Ion Țiriac și Rafael Nadal, în cadrul turneului de tenis de la Madrid / Foto: Profimedia

Gestul la care a recurs Ion Țiriac, după ce a aflat că Rafael Nadal s-a retras din tenis

articol scris de Digi Sport
11.10.2024, 13:42
  • Media: Digi Sport Special, vineri, 19:00, DGS 1

  • Liga Națiunilor: Bosnia - Germania, vineri, 21:45, DGS 1

Rafael Nadal (38 de ani, locul 158 ATP) a luat decizia de a se retrage din tenis.

Considerat unul dintre ”Cei Trei Mari” din tenis, alături de Novak Djokovic și Roger Federer, Nadal a cucerit nu mai puțin de 92 de trofee ATP în cariera sa impresionantă.

Ion Țiriac i-a trimis o scrisoare lui Rafael Nadal, după ce a aflat de retragerea spaniolului

Ion Țiriac (85 de ani) nu a rămas impasibil după aflarea veștii retragerii lui Rafael Nadal. Miliardarul român i-a trimis o scrisoare emoţionantă spaniolului, la o zi distanță după ce tenismenul a decis să pună punct carierei de jucător profesionist.

În scrisoarea trimisă, Ţiriac a menționat că şi-a adus aminte de momentul în care i-a oferit lui Nadal un wild-card la turneul pe care îl deţinea la Madrid, înainte ca spaniolul să devină unul dintre cei mai mari jucători din istoria tenisului.

Rafa… dragul meu prieten,

Vreau să îți scriu această scurtă scrisoare care, din păcate, nu poate să descrie ceea ce ai însemnat pentru mine, pentru copii, pentru fani și pentru lumea sportului nostru.

Dăruirea, sacrificiul și respectul față de joc, pe teren și în afara terenului, de care ai dat dovadă timp de două decenii, sunt unice și nu vor fi niciodată depășite.

Ești un prieten pentru mine și, ca prieten, pot spune că lumea sportului are o datorie față de tine, datorie care nu poate fi plătită în bani sau titluri. Ai dus totul la un alt nivel.

Una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat vreodată este să-i fi dat unui tânăr spaniol cu ​​păr lung și aspect unic chiar în primul an un wild-card la Madrid și mă voi mândri și pentru asta. Prietene, ai numărul meu și voi fi mereu acolo pentru tine.

Ion”, a scris Ion Țiriac, potrivit gandul.ro.

Ion Țiriac, internat într-un spital din Austria

Ion Țiriac a fost internat în spital miercuri, 9 octombrie. Miliardarul român a ales să zboare în Viena, Austria, iar în primă fază nu s-au aflat foarte multe despre starea sa de sănătate.

Nu se știa decât că fostul tenismen nu are nimic grav, iar acest lucru pare să se fi confirmat între timp. Potrivit iAMsport, Țiriac s-a internat în spital doar pentru a-și face toate analizele.

Omul de afaceri s-a confruntat cu câteva probleme în trecutul apropiat. Mai întâi COVID-19, apoi o răceală, dar în prezent are o stare de sănătate foarte bună, iar analizele sunt făcute doar preventiv.

Țiriac este atât de precaut cu privire la sănătatea sa în special din cauza faptului că în 2022 a avut probleme destul de serioase la plămâni.

După 5 ani de așteptare, Ion Țiriac și-a primit ”bijuteria”! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”

Galerie Foto

La finalul anului trecut, Țiriac a primit un model de mașină foarte rar, pentru care a trebuit să aștepte 5 ani! E vorba de Mercedes AMG Project One, produs în doar 275 de exemplare.

În primăvara acestui an s-au postat primele imagini cu bolidul, care sunt spectaculoase și pot fi văzute în galeria FOTO de mai sus.

Este un prim pas. Se pot face şi altele. Coincide cu descărcarea lui Project One. Acea maşină pe care de cinci ani de zile o aştept, acel Mercedes de curse, Project One.

Nu întrebaţi cât costă, pentru că este obscen, dar îl avem şi este în colecţie. Îl vom desface împreuna imediat după Anul Nou”, spunea Țiriac, anul trecut.

Țiriac nu a vrut să spună prețul mașinii, dar Mercedes AMG Project One, model produs în doar 275 de exemplare, costă 2,7 milioane de euro.

Etichete: ion tiriac , rafael nadal , retragere rafael nadal , scrisoare ion tiriac


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Primele imagini cu bani pe biroul din cabinetul medical al lui Nelu Tătaru

Procurorii DNA au la dosar inclusiv dovezi video din cabinetul medical al lui Nelu Tătaru, în care apar și sume de bani pe biroul fostului ministru al Sănătății, informează Digi24, care publică imagini.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

"Telenovela" Ianis Hagi s-a încheiat! Anunțul făcut de scoțieni, după doar un meci la prima echipă a lui Rangers

Răsturnare de situație! Alexandru Țiriac a intervenit, după ce Ilie Năstase a spus că Ion Țiriac ”s-a internat” din cauza unei boli

Reacția lui Ilie Năstase, după ce Ion Țiriac a fost internat în spital

Presa din Grecia: "Luați-o pe asta!". 3 echipe de tradiție îl așteaptă pe Răzvan Lucescu

În ce stare se află Ion Țiriac, internat într-un spital din Austria

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Text Muntenegru U21 - România U21 1-3, ACUM pe digisport.ro. GOOL! ”Tricolorii” își dublează avantajul. Gazdele au marcat din corner

Selecționerul Ciprului a pregătit surprize pentru meciul cu România! Ce a spus despre Mircea Lucescu

S-a retras din fotbal, după opt ani petrecuți la Liverpool

”Merg pe o bombă”. Florin Răducioiu a spus cine câștigă SuperLiga

Citeşte şi

Toni Nadal: "Când sunt întrebat cine este cel mai bun din istorie, spun așa"

Mesajul de doar PATRU cuvinte postat de Simona Halep, după ce Rafael Nadal și-a anunțat retragerea din tenis

PEROZJulia Roberts, look plin de naturalețe, fără urmă de machiaj, la un marș pentru drepturile femeii în Georgia

FILM NOWBrooke Shields își trăiește a doua tinerețe la 59 de ani. Superbă într-o ținută cu crăpătură pe picior, spectaculoasă în rochie mini

Ce trebuie să facă Adrian Mutu pentru a deveni antrenorul Fiorentinei. „Trebuie neapărat asta” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Lumea sportului e în stare de șoc! Un fotbalist de top a fost găsit decedat în piscină la doar 31 de ani citeşte ştirea pe ziare.com

Regretul unui bărbat că și-a instalat panouri fotovoltaice: ”Panourile solare au scăzut valoarea casei mele" citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM CRBL nu-și mai ascunde sentimentele pentru iubita tinerică. Dovezile publice de iubire pentru Olga, aflată la un concurs de Miss

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

CRBL nu-și mai ascunde sentimentele pentru iubita tinerică. Dovezile publice de iubire pentru Olga, aflată la un concurs de Miss

Digi World

O dieteticiană care lucrează cu bolnavi de cancer, despre alimentele și băuturile pe care nu le consumă deloc. Când devine cafeaua periculoasă pentru sănătate

Digi Animal World

Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când obține ce vrea”