David și Victoria Beckham în documentarul "Beckham" / Foto: Profimedia

Victoria și David Beckham, "ruptura" anului 2024

articol scris de Digi Sport
23.09.2024, 09:22
  • SuperLiga: UTA Arad - Poli Iași, luni, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Unirea Slobozia - Rapid, luni, 21:00, DGS 1

Victoria (50 de ani) și David Beckham (49 de ani) sunt împreună din 1997, iar în 1999 s-au căsătorit.

Victoria și David Beckham, "ruptura" anului: locuiesc separat, după 25 de ani de căsnicie

Galerie Foto

După 25 de ani, căsnicia celor doi este în pericol, scrie publicația Heat World, ciată de Corriere dello Sport.

"Victoria Beckham este foarte îngrijorată: mariajul cu David este în criză. În ultima vreme, fostul fotbalist își petrece majoritatea timpului la țară, în timp ce soția sa locuiește la oraș, în Londra. Domeniul Cotswolds, care pentru Victoria nu este altceva decât un loc de relaxare, a devenit reședința principală a lui David Beckham.

O situație care îi dă fiori fostei componente a grupului Spice Girls, susține o sursă apropiată cuplului. David mereu s-a simțit acasă la Cotswolds, acolo unde e cel mai fericit. Deși Victoriei îi place să-l știe așa, se teme că merg pe traiectorii diferite și că asta ar putea duce la o separare definitivă, în timp.", scriu jurnaliștii italieni.

"David Beckham nu a făcut niciun secret din dorința sa de a se muta definitiv la țară, pentru un stil de viață mai relaxat. Este ceva despre care el și Victoria au discutat mult timp.

Deși a crescut în estul Londrei, David este gata să lase viața de oraș în urmă și să se stabilească definitiv în satul Cotswolds, în timp ce ea încă își dorește să trăiască în inima orașului, chiar și după toți acești ani", a dezvăluit aceeași sursă, apropiată de cei doi.

Corriere dello Sport mai scrie că Victoria se teme că va fi nefericită și că îi va purta pică lui David, dacă se va muta la țară, alături de el, în condițiile în care ar renunța la tot ceea ce iubește să facă. Lucru pe care l-a mai făcut și în timpul în care acesta era fotbalist.

În cardul documentarului "Beckham", care a fost lansat în urmă cu un an pe o renumită platformă de streaming, fostul fotbalist a avut un moment în care, vizibil emoționat, a vorbit despre perioada petrecută în Spania, după transferul la Real Madrid, din 2003.

David Beckham a dezvăluit că el și Victoria au traversat o perioadă critică, din cauza zvonurilor legate de infidelitate, dar și a distanței, dar au luptat unul pentru celălalt și au reușit să-și salveze căsnicia.

David și Victoria Beckham sunt căsătoriți din 1999 și au 4 copii: Brooklyn (25 de ani), Romeo (22 de ani), Cruz (19 ani) și Harper (13 ani).

Victoria Beckham, cărată în spate până la mașină de David la 02:30, după petrecerea la care a avut loc ”surpriza anului”

Galerie Foto

Victoria Beckham și-a sărbătorit, în luna aprilie, ziua de naștere. Soția lui David Beckham a împlinit 50 de ani.

Vedeta a coborât din mașină și a mers până la intrarea în locație cu ajutorul unor cârje. La ieșirea de la petrecere, în jurul orei 02:30 în Marea Britanie, Victoria Beckham a fost cărată în spate de David până la mașină (FOTO, în galeria de mai sus).

Victoria Beckham s-a deplasat cu greutate din cauza unei accidentări pe care a suferit-o la picior.

La petrecere, a avut loc un moment catalogat de fani pe rețelele sociale drept ”surpriza anului”. Este vorba despre reunirea trupei Spice Girls, din care a făcut parte Victoria Beckham.

Componentele trupei au recreat coregrafia celebră a melodiei lor ”Stop”, iar David Beckham a imortalizat momentul și a publicat clipul pe rețelele sociale.

Nicola Peltz a lipsit de la petrecerea Victoriei Beckham

Galerie Foto

Au fost la eveniment multe celebrități, dar a lipsit Nicola Peltz, actrița care îi este soție lui Brooklyn Beckham și despre care s-a scris de-a lungul timpului că n-ar fi în cea mai bună relație cu Victoria Beckham.

Nicola Peltz nu a putut fi prezentă la petrecerea de 50 de ani a Victoriei Beckham, pentru a sta alături de bunica sa bolnavă, scrie sursa citată.

Etichete: londra , david beckham , victoria beckham


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Ce a luat de fapt vatmanul găsit drogat după accidentul de tramvai în care a murit zdrobit un șofer din București

Vatmanul implicat în accidentul mortal de pe Şoseaua Progresului din București, în care un bărbat şi-a pierdut viaţa, nu consumase droguri, au arătat rezultatele testelor efectiate de Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici”, potrivit News.ro.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Italienii s-au convins de Dennis Man după ”nebunia” din Lecce - Parma și i-au dat o nouă poreclă

Foto ”Marele trădător al Ucrainei”, gest care a produs revoltă la Kiev: ”Ești un câine rus! Te-ai vândut pentru bani”

Neașteptat: copiii lui Cristiano Ronaldo, refuzați de școală!

Nota primită de Andrei Rațiu, după ce a fost decisiv și a jucat 96 de minute împotriva lui Atletico Madrid

Un elvețian s-a mutat de două luni în București și s-a convins: ”Puțin îndoielnic”. A caracterizat Capitala în CINCI cuvinte

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali a tras concluzia, după FCSB - Petrolul 1-1: ”Îți dai seama ce rușinos e?”

Ioan Varga a anunțat decizia finală a CFR-ului, după ce Louis Munteanu a petrecut în club până la 05:00

Andrei Rațiu ar putea prinde transferul carierei direct în Premier League

Mesajul lui Sorin Cârțu, după ce Universitatea Craiova a înregistrat a patra partidă fără victorie

Citeşte şi

Cei patru fotbaliști pe care Sir Alex Ferguson îi consideră de "clasă mondială" + Reacția lui Beckham, care nu se află printre ei

Foto Victoria Beckham ”mănâncă mereu același lucru, de 25 de ani”, dar a intrat în bucătărie, la gătit! Ce a urmat, viral instant

PEROZIrina Shayk, luată prin surprinde de paparazzi în Milano. Supermodelul rus încerca cu ardoare să-și ascundă machiajul strident

FILM NOWFilmul care învinge „Transformers One” într-o cursă neaşteptat de strânsă în box office-ul nord-american

Fostul atacant al lui Gigi Becali la FCSB e gata să antreneze în Superliga citeşte ştirea pe Prosport.ro

Andrei Rațiu i-a dat pe spate pe spanioli: „Spectaculos! Un adevărat pilon” citeşte ştirea pe ziare.com

Un român ajuns în Ucraina descoperă cât costă viața de zi cu zi: ”Doamne ferește, în România plătești de trei ori mai mult pentru această masă" citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Andreea Bănică și-a expus corpul voluptos și natural, într-un costum de baie roșu. Cu șosete și adidași în picioare, a făcut pe modelul

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Andreea Bănică și-a expus corpul voluptos și natural, într-un costum de baie roșu. Cu șosete și adidași în picioare, a făcut pe modelul

Digi World

Cât de nocive sunt pentru sănătate uscătoarele de rufe pe care le avem acasă. Avertismentul lansat de oamenii de știință

Digi Animal World

Autoritățile au crezut că au găsit un vultur rănit, dar când l-au analizat, au izbucnit în râs. Ce avea, de fapt, pasărea prădătoare