Shakira și Gerard Pique, 2021 / Foto: Profimedia

Shakira e de neoprit! Anunțul total neașteptat făcut, a doua zi după ce Pique a "rupt" tăcerea

articol scris de Digi Sport
23.10.2024, 12:39
  • UCL: Brest - Leverkusen, miercuri, 19:45, DGS 1

  • UCL: Barcelona - Bayern, miercuri, 22:00, DGS 1

Shakira (47 de ani) și Gerard Pique (37 de ani) s-au despărțit în urmă cu mai bine de doi ani, la începutul lunii iunie 2022.

Shakira, amenințare pentru Gerard Pique: "Procesul de vindecare este lung. Voi mai face câteva albume"

Galerie Foto

Fostul fotbalist al Barcelonei este acum într-o relație cu Clara Chia Marti (25 de ani) și a vorbit foarte rar despre fosta sa parteneră, care i-a dăruit doi copii: pe Milan (11 ani) și pe Sasha (9 ani).

Fostul fundaș al naționalei Spaniei a "rupt tăcerea", într-un interviu acordat pentru CNN Spania, în care a afirmat că "se simte fericit și privilegiat".

Shakira i-a răspuns imediat fostului său partener, informează celebra publicație Hola, și a făcut un anunț total neașteptat.

În condițiile în care a scris până acum mai multe piese în care îl atacă pe fostul fotbalist, cântăreața a anunțat că nu se va opri: "Voi mai face câteva albume!".

"Dragostea m-a dezamăgit. Este inevitabil, dar, pentru moment, mi-am pierdut încrederea în ceilalți. Procesul de vindecare este lung. Voi mai face câteva albume", a avertizat Shakira, într-un interviu pentru GQ Magazine.

Muzica a devenit cea mai bună terapie pentru Shakira, după despărțirea de tatăl copiilor ei, și s-a materializat cu cel de-al 12-lea album al artistei - Las Mujeres Ya No Lloran (n.r. Femeile nu mai plâng).

"Timp de multe luni după separare am păstrat tăcerea, am fost în doliu, dar nu am putut să încep cu adevărat să jelesc, până nu am început să scriu muzică. E felul meu de a mă vindeca. Și va continua să fie.", a mai spus cântăreața columbiană.

Shakira și copiii săi au părăsit definitiv Barcelona și s-au stabilit la Miami, iar Gerard Pique are doar zece zile pe lună pentru a-și vedea copiii.

"Am realizat că prietenia durează mai mult decât dragostea. Nu știam asta până acum. Viața mi-a luat soțul de lângă mine, dar mi-a dat atât de mulți prieteni...N-am știut niciodată cât sunt de iubită și de prețuită de prietenii mei.

Au fost, de asemenea, și oameni care m-au trădat, care mi-au întors spatele, care m-au frânt pe interior și care nu au fost acolo când aveam cea mai mare nevoie de ei. Dar, pentru fiecare dintre ei, au fost alți 5 care au fost acolo pentru mine.", a mai afirmat Shakira.

Spaniolii au publicat imaginile: ”Transformarea șocantă a Shakirei”

Galerie Foto

Shakira (47 de ani), fosta iubită a lui Gerard Pique (37 de ani) a avut puține apariții în spațiul public în ultimul timp.

Recent, artista a fost surprinsă pe o stradă, la volanul mașinii sale. Imaginile din galeria foto de mai jos i-au făcut pe spaniolii de la Marca să titreze ”Transformarea șocantă a Shakirei. Imaginile care îi îngrijorează pe fani”.

Artista din Columbia a apărut zilele acestea în câteva imagini care au avut un impact major. Nu e același lucru să apari în viața de zi cu zi și să fii la un concert în fața a 20.000 de fani, dar schimbarea în rău a tras un semnal de alarmă.

Shakira este vizibil schimbară în rău în ultimele apariții publice.

De altfel, aceste imagini s-au viralizat rapid pe internet. Shakira pare extenuată și stresată”, scrie Marca despre imaginile cu Shakira.

FOTO Gerard Pique, într-o relație cu Clara Chia Marti

Galerie Foto

Etichete: gerard pique , shakira


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
VIDEO Atac terorist la Ankara. Sunt morți și răniți, anunță ministrul turc de interne. Explozii și focuri de armă la o uzină de avioane

Un atac terorist a avut loc miercuri la Ankara, în Turcia. Explozii și focuri de armă au fost auzite la fabrica de avioane și drone din capitala Turciei. Informația a fost confirmată de ministrul turc de Interne, care a scris pe rețelele de socializare că există morți și răniți, informează www.hurriyet.com.tr.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Acuzată la JO 2024 că este bărbat, Imane Khelif a făcut marele anunț, după mai bine de două luni

Reacția scoțienilor, după ce Ianis Hagi a marcat direct din corner

"Așa mă simt acum!" Pique a "rupt" tăcerea, la doi ani după ce a părăsit-o pe Shakira pentru Clara Chia

Dan Petrescu a avut dreptate! CFR a anunțat verdictul în cazul lui Louis Munteanu: ”Putea fi mult mai grav”

Englezii au făcut ”pariul”: scorul cu care se va termina Rangers - FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Cum vi se pare că patronul FCSB-ului a anunțat deja echipa de start?”. Philippe Clement a dat o replică memorabilă

Joyskim Dawa visează la transferul în Premier League, dar Ioan Andone i-a găsit două mari defecte

Foto 3.9 milioane de vizualizări: Anamaria Prodan le-a arătat tuturor casa de peste un milion de euro căreia îi trebuie lift

FRF a luat decizia în cazul lui Daniel Pancu, după ieșirea nervoasă din România U21 - Elveția U21

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZIleana Lazariuc și fiul cel mare, într-un selfie care i-a făcut pe fani să le spună că arată ca frații: "Gene de moldoveni frumoși"

FILM NOWExperiența se vede. Denzel Washington a intrat rapid în pielea personajului său din Gladiatorul II: "Mi-am pus costumul și am început"

Următorul transfer pregătit de Gigi Becali în culise! „E cel mai vizibil! Și îl văd potrivit pentru Germania” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Veste importantă pentru Ianis Hagi. „Dușmanul” său de la Rangers, aproape să plece de la echipă, după meciul cu FCSB citeşte ştirea pe ziare.com

După moartea fiului lor la doar 25 de ani, au descoperit o viață dublă secretă în online pe care nu au bănuit-o niciodată citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Christina Aguilera, trup de zeiță într-o rochie cu un decolteu imposibil de ignorat. Fanii: „Doamne, ești atât de frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Christina Aguilera, trup de zeiță într-o rochie cu un decolteu imposibil de ignorat. Fanii: „Doamne, ești atât de frumoasă!”

Digi World

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Digi Animal World

Angajați de la o grădină zoologică din Anglia, apel pentru identificarea unei creaturi cu „aripi și coarne”. Imaginile au stârnit vâlvă