Anatoliy Tymoshchuk / Foto: Profimedia

”Și-a trădat” țara, a agresat-o pe fosta sa soție și și-a mințit copiii: ”Au baricadat ușa cu jucării, să nu poată intra”

articol scris de Digi Sport
28.09.2024, 17:32
  • Premier League: Man. United - Tottenham, duminică, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - FCSB, duminică, 21:30, DGS 1

Din martie 2017, Anatoliy Tymoshchuk (45 de ani) este antrenor secund la Zenit, echipa de suflet a lui Vladimir Putin. Fostul internațional ucrainean a ales să rămână la Sankt Petersburg și după startul războiului pornit de Rusia, motiv pentru care a fost pus la zid în țara sa natală.

După ce l-a dat de gol și a dezvăluit motivul pentru care Tymoshchuk a ajutat recent cu bani rușii din regiunea Kursk, unde trupele ucrainene au atacat la începutul lunii august, Nadezhda Navrotskaya, fosta soție a celui poreclit ”marele trădător al Ucrainei”, a scos la iveală modul în care antrenorul s-a purtat cu ea și cu cele două fete ale lor.

Galerie Foto

Fosta soție a lui Anatoliy Tymoshchuk: ”Într-o zi chiar a trebuit să sun la poliție

Într-o zi chiar a trebuit să sun la poliție! A venit la noi acasă, a bătut la ferestre, iar copiii s-au speriat. Poliția l-a condus afară, iar copiii au văzut totul. A mai venit o dată.

L-am salutat normal, copiii stăteau în spatele meu, iar `Tolik`, fără niciun motiv, m-a împins și am căzut. Copiii au fugit la etajul doi la dădacă și au început să baricadeze ușa cu jucării, astfel încât el să nu poată intra.

Copiii nu prea vor să vorbească cu el. Uneori ei pun întrebări, iar el spune niște chestii nebunești. Anatoliy aproape că nu îi felicită de ziua lor. Fără cadouri, nimic.

De exemplu, vecinii noștri germani le trimit cadouri copiilor noștri sau le pun bani într-un plic... Dar nimic de la tata, de ani de zile. Tymoshchuk îi minte constant. Spune: `Îți voi cumpăra un iPad`, iar fetele râd de el”, a transmis Navrotskaya, potrivit sport.ua.

  • Tymoshchuk este liderul selecțiilor la naționala Ucrainei (144).
  • Volyn Luțk, Șahtior Donețk, Zenit, Bayern Munchen și Kairat Almaty sunt formațiile la care a evoluat Tymoshchuk de-a lungul carierei.

FOTO Cum arată viața într-o localitate ucraineană aflată la 30 de km de granița cu Rusia, în septembrie 2024

Galerie Foto

Etichete: rusia , anatoliy tymoshchuk , nadezhda navrotskaya , razboi ucraina , sotie tymoshchuk , marele tradator al ucrainei


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Concluzii după dezastrul Satan II. Putin nu controlează situația arsenalului nuclear. „Nicio rachetă grea nu e complet operațională”

Testul nereușit al rachetei balistice intercontinentale (ICBM) rusești „Sarmat” (cunoscută și sub numele de Satan II) de acum câteva zile subliniază evaluările anterioare conform cărora starea arsenalului nuclear al Rusiei ar putea fi supraestimată. Lansarea eșuată, care s-a soldat cu distrugerea rachetei și a silozului său, ridică semne de întrebare cu privire la amenințările Kremlinului la adresa Occidentului și la răspunsul său discret la recentele incursiuni militare ale Ucrainei pe teritoriul Rusiei, comentează Institutul Robert Lansing.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Cristi Chivu s-a mutat în România după 15 ani în străinătate și a avut parte de o mare surpriză: ”Nu e a lui”

"Telenovela" s-a terminat! Rangers i-a propus renegocierea salariului, Ianis Hagi a dat răspunsul final

Exclusiv Gigi Becali îl aștepta să semneze, dar ce a urmat l-a lăsat fără cuvinte: ”Rar întâlnești. Pe el nu-l interesează”

Gigi Becali a văzut cum a jucat Chiricheș cu RFS și i-a transmis un mesaj clar fundașului de la FCSB: ”N-ai cu cine!”

Exclusiv Lui Gigi Becali i-a venit ”o idee” după meciul cu RFS și a dezvăluit decizia luată: ”20 de milioane de euro”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Surprinzător! Ce au strigat fanii lui CFR Cluj după ce UTA Arad a marcat al treilea gol în Gruia

Video CFR Cluj - UTA Arad 1-3. ”Feroviarii” au suferit a treia înfrângere în Gruia din acest sezon

Decizia luată de Marius Șumudică, chiar înainte de Rapid - Oțelul

Video Nota primită de Andrei Rațiu, după ce a jucat 95 de minute pentru Rayo în La Liga! ”S-a deghizat în Zidane”

Citeşte şi

"Trebuie să vezi, ca să crezi!" Cum a fost prezentat oficial "cel mai mare ipocrit din fotbal"

Surpriză! ”Marele trădător al Ucrainei” vrea să plece din Rusia și și-a stabilit destinația: ”Ar fi o rușine”

PEROZSobră din față, îndrăzneață când s-a întors cu spatele. Mădălina Ghenea a făcut senzație în Milano cu ținuta și cu atitudinea

FILM NOWCatherine Zeta-Jones, după ce a postat o poză nud: "În pană de idei pentru cadoul lui Michael. Asta e opțiunea nr 2"

Gabi Tamaș dezvăluie: „Fumez de la cinci ani! La un moment dat m-am lăsat, din clasa a opta până în a noua” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Săptămâna revenirii! Simona Halep va reveni în tenis săptămâna viitoare citeşte ştirea pe ziare.com

Momentul în care Sever Mureșan a contat pentru sportul românesc. Legătura cu Dinamo și cele 159 de milioane de euro de la Dacia Felix citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anca Țurcașiu, în formă maximă la 54 de ani. Și-a arătat bronzul ciocolatiu și corpul tonifiat, într-un costum de baie cu animal print

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anca Țurcașiu, în formă maximă la 54 de ani. Și-a arătat bronzul ciocolatiu și corpul tonifiat, într-un costum de baie cu animal print

Digi World

Unul dintre cele mai frumoase orașe din lume, vulnerabil în faţa creşterii nivelului mării. Plajele ar putea fi grav afectate

Digi Animal World

Reacția unui bărbat când se întâlnește cu un urs în fața propriului garaj. Imaginile sunt virale: „Ce calm e!”