Ilie Năstase şi Simona Halep / Getty Images

Foto Ilie Năstase, atac dur la Simona Halep: ”A fost nr. 1. Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?”

articol scris de Digi Sport
02.10.2024, 12:35
  • Champions League: Șahtior - Atalanta, miercuri, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Lille - Real Madrid, miercuri, 22:00, DGS 1

Simona Halep (33 de ani, 1.130 WTA) a decis să revină în circuit, după pauza lungă cauzată de problemele de la genunchi, și a ales turneul de la Hong Kong, care se desfășoară zilele acestea.

Ilie Năstase, atac dur la Simona Halep. ”Trebuie să se ducă într-un turneu puternic”

Decizia sportivei noastre l-a surprins total pe Ilie Năstase (78 de ani). Fostul mare jucător de tenis susține că nu înțelege de ce Halep a ales calea aceasta și că ar fi trebuit să se ducă la un turneu de top pentru a-și verifica nivelul actual.

”Eu mă așteptam să joace la Wimbledon! Ce turneu e ăsta la Hong Kong?! Nu înțeleg! Am vorbit și cu domnul Țiriac. A fost numărul 1 mondial, ce-ți mai trebuie să joci la Hong Kong?!

E o mare greșeală! Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg? A fost numărul 1, nu? Așa gândeam când jucam. Nu știu care e ideea. Că vrea să vadă dacă poate să revină? Trebuie să se ducă într-un turneu puternic, pentru a putea să-și dea seama unde este ca valoare.

Cu ce o ajută dacă câștigă un meci de tenis în plus? N-are ce să demonstreze ea. Păcat că a stat doi ani de zile fără să joace. Asta e problema! Nu că câștigă primul tur, al doilea tur sau turneul”, a spus Ilie Năstase, conform prosport.ro.

”Simona nu e de locul 1130, să fim serioși!”

”Nasty” se teme acum că aceste declarații ale sale se vor întoarce împotriva sa, dar susține în continuare teoria conform căreia el ar fi procedat total diferit.

”E decizia ei, pe ea trebuie să o întrebați. Dacă îmi dau cu părerea și spun ceva greșit, ies eu aiurea. Eu aș fi făcut altfel.

Simona nu e de locul 1130, să fim serioși! Normal, ar fi trebuit să primească wildcard la Wimbledon, pentru că ea a fost câștigătoare de Wimbledon. Dar fiecare turneu gândește altfel”, a mai declarat Năstase.

Cum arăta Simona Halep în 2009, la primul său meci în circuitul WTA

Galerie Foto

Pe 27 septembrie 2024, Simona Halep a împlinit 33 de ani.

Simona Halep a început tenisul la 4 ani și a avut rezultate remarcabile încă de la juniori. La 14 ani evolua deja în circuitul ITF, iar înainte să împlinească vârsta majoratului juca primul său meci WTA, contra Varvarei Galanina, la Paris (6-2, 6-4).

Simona Halep a împlinit 33 de ani și se pregătește de revenirea în circuit

A urmat mai mult de un deceniu cu performanțe răsunătoare: 24 de titluri WTA la simplu, printre care două de Grand Slam, Roland Garros și Wimbledon, alte 18 finale jucate și locul 1 mondial.

  • 40.203.437 de dolari a câștigat Halep din tenis.
  • Bilanțul Simonei Halep: 579 de meciuri câștigate și 238 pierdute.

În ultimii ani, sportiva din Constanța a trecut printr-o perioadă dificilă. A fost suspendată 4 ani pentru dopaj, însă sancțiunea a fost redusă la 9 luni și s-a întors pe teren în martie 2024, la Miami, unde a pierdut în fața Paulei Badosa.

Apoi, la jumătatea lunii mai, a abandonat în primul tur al turneului WTA Trophee Clarins, din cauza unei accidentări la genunchi, iar de atunci s-a luptat cu aceste probleme.

“E greu să spun acum pentru că încă sunt în recuperare cu genunchiul, plănuiesc ca la final de octombrie să merg să joc un turneu în Hong Kong. Mi-aș dori tare mult, pentru că mi-e dor, simt lipsa competiției și sper să fiu sănătoasă și aptă să joc. Ăsta este planul acum”, spunea Halep, înainte să primească wildcard-ul pentru întrecerea din Hong Kong.

Galerie Foto

Etichete: simona halep , ilie nastase , simona halep wta , simona halep turnee wta , simona halep hong kong


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
VIDEO Cu cât se vinde o garsonieră de 8 metri pătrați din București, cu baia pe balcon. „De banii ăștia îmi iau mașină și dorm în ea”

Se vinde garsoniera de 8 metri pătrați din apropiere de centrul Bucureștiului, care a stârnit un adevărat val de reacții printre internauți. Costă 17.000 de euro, are în dotare o canapea extensiblă, o masă și are baia în balcon. Dacă proprietarul va dori să gătească, va fi nevoit să meargă într-o cameră comună de pe palier, acolo unde se pot spăla și rufe.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La 11 ani de la accidentul horror, ”Michael Schumacher a avut prima apariție publică”

Ianis Hagi a primit o ofertă "salvatoare" pe ultima sută de metri și a dat răspunsul pe loc

S-a aflat! Cine a contribuit la revenirea lui Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers

Breaking News Ianis Hagi: ”M-am întors!”

Florinel Coman, SHOW în Liga Campionilor! Al-Gharafa a câștigat meciul în care s-au marcat 6 goluri

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Scoțienii se atacă unii pe alții, după ce Ianis Hagi a revenit la Rangers: "O inepție! Ferească Dumnezeu"

Mesajul postat de Simona Halep, după victoria de la Hong Kong. Mii de aprecieri în doar câteva minute

Video Exclusiv Portarul lui PAOK a analizat-o pe FCSB și a tras concluziile

Gabi Torje negociază! Clubul la care ar putea evolua

Citeşte şi

Câte locuri a urcat Simona Halep în clasamentul live WTA, după victoria obținută în primul tur la Hong Kong

Foto Gesturile făcute de Simona Halep la Hong Kong, imediat după prima ei victorie în 777 de zile

PEROZZendaya, ca un supermodel al anilor '80, la Paris. În dresuri plasă și o fustă foarte scurtă, și-a lăsat picioarele perfecte la vedere

FILM NOWCatherine Zeta-Jones, imagine virală cu Michael Douglas. Fanii au reacționat: „Ce frumoși sunteți, meritați să fiți fericiți!”

Imagini unice cu Gigi Becali și "călugării FCSB" la Biserica Sf. Dumitru din Salonic. Cum s-a îmbrăcat miliardarul citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fantastic! Halep face un meci mare în disputa cu Rodionova și obține prima victorie, după mai bine de doi ani citeşte ştirea pe ziare.com

WhatsApp nu va mai funcționa pe anumite telefoane: Samsung, iPhone și Huawei, pe listă. Ce alternative au românii citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, aranjată așa cum rar au văzut-o fanii. Abia au recunoscut-o: „Așa da! N-am nimic de reproșat”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, aranjată așa cum rar au văzut-o fanii. Abia au recunoscut-o: „Așa da! N-am nimic de reproșat”

Digi World

Trei obiceiuri pe care să le prioritizezi pentru o viață lungă. Somnul e mai important decât ai putea crede

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit