Mădălina Iordate / Foto: Instagram-@madalina.iordate

Foto Suma pentru care a fost executat silit. Fostul jucător de la FCSB, în război cu prima soție

articol scris de Digi Sport
06.09.2024, 15:02
  • Champions League: AS Monaco - Barcelona, joi, 22:00, DGS 1

  • Champions League: Atalanta - Arsenal, joi 22:00, DGS 2

Gabriel Enache (34 de ani), liber de contract în acest moment, după ce s-a despărțit de FCU Craiova în vara anului trecut, are probleme pe plan personal, din cauza divorțului de prima soție, Mădălina Iordate.

În prezent, Enache trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Lena, despre care spune că ”este cea mai frumoasă femeie din România”, dar trecutul nu-i dă pace fotbalistului, care are în CV și un titlu de campion cu Astra, la finalul sezonului 2015-2016.

Gabi Enache, pus să achite 74.839,58 de lei plus cheltuieli de executare

Despre ce este vorba? Gabi Enache luptă în prezent pentru a scăpa de executarea silită, demarată de către Mădălina Iordate, cea de care a divorțat în urmă cu șapte ani, după un scandal mediatic.

Iordate a susținut de mai multe ori că fotbalistul nu vrea să plătească pensia alimentară pentru fetița lor.

Galerie Foto

Enache a depus o contestație, la Judecătoria Sectorului 1, împotriva începerii executării silite, dar aceasta i-a fost respinsă. 

Potrivit datelor din dosar, cuantumul pensiei de întreținere stabilită în titlul executoriu este de 74.839,58 de lei plus cheltuieli de executare și vizează 1/8 din veniturile încasate de fotbalist în perioada ianuarie 2021 – februarie 2023. Judecătorii au motivat decizia prin faptul că a fost tardiv introdusă.

Enache a făcut deja apel, iar dosarul va fi repus pe rol la Tribunalul București, la un termen care încă nu a fost stabilit, susține fanatik.ro

”Nu există așa ceva, sunt niște minciuni. Sincer să fiu, aș fi preferat să nu mai scrieți nimic, pentru că nu cred că mă reprezintă și nu aș vrea să mă mai identific cu astfel de scandaluri.

Am contestat executarea de la Craiova, au fost niște lucruri mai puțin legale acolo. Sunt niște calcule ciudate, dar sunt lucruri care nu sunt relevante pentru public.
Toți banii de la executare s-au virat. Prin contestație, banii sper să se întoarcă.

Decizia nu este definitivă”, a declarat Gabi Enache, conform aceleiași surse.

  • 5 selecții a adunat Gabi Enache la naționala României.
  • Printre cele 5 trofee din palmaresul lui Gabi Enache, se numără titlul de campion al României cu Astra.
  • 34 de ani are Gabriel Enache.

Gabi Enache, extrem de fericit alături de actuala soție, Lena

Galerie Foto

Gabi Enache a îmbrăcat tricoul unor echipe importante de-a lungul carierei, printre care Astra, FCSB, Rubin Kazan și Partizan Belgrad, a adunat 5 selecții la naționala României, iar acum este în discuții cu echipe din jurul Bucureștiului.

Soția sa a fost model, însă este pasionată și de gătit, motiv pentru care și-a deschis o afacere în acest domeniu. Aceasta a postat un video pe rețelele sociale și a glumit în legătură cu dilema pe care o are de fiecare dată când merge să alimenteze mașina la benzinărie. Mereu verifică ce combustibil trebuie să pună.

Sigur se întâmplă la 90% dintre femei! Ajung la benzinărie: motorină sau benzină?

Mă uit pe capac de fiecare dată! Sigur ți s-a întâmplat și ție! Eu o pățesc des! Noroc că până acum nu am băgat greșit combustibilul!

Eeeeh... femei la volan!”, a scris Lena Enache, pe Instagram.

Citește și: ”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut mașina”

  • Ultimul meci oficial al lui Enache datează din octombrie 2022.

Etichete: gabi enache , madalina iordate , lena enache


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Explozia pagerelor din Liban | Cum a fost planificat atacul împotriva Hezbollah. „A fost un moment de acum ori niciodată”

Israelul a decis marți să arunce în aer pagerele purtate de membrii Hezbollah în Liban și Siria, de teamă că operațiunea sa secretă ar fi putut fi descoperită de grup, au declarat trei oficiali americani pentru Axios.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto A câştigat Roland Garros, visa să ajungă ca Halep, dar acum e medic chirurg la Floreasca

Primul fotbalist din lume care nu mai suportă și a spart tăcerea. ”Dacă va continua, vom intra în grevă”

După 29 de ani, a căzut recordul la Real Madrid! S-a scris istorie în UEFA Champions League

"Ridicol". Cât primește Ianis Hagi pe lună de la Rangers, deși nu mai joacă nici la echipa a doua

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Radu Drăgușin, 97 de minute jucate la Tottenham într-un meci absolut dramatic! Nota primită la final

L-a văzut cum a apărat în Champions League și s-a convins: "E Messi al portarilor!"

Gigi Becali nu l-a vrut la FCSB, iar peste o lună a debutat cu gol și assist în Champions League

Scandal în SuperLigă: și-a reziliat contractul și a plecat de la echipă! Antrenorul, acuzat de rasism

Citeşte şi

Ce a făcut ”cea mai frumoasă femeie din România” când a ajuns la benzinărie: ”O pățesc des”

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOW„Nu în viața asta!”. Kate Winslet a refuzat să-și acopere „colăceii”, după ce i s-a sugerat acest lucru pe platourile de la „Lee”

Mircea Lucescu a primit vestea pe care o aștepta cu sufletul la gură! Care este starea lui Valentin Mihăilă citeşte ştirea pe Prosport.ro

A devenit Campion Mondial alături de Lionel Messi, iar acum va fi evaluat psihologic, într-un dosar de viol citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Digi World

Descoperirea uluitoare care l-a lăsat pe un bărbat cu gura căscată. Ce a găsit în pereții unei case

Digi Animal World

Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului