WTA 125 Țiriac Foundation Trophy începe pe 8 septembrie la București / Foto: Țiriac Foundation

Două românce au pierdut în semifinale la ITF Slobozia! Urmează WTA Țiriac Foundation Trophy, ÎN DIRECT pe Digi Sport

articol scris de Digi Sport
06.09.2024, 17:59
  • Champions League: AS Monaco - Barcelona, joi, 22:00, DGS 1

  • Champions League: Atalanta - Arsenal, joi 22:00, DGS 2

Două românce au jucat în semifinalele turneului de la Slobozia, dar niciuna nu a făcut pasul spre ultimul act. Finala competiției ITF 50 este transmisă sâmbătă de Digi Sport.

  • Ultimul act de la ITF Slobozia este sâmbătă, de la 11:00, ÎN DIRECT la Digi Sport

Două românce au pierdut în semifinale la ITF Slobozia!

De luni, în direct la Digi Sport va începe o nouă ediție a WTA Ţiriac Foundation Trophy.

Cele mai multe dintre participante și-au făcut încălzirea în această săptămână la turneul de nivel ITF 50 de la Slobozia. În prima semifinală, Irina Bara a întâlnit-o pe Sada Nahimana. Deși s-a aflat la un singur game de victorie, Bara a cedat cu 6-0, 6-7, 4-6.

Adversara sportivei din Burundi în ultimul act va fi Dejana Radanovic. Jucătoarea din Serbia a învins-o pe cealaltă româncă din semifinale, Georgia Crăciun, cu 6-3, 6-2.

Begu, Todoni, Bara și Bulgaru sunt pe tabloul principal al WTA Țiriac Foundation Trophy

Tenisul românesc se pregătește intens pentru organizarea unei noi ediții a turneului WTA 125 de la București, competiție susținută de Țiriac Foundation.

Turneul cu premii de 115.000 de dolari și care oferă 160 de puncte WTA va începe pe 8 septembrie, la Centrul Național de Tenis din București, iar cele mai importante partide vor putea fi urmărite pe canalele Digi Sport.

”A rămas mai puțin de o săptămână până la începerea celei de-a treia ediții a turneului WTA Țiriac Foundation Trophy, dotat cu premii în valoare de 115.000 dolari și 160 de puncte WTA și organizat de Fundația Țiriac în colaborare cu Federația Română de Tenis. Competiția se va desfășura în perioada 8-15 septembrie 2024 pe zgura de la Centrul Național de Tenis din București.

Pe 7 septembrie, de la ora 13.00, va avea loc conferința de presă și tragerea la sorți a tabloului principal. 'Wild cardurile vor fi anunțate în cadrul conferinței de presă și oferite jucătoarelor românce, inclusiv jucătoarei cu cel mai bun parcurs în circuitul turneelor ITF – Romanian Tennis Series, organizate de Fundația Țiriac', a declarat Cosmin Hodor, directorul turneului WTA Țiriac Foundation Trophy.

Tabloul principal de simplu va avea 32 de jucătoare, în timp ce tabloul de dublu va fi format din 8 echipe. La fel ca la ediția precedentă, la turneul de anul acesta vor participa sportive din top 100 WTA, alături de favoritele publicului, jucătoarele românce Irina Begu, Anca Todoni, Irina Bara și Miriam Bulgaru, dar și cele trei posesoare de wild card.

'Jucătorii și jucătoarele de tenis din România au nevoie de un număr cât mai mare de turnee. Asta încearcă Fundația Țiriac să facă, nu doar în București, ci și în țară: să fim de folos jucătorilor. Țin să mulțumesc partenerilor noștri care sunt lângă noi mereu și care au acceptat să susțină necondiționat aceste turnee', a declarat Ion Țiriac.

Pentru a treia ediție la rând, trofeul câștigătoarei este oferit de Casa de Bijuterii Malvensky și reflectă echilibrul perfect dintre artă și sport. Placat cu aur și sprijinit pe un piedestal din marmură Rușchița, acesta reprezintă grația și dinamismul tenisului, precum și aspirația sportivilor către excelență și victorie.

La ceremonia de premiere vor fi prezenți atât Ion Țiriac, cât și Nadia Comăneci. Prezența Nadiei Comăneci va adăuga un plus de prestigiu și emoție acestui eveniment sportiv, marea gimnastă fiind un model de inspirație pentru tânăra generație aflată pe calea performanței.

'Este o mare plăcere să vin în România de fiecare dată când sunt invitată, cu atât mai mult când este vorba de turneele organizate de Fundația Țiriac pentru jucătoarele noastre. Sigur că voi fi prezentă la finala WTA Tiriac Foundation Trophy și va fi o bucurie să înmânez trofeul câștigătoarei', a declarat Nadia Comăneci”, conform comunicatului remis de organizatorii turneului.

Etichete: tenis , romania , slobozia , irina bara , tiriac trophy


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Explozia pagerelor din Liban | Cum a fost planificat atacul împotriva Hezbollah. „A fost un moment de acum ori niciodată”

Israelul a decis marți să arunce în aer pagerele purtate de membrii Hezbollah în Liban și Siria, de teamă că operațiunea sa secretă ar fi putut fi descoperită de grup, au declarat trei oficiali americani pentru Axios.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto A câştigat Roland Garros, visa să ajungă ca Halep, dar acum e medic chirurg la Floreasca

Primul fotbalist din lume care nu mai suportă și a spart tăcerea. ”Dacă va continua, vom intra în grevă”

"Ridicol". Cât primește Ianis Hagi pe lună de la Rangers, deși nu mai joacă nici la echipa a doua

După 29 de ani, a căzut recordul la Real Madrid! S-a scris istorie în UEFA Champions League

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Radu Drăgușin, 97 de minute jucate la Tottenham într-un meci absolut dramatic! Nota primită la final

L-a văzut cum a apărat în Champions League și s-a convins: "E Messi al portarilor!"

Gigi Becali nu l-a vrut la FCSB, iar peste o lună a debutat cu gol și assist în Champions League

Scandal în SuperLigă: și-a reziliat contractul și a plecat de la echipă! Antrenorul, acuzat de rasism

Citeşte şi

Mircea Lucescu a recomandat un singur fotbalist român în Italia

Când se pun în vânzare biletele la partida Cipru - România + Cât costă tichetele

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOW„Nu în viața asta!”. Kate Winslet a refuzat să-și acopere „colăceii”, după ce i s-a sugerat acest lucru pe platourile de la „Lee”

Mircea Lucescu a primit vestea pe care o aștepta cu sufletul la gură! Care este starea lui Valentin Mihăilă citeşte ştirea pe Prosport.ro

A devenit Campion Mondial alături de Lionel Messi, iar acum va fi evaluat psihologic, într-un dosar de viol citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Digi World

Descoperirea uluitoare care l-a lăsat pe un bărbat cu gura căscată. Ce a găsit în pereții unei case

Digi Animal World

Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului