Tamaș s-a retras din fotbal, iar a doua zi a semnat un alt contract
articol scris de Digi Sport30.10.2023, 09:33
SuperLiga: Sepsi - Buzău, vineri, 17:30, DGS 1
SuperLiga: Farul - Oțelul, vineri, 20:30, DGS 1
Vineri, 27 octombrie, Gabi Tamaș a decis să se retragă din fotbal, la vârsta de 39 de ani.
Chiar dacă va începe cursurile la Școala Federală pentru a obține licența de antrenor, se pare că Gabi Tamaș se preocupă și de alte lucruri. Acesta a anunțat că a devenit ambasador pentru Emorya Finance.
Gabi Tamaș, nouă carieră în universul criptomonedelor
În momentul în care și-a anunțat retragerea din fotbal, Gabi Tamaș a anunțat că motivul principal din spatele deciziei a fost acela de a se dedica proiectului Emorya Finance, care recompensează oamenii în funcție de caloriile arse. Astfel, chiar dacă s-a retras din sportul rege, prin implicarea în acest proiect, Gabriel Tamaș ar ajuta, în continuare, fenomenul căruia și-a dedicat întreaga carieră.
Gabi Tamaș vrea să promoveze mișcarea și sportul și într-un mod aparte, întrucât oamenii ar putea câștiga bani dacă ar arde calorii.
„Este un proiect ce va revoluționa tot. Gândiți-vă că puteți face sport și caloriile arse se vor transforma în bani. Este proiectul meu de suflet și voi reveni cu mai multe detalii. Da, este adevărat.
Acesta este principalul motiv pentru care m-am lăsat de fotbal. Vreau să revoluționez sportul și nu numai cu acest lucru. Orice om, dacă arde calorii, va putea să facă bani”, a declarat Gabi Tamaș pentru FANATIK.
Proiectul Emorya Finance contorizează și monetizează fiecare calorie arsă de utilizator. Doar prin niște click-uri, oamenii pot transforma caloriile arse în bani.
Ce presupune proiectul Emorya Finance
Emorya Finance susține că monedele clasice își valoarea zilnic, iar aceștia au creat unele digitale, care pot fi câștigate prin arderea de calorii. Fiecare calorie arsă este contorizată în monedă, iar aceasta poate fi transformată în bani.
Cum și-au prezentat conceptul proiectului cei de la Emorya Finance, compania la care Gabriel Tamaș a devenit ambasador.
”Deoarece monedele clasice pierd valoare în fiecare zi, am reușit să creăm un jeton hiper-deflaționar, care în loc să fie umflat ca monedele clasice, câștigă valoare în timp prin caracteristicile sofisticate de monede. Posesorii de jetoane Emorya nu sunt răsplătiți numai prin recompense statice, ci și prin adevărate arsuri automate din fiecare comerț din fondul de lichidități”, notează Emorya Finance pe site-ul său.
Etichete: gabriel tamas , criptomonede
Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News
Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții