Bernadette Szocs și Sofia Polcanova / Foto: Profimedia

Foto Cum a fost surprinsă Bernadette Szocs, imediat după ce prietena ei cea mai bună a învins-o în finală! ”Revenirea zilei”

articol scris de Digi Sport
21.10.2024, 09:21
  • SuperLiga: Poli Iași - Unirea Slobozia, luni, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Farul, luni, 21:00, DGS 1

Duminică, 20 octombrie, Bernadette Szocs a jucat două finale la Campionatul European de tenis de masă de la Linz, la dublu și la simplu, însă le-a pierdut pe amândouă.

Perechea Bernadette Szocs/Sofia Polcanova (România/Austria) a pierdut finala probei de dublu, scor 2-3 (7-11, 11-7, 9-11, 11-7, 6-11), în fața cuplului Hana Matelova/Barbora Balazova (Cehia/Slovacia). Astfel, campioanele europene en-titre au fost nevoite să se mulțumească doar cu medalia de argint la această ediție.

Galerie Foto

Imediat după ce a fost învinsă de Sofia Polcanova în finala de simplu, Bernadette Szocs a îmbrățișat-o pe sportiva din Austria

După ce a trecut de Maria Xiao (Spania) în semifinale la simplu, 4-1 (11-3, 9-11, 11-7, 11-6, 11-6), Szocs a luptat pentru aur contra Sofiei Polcanova, chiar partenera sa de la dublu. Jucătoarea din Austria s-a impus, însă, cu 4-1 (11-8, 11-13, 12-10, 11-6, 11-9).

În ciuda înfrângerii, Bernadette Szocs a bifat o performanță unică în cariera ei: a obținut prima sa medalie în proba de simplu, la un Campionat European de seniori.

Galerie Foto

Imediat după ce a cedat în fața Sofiei Polcanova, Bernadette Szocs a îmbrățișat-o pe sportiva din Austria, așa cum se poate observa în galeria FOTO de mai jos. Ulterior, românca a distribuit pe contul său de Instagram o postare cu mesajul ”Cele mai bune prietene, în fruntea Europei”.

Galerie Foto

La scurt timp după meciul Szocs - Polcanova, Federația Română de Tenis de Masă a oferit o primă reacție.

Argint european pentru Bernadette Szocs, în proba de simplu feminin! Sportiva noastră a avut șansa de a juca pentru titlul continental în Linz, după zilele în care a încântat la masa de joc, iar de această dată a reușit să urce până pe a doua treaptă a podiumului.

Performanța reprezintă o premieră pentru Bernadette Szocs, întrucât tricolora a cucerit prima medalie din întreaga carieră, în proba de simplu, în cadrul unui Campionat European.

Iar finala din TipsArena a fost specială. Medaliate cu argint la dublu feminin, Bernadette Szocs și Sofia Polcanova s-au întâlnit la scurt timp după proba în care au fost coechipiere, iar tricolora a reușit să treacă peste primul set pierdut și să echilibreze ultimul act european.

În setul al treilea, componenta lotului României a condus cu 7-1 și a părut că are situația sub control, însă favorita fanilor austrieci a oferit revenirea zilei, iar până la final Bernadette Szocs s-a recunoscut învinsă, scor 1-4 (8-11 13-11, 10-12, 6-11, 9-11)”, a transmis Federația Română de Tenis de Masă, pe pagina oficială de Facebook.

Etichete: bernadette szocs , europene tenis de masa , sofia polcanova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a ajuns o vedetă a fotbalului european un traficant de droguri. Petrecea cu elitele de la Moscova, după ce Putin a invadat Ucraina

Un jucător de fotbal care a jucat pentru cluburi precum Ajax Amsterdam, FC Sevilla și Spartak Moscova a devenit un mare traficant de cocaină și s-a refugiat în Rusia și, apoi, în Emiratele Arabe Unite, unde continuă să joace fotbal, relatează The Washington Post. Dar ce l-a motivat pe Quincy Promes să aleagă o viață de gangster când el făcea deja milioane de dolari jucând pentru echipe atât de importante din Europa?

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Capitol închis! Radu Drăgușin și-a decis viitorul, după ce a rămas pe bancă a 6-a oară la Tottenham

Exclusiv Gigi Becali nu a stat pe gânduri după Dinamo - FCSB! Un jucător, OUT din echipă: ”Bă, vezi-ți de treaba ta”

Schimbare la 180 de grade! Ce a ajuns să spună antrenorul lui Rangers despre Ianis Hagi

Video Dinamo - FCSB 0-2. Campioana s-a impus fără emoții în ”Derby de România”

6.800.000 € pentru FCSB! Campioana României, pe locul 70 din 108

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali nici nu a ținut cont că e vorba de Darius Olaru

”Să fie deportați în Siberia!” Nu s-a abținut după ce a văzut ce s-a întâmplat la referendumul din Republica Moldova

Lovitură de teatru: ”Radu Drăgușin ia în calcul să plece de la Tottenham în iarnă”. Clubul care e gata să-l transfere

Un fundaș central a debutat pentru noua sa echipă și a marcat nu mai puțin de 5 goluri

Citeşte şi

Bernadette Szocs, prima reacție după ce prietena ei i-a ”furat” poziția de ”regină a Europei”: ”Sunt un pic dezamăgită”

Dramatic: partenera ei i-a ”suflat” AURUL! Bernadette Szocs, performanță unică, deși a avut o zi neagră

PEROZA devenit bunică la 35 de ani, iar acum are o relație cu un băiat de 19 ani: „Mă face mai fericită ca niciodată!”

FILM NOWRosie Huntington-Whiteley, trup de zeiță într-o rochie mulată, cu spatele gol. Logodnica lui Jason Statham arată perfect la 37 de ani

LPF ”a decis” că FCSB este continuatoarea Stelei. Ce a scris în comunicat instituția condusă de Gino Iorgulescu citeşte ştirea pe Prosport.ro

„Maidanezi vopsiți leoparzi”. Jucătorii de la Dinamo, făcuți praf după înfrângerea cu FCSB citeşte ştirea pe ziare.com

După moartea fiului lor la doar 25 de ani, au descoperit o viață dublă secretă în online pe care nu au bănuit-o niciodată citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Dua Lipa, în rochie de piele decupată până la șolduri pe ambele părți, combinată cu dresuri plasă și multă îndrăzneală

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Dua Lipa, în rochie de piele decupată până la șolduri pe ambele părți, combinată cu dresuri plasă și multă îndrăzneală

Digi World

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Digi Animal World

Ce a făcut un câine după ce a scăpat din lesa unei femei. Patrupedul s-a bucurat de o plimbare gratuită cu trenul