Grigor Dimitrov / Foto: Instagram @grigordimitrov

Dimitrov a spart tăcerea după cazul Sinner: ”Știm anumite lucruri din interior. A fost foarte ciudat pentru mine”

articol scris de Digi Sport
18.09.2024, 19:42
  • Champions League: AS Monaco - Barcelona, joi, 22:00, DGS 1

  • Champions League: Atalanta - Arsenal, joi 22:00, DGS 2

Grigor Dimitrov (33 de ani, locul 10 ATP), sportivul care a trăit o poveste de dragoste alături de Mădălina Ghenea, a rămas cu un gust amar după cazul de dopaj în care a fost implicat Jannik Sinner (23 de ani, locul 1 ATP).

Dimitrov, marcat de cazul Sinner

Bulgarul a rămas marcat de modul în care a fost ”spălat” italianul și a făcut o paralelă cu cazul Simonei Halep (32 de ani, 1132 WTA), chiar dacă nu i-a menționat numele.

”Ce mi s-a părut cel mai ciudat este modul în care a fost gestionat protocolul acestei situații. Sunt jucători care au trecut prin procese complet diferite, cu proceduri distincte, și m-am întrebat dacă nu a existat un dublu standard.

La asta mă refer, de fapt, la un dublu standard. Am văzut acest lucru în alte sporturi, nu este niciun secret. Dar modul în care acest caz a fost dezvăluit a fost foarte ciudat pentru mine, chiar și ca cineva care este în ATP de mulți ani.

Știm anumite lucruri din interior, mai ales despre cum sunt gestionate turneele. Ca membru al comitetului jucătorilor, este ciudat când ceva de genul acesta, fie o știre, fie un proces, apare, este ciudat pentru toți,” a declarat Dimitrov, conform as.com.

Cu cine a fost văzut Dimitrov, după despărțirea de Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea (36 de ani) și tenismenul Grigor Dimitrov au format un cuplu, dar s-au despărțit în luna octombrie a anului trecut.

Românca nu a mai fost observată în preajma vreunui bărbat de la momentul despărțirii, dar același lucru nu este valabil și pentru tenismenul din Bulgaria.

Galerie Foto

Grigor Dimitrov, văzut alături de Alize Lim la Monaco

Grigor Dimitrov a participat în aprilie 2024 la turneul de la Monaco, dar aventura sa s-a terminat în optimile competiției, după ce a fost învins de către Holger Rune, scor 7-6 (11-9), 3-6, 7-6 (7-2).

Totuși, acesta nu a părăsit imediat orașul situat pe Riviera Franceză, iar Dimitrov a fost surprins alături de Alize Lim, după o petrecere care a avut loc în Monaco.

  • Alize Lim (33 de ani) este o jucătoare de tenis din Franța. Aceasta s-a clasat, cel mai sus, pe locul 135 în clasamentul WTA, în luna mai a anului 2014.

Etichete: simona halep , grigor dimitrov , jannik sinner


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Șoșoacă, în Parlamentul European: „Dumnezeu nu e vaccinat, în România 88% nu sunt vaccinaţi”. I-au tăiat microfonul

Eurodeputata Diana Șoșoacă a avut miercuri un discurs puternic antivaccinist în Parlamentul European, în cadrul unei dezbateri pe tema variolei maimuței (Mpox) și a măsurilor pe care Uniunea Europeană ar trebui să le ia în fața acestei amenințări. Fosta senatoare română a acuzat UE că vrea să declanșeze o nouă pandemie, după ce a „omorât câţi bătrâni a putut” în Italia, și a spus că ea se va opune, pentru că „Dumnezeu nu e vaccinat” și 88% dintre români nu sunt vaccinați. La finalul intervenției, microfonul i-a fost tăiat.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

3,5 milioane de euro - transferul lui Ianis Hagi

Se naște o nouă forță în România? ”Eu asta îmi doresc, să preiau clubul!”

S-a lăudat că n-a fost demis niciodată în 26 de ani, iar a doua zi a fost dat afară

"Ridicol". Cât primește Ianis Hagi pe lună de la Rangers, deși nu mai joacă nici la echipa a doua

Guvernul României, lovitură grea pentru 'U' Cluj! Ordonanța de Urgență a fost aprobată

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Apariție spectaculoasă în Champions League! E văzut extrem de rar la meciuri de fotbal

Video Starul de 120.000.000€ al Barcelonei a scris o nouă filă de istorie la doar 17 ani în Champions League

Alexi Pitu a luat decizia: ”Așa e normal”. E dorit de Dinamo și Farul

A făcut afaceri cu Gigi Becali și a spus cum decurg, de fapt, negocierile

Citeşte şi

Nu le-a venit să creadă: Novak Djokovic, striptease pe terenul de tenis. O fană și-a pus mâinile în cap

"I-a distrus viața Simonei Halep!" Atac fără menajamente, după lovitura finalului de an în tenis

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOWPar mai degrabă surori. Julianne Moore și fiica ei, mic dejun pe străzile din NYC. Liv, mult mai înaltă decât mama sa

"Doamne ferește! Actualii proprietari nu ne-ar primi acolo". Vova Cohn, anunț neașteptat despre revenirea la Dinamo citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum au fost surprinși Naomi Osaka și Patrick Mouratoglou citeşte ştirea pe ziare.com

Telefoanele nu pot să explodeze din senin, cum te-ar "convinge" fake news-urile virale după pagerele explodate în Liban citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Digi World

Care sunt alimentele și băuturile care ar putea reduce riscul de apariție a demenței. Nu sunt dificil de introdus în dietă

Digi Animal World

O vulpe și un bursuc, prietenii neobișnuiți ai unui câine. Imaginile adorabile te vor topi