Carlos Alcaraz și-a rupt racheta, de nervi / Foto: Captură Digi Sport

Video Alcaraz și-a pierdut cumpătul ”în cel mai prost meci al carierei”

articol scris de Digi Sport
17.08.2024, 14:00
  • Champions League: Juventus - PSV, marți, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Milan - Liverpool, marți, 22:00, DGS 1

După ce a pierdut finala olimpică la Paris 2024 în fața lui Novak Djokovic, 6-7, 6-7, spaniolul Carlos Alcaraz a participat la turneul ATP 1.000 de la Cincinnati, în direct pe canalele Digi Sport, unde nu a jucat decât un singur meci.

Carlos Alcaraz a fost eliminat de veteranul Gael Monfils (37 de ani), după un meci considerat de spaniol drept ”cel mai prost din carieră”. Alcaraz a avut și o ieșire nervoasă total neașteptată pe teren, în care de furie a rupt o rachetă după ce a lovit-o de mai multe ori de sol.

Carlos Alcaraz și-a rupt racheta de nervi în meciul pierdut la Cincinnati cu Gael Monfils

Alcaraz a fost eliminat de Gael Monfils în 3 seturi după 2 ore și jumătate de joc, în turul secund al turneului american.

Alcaraz a câștigat primul set cu 6-4, iar în tiebreakul actului secund meciul a fost întrerupt de ploaie. Pauza nu i-a priit vicecampionului olimpic. Francezul a egalat situația cu 7-6, iar când a reușit și breakul în decisiv, nervii lui Alcaraz au cedat și s-a răzbunat pe rachetă.

Eșecul îl poate costa scump în clasamentul ATP unde jucătorul de 21 de ani este pe locul 3, în urma lui Jannik Sinner și Novak Djokovic. Italianul este deja în sferturi după ce adversarul său, Jordan Thompson, s-a retras.
Pe locul 2 în ierarhia mondială ar putea urca Alexander Zverev dacă se va impune la Cincinnati. Germanul este și el în sferturi după ce a trecut de Pablo Carreno-Busta.

"Sincer, a fost foarte, foarte complicat pentru mine. Nu știu ce s-a întâmplat. Simt că a fost cel mai prost meci pe care l-am jucat în cariera mea. Nu am reușit să fiu la nivelul meu. Veneam după antrenamente bune aici, loveam mingea bine și aveam o mișcare bună pe teren.

Am simțit că fac un sport diferit pe terenul central în comparație cu celelalte terenuri. Mingea sărea mai repede, mult mai repede decât pe celelalte terenuri. M-am încălzit înainte de joc și a fost un sentiment complet diferit, nu știu de ce.

Nu m-am putut controla, nu am putut să fiu mai bun, așa că acest meci a fost imposibil de câștigat și atât", a spus Alcaraz la conferința de presă, după un meci în care vântul a bătut rău în multe momente și le-a creat probleme ambilor jucători.

Video în care este și momentul de furie al lui Carlos Alcaraz, în meciul pierdut cu Gael Monfils

Etichete: gael monfils , carlos alcaraz , cincinnati atp 1000


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat din Cluj și-a bătut șeful după ce s-au certat la telefon, pe e-mail și apoi față în față. Ce a pățit angajatul și de la ce a pornit scandalul

Furia scăpată de sub control la serviciu i-a adus o amendă penală usturătoare unui bărbat din Cluj. Pentru că nu și-a stăpânit emoțiile și și-a lovit șeful, bărbatul trebuie să plătească acum 8.000 de lei. Scandalul, scrie știridecluj.ro, a pornit de la o ceartă prin telefon, continuată pe e-mail și apoi față în față, pe tema concediului de odihnă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. PAOK l-a adus pe Dejan Lovren

Video A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. Imagini virale

Ion Țiriac, întrebat direct dacă este un om zgârcit. Miliardarul a răspuns instant, în 3 cuvinte

Corriere dello Sport anunță o lovitură de proporții: "Negocierile pentru Dennis Man încep de la 30 de milioane €!"

Video GOOOL Andrei Rațiu! Internaționalul român, cel mai bun de pe teren. Nota primită pentru prestația excelentă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Score Juventus - PSV 0-0 / Young Boys - Aston Villa 0-0, ACUM pe DGS 1 & 2. 6 meciuri în prima zi de Champions League

Câte pachete de bilete a vândut FCSB până acum, pentru meciurile din Europa League

Șansa lui Radu Drăgușin! Anunțul făcut de Ange Postecoglou

Două echipe importante, OUT din cursa pentru play-off? Raul Rusescu: ”Nu cred că au vreo șansă”

Citeşte şi

Video&Foto Halep - Siniakova 6-1, 2-6, 6-0. Start excelent de an pentru numărul 1 WTA

FABULOS!!!! Simona e în FINALĂ la Australian Open, după un meci epic cu Kerber

PEROZJennifer Aniston, în formă maximă pe covorul roșu. Brațele musculoase și silueta subțire, puse în evidență de o rochie fără bretele

FILM NOWMichael Douglas a dezvăluit cum a reușit să joace atât de bine scenele intime din „Basic Instinct”: „Sunt expert”

Mutare extraordinară! U Cluj, pe cale să semneze cu jucătorul abia plecat de la Rapid București: ”Suntem în discuții cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

"Rapid nu se bate cu mine la titlu”. Gigi Becali, mesaj dur spre Dan Șucu citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Inna, într-o ținută care i-a expus silueta în toată splendoarea. Fanii au reacționat imediat: „Ești o zeiță”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Inna, într-o ținută care i-a expus silueta în toată splendoarea. Fanii au reacționat imediat: „Ești o zeiță”

Digi World

De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia