Jackie Apostel / Foto: Instagram@jackie.apostel

Victoria Beckham n-a stat pe gânduri, după ce a văzut diferența de vârstă dintre fiul ei cel mic și noua lui iubită

articol scris de Digi Sport
26.10.2024, 10:11
  • La Liga: Real Madrid - Barcelona, sâmbătă, 22:00, DGS 1

  • SuperLiga: Hermannstadt - Dinamo, sâmbătă, 19:00, DGS 1

Cruz (19 ani), fiul cel mic al Victoriei și al lui David Beckham, s-a afișat de curând cu partenera sa Jackie Apostel (29 de ani).

Cei doi au fost văzuți împreună la meciul lui Inter Miami cu Atlanta United.

Galerie Foto

Victoria Beckham, ”îngrijorată” de diferența de vârstă dintre Cruz și Jackie Apostel

Jackie Apostel, cântăreață, producător și compozitor muzical, este cu 10 ani mai în vârstă decât Cruz Beckham, ceea ce ar ”îngrijora-o” pe Victoria Beckham.

Chiar dacă Victoria este mulțumită să-l vadă pe Cruz fericit în această relație, este îngrijorată de diferența de vârstă și nu știu dacă fiul său cel mic este pregătit pentru a fi dedicat.

Ea o place foarte mult pe Jackie, care pare că se înțelege foarte bine cu întreaga familie, dar Victoria ar minți dacă ar spune că diferența de 10 ani nu este îngrijorătoare.

Cruz este încă un puști, iar Jackie e femeie matură, care e în altă etapă a vieții sale. Sunt unele lucruri pentru care Cruz nu e pregătit”, ar fi declarat un apropiat al Victoriei Beckham, pentru Mirror.

”Ce ai pe tine? Unde-ți sunt hainele?”. Nora lui David Beckham doar a apărut la un eveniment și internetul a ”explodat”

Brooklyn Beckham (25 de ani) a organizat de curând evenimentul de lansare a firmei sale de sos iute, iar întreaga familie i-a fost alături.

David, Victoria, Cruz și Harper Beckham au fost la eveniment, dar și actrița Nicola Peltz, soția lui Brooklyn, care a purtat o ținută mai puțin obișnuită, care s-a viralizat rapid și care poate fi văzută în galeria foto de mai jos.

Galerie Foto

Actrița a preferat să nu poarte nimic în partea de jos și a apărut în dresuri, iar reacțiile negative au ”curs în valuri”.

Câtă lipsă de respect”, ”Victoria nu pare prea fericită, nici eu nu aș fi dacă nora mea ar apărea fără pantaloni. De prost gust”, ”De ce e pe jumătate dezbrăcată în fața socrului ei?”, ”Ce Dumnezeu ai pe tine?”, ”A uitat să ia pantalonii”, ”Unde-ți sunt hainele?”, sunt doar câteva dintre reacțiile apărute în secțiunea de comentarii a postării Nicolei Peltz.

Nicola Peltz și Brooklyn Beckham s-au căsătorit în anul 2022, iar mereu s-a speculat că Victoria Beckham nu a fost de acord cu relația.

Etichete: victoria beckham , cruz beckham , jackie apostel


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un tunel lăsat în paragină timp de 32 de ani a redevenit prioritate. Autoritățile alocă până la 150 de milioane de euro ca să-l repare

Politicieni cu ochelari de cal și lipsă de viziune au condus România ani în șir. Ultima dovadă este tunelul Palas construit după planurile inginerului Anghel Saligny, acum mai bine de un secol. Prin el, trenurile intrau direct în Portul Constanța. A fost, însă, închis în urmă cu 32 de ani și lăsat în paragină. Acum autoritățile îl declară de interes național și alocă până la 150 de milioane de euro ca să-l repare și să-l lungească.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La aproape 5 ani de când s-a retras din tenis, Maria Sharapova a primit vestea care face înconjurul lumii

Surpriză uriașă pentru Ianis Hagi pe "Ibrox", în timpul meciului Rangers - FCSB 4-0

Exclusiv CFR Cluj a smuls un punct în minutul 90+3, dar Ioan Varga a fost un car de nervi la final: ”Am informații”

Sportivul român care e o ”bestie” și are o relație cu fosta iubită a lui George Clooney! Ea e cu 15 ani mai în vârstă

Decizia instanței în procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. S-au despărțit în 2021

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text UTA Arad - Gloria Buzău 1-0, ACUM, pe Digi Sport 1. Ferraresso și-a trimis mingea în proprie poartă

S-a întâlnit cu Gigi Becali pe stradă și i-a spus: ”Mă, tu ocupă-te de meciul tău, noi cu Rapidul n-avem nicio treabă”

Elias Charalambous a anunțat două reveniri la FCSB pentru meciul cu Rapid

”Întărire” pentru Rapid în derby-ul cu FCSB

Citeşte şi

Ce nebunie! Au plătit CASH peste 65.000.000 €: ”Sunt plini de bani, e impresionant”

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

PEROZPrezintă lenjerie intimă ca model, iar în viața normală Bella Hadid poartă pantaloni atât de scurți că nu o acoperă mai deloc

FILM NOWMotivul pentru care Al Pacino și-a donat toți bani câștigați din filmul „Cruising”: „Nu am vrut să am asta pe conștiință”

Prima echipă din Superliga care se pregătește să-l transfere pe Malcom Edjouma de la FCSB! „Mă pun la coadă pentru el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Tragere la sorți: Simona Halep și-a aflat prima adversară de la Hong Kong! Va întâlni o favorită citeşte ştirea pe ziare.com

Ce s-a întâmplat cu câinele care a escaladat Marea Piramidă din Giza? citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Sabrina, solista piesei "Boys", din anii '80, poze în costum de baie la 56 de ani. Superbă și puternică, în ciuda unei boli grave

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Sabrina, solista piesei "Boys", din anii '80, poze în costum de baie la 56 de ani. Superbă și puternică, în ciuda unei boli grave

Digi World

Fructele care pot îmbunătăţi starea de spirit şi alunga oboseala mentală

Digi Animal World

Ce a făcut un câine care a fost lăsat singur acasă. Imaginile surprinse de camera de supraveghere au devenit virale