Elena Rybakina / Foto: Profimedia

"Puțini știu asta despre mine!" Elena Rybakina a spus lucrurilor pe nume înaintea meciului cu Sorana Cîrstea

articol scris de Digi Sport
01.09.2023, 13:19
  • Europa League: Rangers - FCSB, joi, 22:00, DGS 1

  • Europa League: Fenerbahce - Manchester United, joi, 22:00, DGS 2

Sorana Cîrstea (33 de ani, 30 WTA) o va întâlni pe Elena Rybakina (24 de ani, 4 WTA), în turul 3 de la US Open, ultimul Grand Slam al anului.

Elena Rybakina: "Puțini știu că eu am trecut la profesioniști când aveam 17 ani"

Galerie Foto

Adversara Soranei a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat în turneul de la Montreal, în luna august, înainte de a abandona la Cincinnati, și a dezvăluit de unde i se trag aceste accidentări.

"Toate accidentările mele sunt o consecință a faptului că devenit jucătoare profesionistă de tenis destul de târziu. Puțini știu că eu am trecut la profesioniști când aveam 17 ani. Înainte, mă antrenam doar alături de mai mulți jucători.", a declarat Elena Rybakina, conform Tennis World USA.

Sportiva de 24 de ani a început tenisul la doar 5 ani, dar a avut și alte responsabilități în viață. "Nu am avut un antrenor personal. A trebuit să merg și la școală și să le împac pe toate. Forma mea fizică nu putea atinge nivelul maxim. Și cred că unele dintre accidentările cu care mă confrunt acum sunt o consecință a trecutului. A trebuit să aflu și cum funcționează corpul meu. Dar, asta este, sunt lucruri pe care nu le poți controla. Sunt multe schimbări în tenis.", a mai spus Rybakina.

"Anul trecut nu a fost ușor pentru mine. Toți ochii erau pe mine, lucruri noi se întâmplau în jurul meu. A trebuit să înțeleg toate astea și nu am fost suficient de pregătită pentru US Open. Acum, mă simt mai experimentată și știu care sunt așteptările de la mine. Îmi e mult mai ușor acum și asta îmi dă un sentiment bun.", a încheiat Rybakina.

Sorana Cîrstea - Elena Rybakina, în turul 3 la US Open: "Sunt încrezătoare"

Galerie Foto

Sorana Cîrstea (33 de ani, 30 WTA) s-a impus în turul doi al turneului de la US Openscor 6-3, 6-4, în fața jucătoarei Anna Kalinskaya (24 de ani, 89 WTA).

În următorul act al competiției, Sorana Cîrstea o va întâlni pe Elena Rybakina (locul 4 WTA).

Cele două sportive s-au mai întâlnit de două ori, iar bilanțul este unul în favoarea sportivei din Kazahstan. Cu toate acestea, Sorana Cîrstea vrea să își joace șansa și a anunțat că este încrezătoare în propriile forțe.

"O jucătoare bună, locul 4 în lume. Când ești aici, însemnă că faci totul bine. O știu destul de bine, am jucat de două ori împotriva ei. Este înaltă, agresivă. Va fi un meci dificil, dar trebuie să am încredere în armele mele. Să intru în teren și să îmi văd de jocul meu. Sunt încrezătoare și pozitivă pentru meciul următor", a spus Sorana, pentru Eurosport.

Etichete: sorana cirstea , elena rybakina , us open 2023


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Crimă în plină zi în parcarea unui mall din Constanța. Trei suspecți au fost reținuți de poliție

Un tânăr de 26 de ani din Tulcea a fost înjunghiat mortal în parcarea unui centru comercial din Constanța. Trei suspecți au fost prinși de poliție.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii, lăsați fără cuvinte: românul ”care e de trei ori mai bogat decât Ronaldo și de care nu ați auzit niciodată”

Reacția scoțienilor, după ce Ianis Hagi a marcat direct din corner

Video Erling Haaland a realizat ceva nemaivăzut, în Champions League: ”Dați-i trofeul Pușkaș!” / ”Nu ne întrebați cum a făcut-o”

Shakira e de neoprit! Anunțul total neașteptat făcut, a doua zi după ce Pique a "rupt" tăcerea

Video Barcelona - Bayern 4-1 / Leipzig - Liverpool 0-1 / Man. City - Sparta Praga 5-0. Rezultatele complete după runda 3

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Louis Munteanu a rupt tăcerea după episodul de la Ploiești: ”N-am putut să mă uit la imagini”. A transmis un mesaj clar

Gigi Becali, mesaj clar înainte de Rangers - FCSB

Patru jucători de la Real Madrid sunt OUT pentru El Clasico! Barcelona are șase absenți

Spaniolii de la Marca au auzit ce a spus ”cel mai bun atacant român” și au dat verdictul: ”Nu are limite”

Citeşte şi

Noul clasament WTA: România, trei reprezentante în TOP 100. Pe ce loc a urcat Simona Halep

Exclusiv Cum este văzut Rafael Nadal prin ochii lui Marius Comănescu, fostul antrenor al Soranei Cîrstea

PEROZO femeie a rămas însărcinată în timp ce era deja însărcinată. Cum explică medicii fenomenul extrem de rar

FILM NOWActorul Jeremy Jackson, șocat să-și vadă fosta soție pe străzi, căutând prin gunoaie: "Să o pierd a fost precum moartea unui om drag"

Costel Gâlcă, în pericol să fie dat afară de Mihai Rotaru de la Universitatea Craiova! Ce i se impută antrenorului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Miză uriașă pentru FCSB, în meciul cu Rangers. Ce poate obține campioana României, după disputa cu scoțienii citeşte ştirea pe ziare.com

După moartea fiului lor la doar 25 de ani, au descoperit o viață dublă secretă în online pe care nu au bănuit-o niciodată citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mira, pictorial provocator în cea mai scurtă fustă din garderobă. Comentariile au curs lanț: „Semeni cu fosta mea profesoară”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mira, pictorial provocator în cea mai scurtă fustă din garderobă. Comentariile au curs lanț: „Semeni cu fosta mea profesoară”

Digi World

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Digi Animal World

Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”