Ana Bogdan la Iași Open / Foto: Captură Digi Sport

Video Ana Bogdan - Darya Astakhova 7-6 (5), 6-4. Românca s-a calificat în finala de la Iași Open

articol scris de Digi Sport
06.08.2022, 15:25
  • Champions League: Șahtior - Atalanta, miercuri, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Lille - Real Madrid, miercuri, 22:00, DGS 1

Ana Bogdan (29 de ani, locul 75 WTA) și rusoaica Darya Astakhova (20 de ani, locul 256 WTA) s-au înfruntat în semifinalele turneului pe zgură de la Iași, în direct pe Digi Sport 2, iar românca avut câștig de cauză.

Ana Bogdaan s-a impus în partida de la Iași Open în două seturi, scor 7-6 (5), 6-4. Meciul dintre cele două jucătoare a avut o durată de două ore și 16 minute.

Meciul Ana Bogdan - Darya Astakhova a putut fi urmărit în format LIVE VIDEO pe site-ul digisport.ro, dar și în aplicația Digi Sport, pentru abonații RCS&RDS.

Ana Bogdan, în finala turneului de la Iași Open

Ana Bogdan s-a calificat în finala turneului de la Iași Open în urma unui joc în care a acuzat și probeleme medicale. În finalul primului set, sportiva din România a avut nevoie de îngrijiri medicale. Ulterior, Ana Bogdan a fost bandajată la piciorul stâng.

În actul secund, Ana Bogdan a arătat mai multă poftă de joc și a condus de la un capăt la altul confruntarea cu Darya Astakhova. În finala turneului de la Iași Open, care se va disputa duminică, Ana Bogdan va evolua contra învingătoarei duelului dintre Maya Chwalinska (20 de ani, 160 WTA) și Panna Udvardy (23 de ani, 93 WTA).

Ana Bogdan - Darya Astakhova 7-6, 6-4, în semifinalele turneului de la Iași

Update 15:24: Ana Bogdan - Darya Astakhova 7-6 (5). 6-4. Românca și-a adjudecat și setul al doilea al meciului și s-a calificat astfel în finala turneului de la Iași Open.

Update 15:10: Ana Bogdan - Darya Astakhova 7-6 (5). 4-3. Ana Bogdan îți menține în continuare avantajul.

Update 14:46: Ana Bogdan - Darya Astakhova 7-6 (5). 2-1. Românca începe bine și în actul secund. Joc solid pentru Ana Bogdan în al doilea set.

Update 14:29: Ana Bogdan - Darya Astakhova 7-6 (5). 0-0. A început setul secund al partidei de la Iași Open cu Ana Bogdan la serviciu. În pauza meciului, jucătoarea din România a primit din nou îngrijiri medicale, în urma cărora i s-a pus un bandaj la piciorul stâng.

Update 14:22: Ana Bogdan - Darya Astakhova 7-6 (5). Românca și-a adjudecat primul set al partidei. Ana Bogdan a revenit spectaculos în meci și s-a impus cu 7-5 în Tie-Break.

Update 14:03: Ana Bogdan - Darya Astakhova 6-5. Ana Bogdan a întors scorul în meciul cu Astakhova, dar a cerut intervenția medicului, după ce a acuzat dureri la piciorul stâng.

Update 13:48: Ana Bogdan - Darya Astakhova 4-5. Sportiva din România trage tare pentru a nu ceda primul set.

Update 13:31: Ana Bogdan - Darya Astakhova 2-3. Jucătoarea din Rusia a întors scorul partidei. Și-a adjudecat două game-uri la rând.

Update 13:17: Ana Bogdan - Darya Astakhova 2-1. Românca și-a adjudecat primele două game-uri ale jocului, în timp ce Astakhova l-a câștigat pe primul abia pe al doilea serviciul al său.

Update 13:07: Ana Bogdan - Darya Astakhova. A început meciul din semifinalele turneului de la Iași. Sportiva din Rusia a avut primul serviciul al jocului.

Ana Bogdan, aproape de a doua finală la rând în circuitul WTA

Până acum, Ana Bogdan n-a cedat mai mult de trei game-uri în fiecare dintre cele trei meciuri jucate la Iași.

Vineri, Ana Bogdan a învins-o pe sportiva georgiană Ekaterine Gorgodze (147 WTA), scor 6-1, 6-2.

Darya Astakhova a trecut de argentinianca Paula Ormaechea (248 WTA), scor 6-4, 6-0.

Pe 31 iulie, Ana Bogdan a jucat finala turneului WTA 250 de la Varșovia, tot pe zgură. Românca a fost învinsă de către franțuzoaica Caroline Garcia (32 WTA), scor 6-4, 6-1.

Cealaltă semifinală a turneului de la Iași este Maja Chwalinska (Polonia, 160 WTA) – Panna Udvardy (Ungaria, 93 WTA), de la ora 14:30, în direct pe Digi Sport 2.

Calificarea în finala turneului Iași Open este recompensată cu 8.000 de dolari și 95 de puncte în clasamentul WTA.

Etichete: wta , ana bogdan , iasi open , wta iasi , darya astakhova , semifinale iasi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cele mai recente sondaje pentru Casa Albă. Cine conduce pe național și care este scorul din statele cheie

Alegătorii din SUA merg la urne pe 5 noiembrie pentru a-și alege următorul președinte. Alegerile au fost inițial o revanșă a alegerilor din 2020, dar au fost răsturnate în iulie, când președintele Joe Biden și-a încheiat campania și a susținut-o pe vicepreședintele Kamala Harris, BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La 11 ani de la accidentul horror, ”Michael Schumacher a avut prima apariție publică”

Ianis Hagi a primit o ofertă "salvatoare" pe ultima sută de metri și a dat răspunsul pe loc

Nota primită de Dennis Man, după ce a marcat în ”thriller-ul” Parma - Cagliari! Valentin Mihăilă, schimbat la pauză

Breaking News Ianis Hagi: ”M-am întors!”

S-a aflat! Cine a contribuit la revenirea lui Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Cum a fost surprins Gigi Becali, înainte de a pleca la Salonic, alături de FCSB. Invitații surpriză ai finanțatorului

Galerie Foto Cum arată Alexandru Tudor, la 5 ani de când a fost angajat de Gigi Becali la FCSB. Ce distincție a primit

Reacția presei din Scoția după ce Ianis Hagi a revenit la prima echipă

Oficial Transfer chiar înainte de PAOK - FCSB

Citeşte şi

Naomi Osaka, primul meci sub comanda lui Patrick Mouratoglou. Ana Bogdan, OUT de la WTA Beijing

România a anunțat echipa pentru ”optimile” Billie Jean King Cup, turneu la care participă în premieră

PEROZCum nu se poate mai mândru de ea. David Beckham, de mână cu fiica lui prin Paris. Harper are 13 ani și este adorabilă

FILM NOWCum arată azi Minnie Driver, cea de care Matt Damon s-a îndrăgostit la filmări. Are 54 de ani, un zâmbet magnetic și un fiu adolescent

Nelu Varga e la un pas de transferul momentului în Superliga: Alex Dobre, negocieri avansate cu CFR Cluj citeşte ştirea pe Prosport.ro

Daily Maily aruncă "bomba": Michael Schumacher a fost văzut în public! La ce eveniment a asistat germanul citeşte ştirea pe ziare.com

WhatsApp nu va mai funcționa pe anumite telefoane: Samsung, iPhone și Huawei, pe listă. Ce alternative au românii citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Christina Aguilera, mândră de noua ei siluetă, după ce a slăbit drastic. S-a afișat într-o salopetă mulată și cizme peste genunchi

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Christina Aguilera, mândră de noua ei siluetă, după ce a slăbit drastic. S-a afișat într-o salopetă mulată și cizme peste genunchi

Digi World

Cu ce să speli fructele și legumele eficient, ieftin și simplu, pentru a elimina pesticidele, bacteriile sau mucegaiul

Digi Animal World

Un câine înțelege perfect limbajul semnelor: „Înnebunește când fac acest gest”