Melisa Schaufeli, soția lui Andy van der Meyde / Foto: Instagram @melisaschaufeli

Soția l-a prins ”în flagrant” cu altă femeie: ”Ce face noua ta iubită?”. A dat un răspuns bizar și a luat o decizie negândită

articol scris de Digi Sport
02.10.2024, 12:35
  • Champions League: Șahtior - Atalanta, miercuri, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Lille - Real Madrid, miercuri, 22:00, DGS 1

Andy van der Mejde (45 de ani) a fost unul dintre cei mai importanți fotbaliști olandezi de la începutul anilor 2000, însă cariera sa nu a decurs așa cum era preconizat.

Produs al celor de la Ajax, mijlocașul ofensiv a câștigat două titluri în Eredivisie cu ”Lăncierii” și a fost la un pas de semifinalele UEFA Champions League în sezonul 2002/2003, când era coleg, printre alții, cu Cristi Chivu și Zlatan Ibrahimovic. AC Milan i-a eliminat dramatic atunci pe batavi și a cucerit trofeul.

Andy van der Mejde, prins de soție cu altă femeie: ”Un detectiv privat avea videoclipuri și fotografii cu mine și noua mea iubită

Van der Mejde a semnat apoi cu Inter, însă ceea ce părea transferul carierei a însemnat începutul sfârșitului pentru batav. La Milano au debutat problemele cu alcoolul, care au continuat și la Everton, iar în 2010 s-a retras din activitate, la doar 30 de ani, de la PSV.

Între timp, dependențele fostului internațional olandez s-au acutizat. A început să consume droguri și să-și înece amarul în jocuri de noroc. Totul a culminat în 2015 cu faptul că a fost părăsit de soția sa Melisa Schaufeli, după ce aceasta a angajat un detectiv particular care a descoperit că Andy van der Meyde avea o aventură.

În mod ciudat, chiar dacă toate dovezile erau împotriva sa, bărbatul a negat că ar fi înșelat-o pe partenera sa, apoi a făcut un gest ”nu foarte inteligent”.

Galerie Foto

Un detectiv privat avea videoclipuri și fotografii cu mine și noua mea iubită, apoi soția mea m-a sunat și mi-a spus: `Ce face noua ta iubită?`. Am negat în continuare.

După câteva ore de ebrietate am condus la cel mai apropiat club de striptease. Să mă îmbăt într-un club de striptease din centrul orașului Liverpool nu a fost foarte inteligent”, a transmis batavul, citat de Marca.

În ultimii ani, viața fostului fotbalist a luat-o pe un făgaș normal. S-a împăcat cu fosta soție, are o relație excelentă cu copiii săi și este gazda unui show online, în care ia interviuri invitaților săi în timp ce se plimbă cu mașina. 

Galerie Foto

Totuși, Andy van der Mejde este de nerecunoscut la 15 ani de când a agățat ghetele în cui, lucru care se poate observa în galeria FOTO de mai sus.

  • 12,5 milioane de euro a fost cea mai mare cotă de piață a olandezului, în 2004, potrivit Transfermarkt.
  • 17 selecții și un gol sunt cifrele lui van der Mejde la naționala Olandei.

Etichete: andy van der meyde , schimbare radicala , sotie van der meyde


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Explozie apocaliptică în Ucraina. Bloggerii militari ruși spun că este „tatăl tuturor bombelor”

Mai multe canale ucrainene au preluat o filmare distribuită de bloggeri militari ruși, care pretind că surprinde explozia uneia dintre cele mai puternice bombe non-nucleare din lume, FAB-9000, într-un oraș ucrainean din regiunea Harkov. Informația nu a putut fi confirmată oficial, iar alte surse spun că este vorba despre o bombă termobarică de putere mai mică. Însă, indiferent de tipul bombei folosite, efectele exploziei sunt devastatoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La 11 ani de la accidentul horror, ”Michael Schumacher a avut prima apariție publică”

Ianis Hagi a primit o ofertă "salvatoare" pe ultima sută de metri și a dat răspunsul pe loc

S-a aflat! Cine a contribuit la revenirea lui Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers

Breaking News Ianis Hagi: ”M-am întors!”

Florinel Coman, SHOW în Liga Campionilor! Al-Gharafa a câștigat meciul în care s-au marcat 6 goluri

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Reacția Simonei Halep, după prima victorie obținută după mai bine de doi ani

Trei cuvinte! Presa americană, verdict sincer după ce Simona Halep a câștigat primul meci în 777 de zile

Antrenorul lui Rangers a rupt tăcerea! Ce a spus de Ianis Hagi, după ce l-a reprimit la echipa mare

A venit ”nota de plată” pentru Dinamo, după ce un suporter a aruncat cu scaunul după arbitru

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZZendaya, ca un supermodel al anilor '80, la Paris. În dresuri plasă și o fustă foarte scurtă, și-a lăsat picioarele perfecte la vedere

FILM NOWCatherine Zeta-Jones, imagine virală cu Michael Douglas. Fanii au reacționat: „Ce frumoși sunteți, meritați să fiți fericiți!”

Vila misterioasă care ar fi fost cumpărată pentru a fi sediu AMFB, dar despre care nimeni nu ştie cine o are în acte citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fantastic! Halep face un meci mare în disputa cu Rodionova și obține prima victorie, după mai bine de doi ani citeşte ştirea pe ziare.com

WhatsApp nu va mai funcționa pe anumite telefoane: Samsung, iPhone și Huawei, pe listă. Ce alternative au românii citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, aranjată așa cum rar au văzut-o fanii. Abia au recunoscut-o: „Așa da! N-am nimic de reproșat”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, aranjată așa cum rar au văzut-o fanii. Abia au recunoscut-o: „Așa da! N-am nimic de reproșat”

Digi World

Trei obiceiuri pe care să le prioritizezi pentru o viață lungă. Somnul e mai important decât ai putea crede

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit