota de plată pentru jucătorul care a refuzat convocarea pentru a merge cu soția în vacanță în Dubai
Milly, soția lui Ben White / Foto: Instagram @millywhite
Gigi Becali a luat decizia în cazul lui Luis Phelipe. Ce se întâmplă cu brazilianul la FCSB
Gigi Becali / Foto: Inquam Photo
Bayern e disperată: a început negocierile cu un antrenor care tocmai a retrogradat!
FC Bayern Muenchen v TSG 1899 Hoffenheim - Bundesliga

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media