Meciul Irinei Begu, de la Beijng, întrerupt de ploaie / Foto: captură Digi Sport

Video Irina Begu - Mirra Andreeva 7-6, 1-5. Meciul a fost întrerupt din cauza ploii. Jaqueline Cristian, victoria zilei la Beijing

articol scris de Digi Sport
28.09.2024, 15:10
  • SuperLiga: CFR - UTA, sâmbătă, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Oțelul, sâmbătă, 21:30, DGS 1

Irina Begu (34 de ani, 103 WTA) a început partida cu Mirra Andreeva (17 ani, 22 WTA), din turul doi al turneului China Open, de la Beijing, în direct la Digi Sport 2, dar aceasta este întreruptă momentan din cauza ploii.

Tot azi, dar mai devreme, Jaqueline Cristian (26 de ani, 80 WTA) s-a impus în turul 2 al turneului China Open, de la Beijing, contra sportivei Barbora Krejcikova (28 de ani, 10 WTA) din Cehia, scor 1-6, 6-4, 7-5.

  • Între 25 septembrie și 6 octombrie 2024, la Beijing se dispută turneul de 1.000 de puncte China Open, competiție dotată cu premii în valoare de 8.955.610 dolari, transmisă în direct la Digi Sport 1.
  • Câștigătoarea va primi un premiu de 1,1 milioane dolari și își va adăuga 1.000 de puncte în clasamentul WTA.

Irina Begu - Mirra Andreeva 7-6, 1-5. Meciul a fost întrerupt din cauza ploii

UPDATE. Ora 15:15. Partida a fost suspendată temporar din cauza ploii, la scorul 7-6, 1-5, 30-40. Organizatorii nu au anunțat, momentan, dacă se va mai juca sau nu, dar sunt șanse ca partida să continue când nu vor mai fi precipitații, mai ales că acum la Beijing este ora 20:15.

UPDATE Ora 14:32 - Partida a fost întreruptă din cauza ploii.

UPDATE 13:53. Irina Begu - Mirra Andreeva 7-6. SET Begu! Sportiva noastră s-a impus în primul set, care s-a întins pe durata a 66 de minute. Irina și Mirra au mers cap la cap, astfel că a fost nevoie de tiebrek pentru departajare.

UPDATE Ora 12:45 - A început partida.


Jaqueline Cristian - Barbora Krejcikova 1-6, 6-4, 7-5

UPDATE Jaqueline Cristian - Barbora Krejcikova 1-6, 6-4, 7-5. SET și MECI Jaquelin.

UPDATE 10:40. Jaqueline Cristian - Barbora Krejcikova 1-6, 6-4. SET Cristian! Sportiva noastră nu a mai repetat greșelile din primul set, a servit mult mai atent, a diversificat loviturile și s-a impus în setul secund.

A fost un set complet diferit față de primul, care a durat aproximativ o oră (56 de minute).

UPDATE 09:44. Jaqueline Cristian - Barbora Krejcikova 1-6. SET Krejcikova! 35 de minute a durat primul set al partidei de la Beijing. Jaqueline, din păcate, nu a putut ține ritmul cu adversara ei, clar mai valoroasă. Cristian a reușit un singur punct, iar în rest a plătit tribut și greșelilor personale.

UPDATE Ora 09:10. Jaqueline Cristian - Barbora Krejcikova 0-0. A început partida.

UPDATE Ora 09:00. Partida dintre Jaqueline Cristian și Barbora Krejcikova va începe în câteva minute. Ora de start a fost amânată puțin din cauza partidelor disputate înainte.


Cristian și Krejcikova s-au întâlnit până acum de două ori în circuitul mondial feminin, împărțindu-și victoriile. Ultima confruntare a fost câștigată de sportiva noastră, chiar anul acesta la Mutua Madrid Open.

Tot azi, dar de la ora 13:00, cel mai probabil, Irina Begu (34 de ani, 103 WTA) o va întâlni pe Mirra Andreeva (17 ani, 22 WTA). Ambele partide vor fi în direct la Digi Sport 2. Ora de start a partidei Irinei Begu depinde de programul partidelor programate înainte.

Irina Begu a revenit în Top 100 WTA

După ce o accidentare a obligat-o pe Irina Begu să-și încheie sezonul precedent în septembrie, sportiva a revenit în 2024 în sezonul de zgură, apoi a sărit peste sezonul de hard, astfel că acest turneu reprezintă pentru ea o revenire pe hard după un an și jumătate. 

Prin victoria cu Y.X. Ma 1-6, 6-4, 6-1 , Begu a revenit virtual în Top 100 și a reușit astfel să-și recupereze poziția printre cele mai bune jucătoare din lume, după cele 7 luni de absență din circuit.

Etichete: simona halep , irina begu , china open , irina begu wta , jaqueline cristian , jaqueline cristian wta


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Mi-e frică, nu sunt pregătită”. Un ciclon puternic va mătura țara de la vest la est, cinci județe ar putea fi înghițite de ape

Un ciclon puternic va mătura țara de la vest la est în acest weekend, iar autoritățile sunt în alertă maximă pentru că se așteaptă la noi inundații de proporții, inclusiv în zonele afectate deja de viituri. Megafurtuna vine în același timp cu viitura de pe Dunăre și ar putea provoca un dezastru major. Debitul fluviului este așteptat să se tripleze mâine, iar cinci județe din sudul țării ar putea fi înghițite de ape.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Cristi Chivu s-a mutat în România după 15 ani în străinătate și a avut parte de o mare surpriză: ”Nu e a lui”

"Ce i-ați transmis lui Drăgușin după eliminare?" Ange Postecoglou a dat răspunsul pe loc

"Telenovela" s-a terminat! Rangers i-a propus renegocierea salariului, Ianis Hagi a dat răspunsul final

Exclusiv Gigi Becali îl aștepta să semneze, dar ce a urmat l-a lăsat fără cuvinte: ”Rar întâlnești. Pe el nu-l interesează”

Gigi Becali a văzut cum a jucat Chiricheș cu RFS și i-a transmis un mesaj clar fundașului de la FCSB: ”N-ai cu cine!”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Poli Iași - ”U” Cluj 0-0, ACUM pe DGS 1. Liderul are dublul punctelor strânse de moldoveni după doar 10 etape

Cristiano Ronaldo angajează! Câte zile de concediu le oferă oamenilor pe care-i va plăti cu 2.000 € lunar

Pep Guardiola, fără dubii după ce Manchester City a făcut al doilea pas greșit consecutiv din campionat

Exclusiv ”Băi, Ștefănescule!” Gigi Becali l-a certat în direct, iar fotbalistul ”a răspuns”: ”Ai văzut?”

Citeşte şi

Presa din Cehia nu s-a ferit de cuvinte, după ce Krejcikova a avut 4 mingi de meci cu Cristian și tot a pierdut

News Alert Simona Halep revine pe teren săptămâna viitoare

PEROZSobră din față, îndrăzneață când s-a întors cu spatele. Mădălina Ghenea a făcut senzație în Milano cu ținuta și cu atitudinea

FILM NOWSharon Stone a pozat topless pentru o revistă celebră. Actrița debordează de încredere, iar fanii au lăudat-o: Ce femeie frumoasă!

Gabi Tamaș dezvăluie: „Fumez de la cinci ani! La un moment dat m-am lăsat, din clasa a opta până în a noua” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Săptămâna revenirii! Simona Halep va reveni în tenis săptămâna viitoare citeşte ştirea pe ziare.com

Momentul în care Sever Mureșan a contat pentru sportul românesc. Legătura cu Dinamo și cele 159 de milioane de euro de la Dacia Felix citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anca Țurcașiu, în formă maximă la 54 de ani. Și-a arătat bronzul ciocolatiu și corpul tonifiat, într-un costum de baie cu animal print

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anca Țurcașiu, în formă maximă la 54 de ani. Și-a arătat bronzul ciocolatiu și corpul tonifiat, într-un costum de baie cu animal print

Digi World

Unul dintre cele mai frumoase orașe din lume, vulnerabil în faţa creşterii nivelului mării. Plajele ar putea fi grav afectate

Digi Animal World

Reacția unui bărbat când se întâlnește cu un urs în fața propriului garaj. Imaginile sunt virale: „Ce calm e!”