Simona Halep așteaptă debutul la Transylvania Open! Ce a spus despre Gabriela Ruse, adversara sa din primul tur + câți ani va mai juca
articol scris de Digi Sport25.10.2021, 18:39
SuperLiga: Sepsi - Buzău, vineri, 17:30, DGS 1
SuperLiga: Farul - Oțelul, vineri, 20:30, DGS 1
Simona Halep va debuta la Transylvania Open, miercuri, într-un duel cu Gabriela Ruse.
Turneul poate fi urmărit ÎN DIRECT la Digi Sport, iar abonații RCS-RDS pot vedea meciurile live pe digisport.ro
Simona Halep va debuta la Transylvania Open împotriva Gabrielei Ruse! Ce spune despre adversara sa
Simona Halep a luat parte la conferința de presă premergătoare partidei cu Gabriela Ruse și a discutat despre adversara ei, dar și despre planurile sale. Campiona de la Roland Garros și Wimbledon a mărturisit că meciul împotriva conationalei sale va fi foarte dificil.
”Aseară am ajuns târziu. Azi am fost dimineață la antrenament, nu am avut șansa să ne întâlnim, dar cu siguranță o vom face mai târziu. Este o jucătoare foarte bună, i-am spus de multe ori, solidă, puternică. Anul acesta a confirmat câștigând atâtea meciuri și urcând în top 100. Este o adevărată performanță atunci când ești la început. Va fi un meci bun, sper să joc un tenis bun, să fiu aptă 100% să dau tot ce am mai bun.
Orice adversară este puternică la acest nivel. Consider că fiecare are șansa de a câștiga acest trofeu, cu oricine aș fi jucat ar fi fost greu. E bine că sunt două românce care pot juca împreună”, a mărturisit Simona Halep.
Simona Halep se gândește deja la Australian Open
În ceea ce privește planurile sale, Simona Halep a dezvăluit că așteaptă cu nerăbdare primul Grand Slam al anului, Australian Open. În plus, Simona a mărturisit că unul dintre obiectivele sale este participarea la Jocurile Olimpice de la Paris.
”Cei vaccinați au liber, iar cei nevaccinați au 14 zile de carantină grea, adică nu poți ieși din cameră. Pentru mine este ok, am făcut vaccinul. Abia aștept să ajung în Australia și să dau tot ce pot la primul Grand Slam din an.
Sunt un obiectiv Jocurile Olimpice de la Paris, dar, din experiență, nu aș vrea să discut prea mult pentru că mi-am dorit să ajung și la ediția trecută și nu am reușit”, a mai spus Halep.
Dubla campioană de Grand Slam a mai fost întrebată care a fost cel mai greu moment din cariera sa, iar Halep a răspuns imediat, accidentarea la gambă care a ținut-o departe de terenul de tenis pentru patru luni.
”Nu a fost un an bun pentru că patru luni am fost accidentată și nu am putut să joc. Am șapte-opt turnee anul acesta, adică foarte puțin. E normal să îmi scadă încrederea, dar nu pot spune că mi-a scăzut încrederea în jocul meu. Joc foarte bine, mă antrenez foarte bine, chiar și meciurile pe care le-am avut au fost foarte bune. În schimb, concentrarea de a sta de la început până la final este mai dificilă, neavând meciuri oficiale și ritmul pe care îl aveam. Sunt mai bine de la săptămână la săptămână. Consider că va fi un bonus orice voi face aici și poate și săptămâna viitoare la Linz.
Momentul cel mai dificil a fost când am avut ruptură la gambă. Nu am știut ce se întâmplă și, neavând această accidentare până acum, nu am știut să o gestionez prea bine. Am învățat că trebuie să accept tot ce se întâmplă, să am răbdare cu mine. Am vrut să joc la Wimbledon, am renunțat, dar după acea perioadă, mi-am dat seama că trebuie să am mai multă răbdare. Merg cu încredere la meciuri acum, indiferent de rezultat”, a mai spus Simona Halep.
Câți ani ar mai putea juca Simona Halep
Simona Halep a mărturisit că și-ar dori ca prezența sa să devină o obișnuință la Transylvania Open, însă a lăsat de înțeles că în doi sau trei ani se va retrage: ”Prezența mea la Transylvania Open poate deveni o obișnuință, dar să vedem cât mai joc. Mai am de jucat doi-trei ani. Am înțeles că turneul va fi mai mulți ani și m-aș bucura. Cu siguranță că voi juca dacă voi fi aptă și sănătoasă”.
Etichete: simona halep , australian open , gabriela ruse , transylvania open
Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News
Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții