Anamaria Prodan / Foto: Instagram: @anamariaprodanreghecampf

Se pregătește nunta anului în România? "Aș accepta, dacă m-ar cere!"

articol scris de Digi Sport
14.10.2024, 15:48
  • Fotbal U20: România - Elveția, luni, 19:00, DGS 1

  • Nations League: Belgia - Franța, luni, 21:45, DGS 1

Anamaria Prodan (51 de ani) are o relație cu boxerul Ronald Gavril (38 de ani).

Anamaria Prodan: "La ce om minunat este, da, aș accepta dacă Ronaldo m-ar cere de soție!"

Galerie Foto

Agenta FIFA și-a refăcut viața, după mariajul eșuat cu Laurențiu Reghecampf, și s-a declarat încântată de relația pe care pugilistul o are cu copiii ei.

Anamaria Prodan a dezvăluit că ar fi dispusă să se mărite cu Ronald Gavril, dacă parterul ei de viață ar cere-o în căsătorie.

”La ce om minunat este, da, aș accepta dacă m-ar cere! La ce om minunat este, mă întreb cum există un bărbat atât de minunat și să îmi spună: 'Dacă eu cu tine vom fi vreodată soț și soție, cum aș putea să stai tu copiii acasă și eu să îmi fac amantă? Să iau banii și să îi trimit. Eu, din momentul ăla mi-am pierdut demnitatea de bărbat. Eu nu mai pot să apar în ochii nimănui. Nici ai mamei mele și nici ai familiei mele'.

Și l-am întrebat dacă nu a înșelat niciodată. S-a uitat așa la mine și mi-a zis: 'Baby, eu sunt bărbat. Nu mă interesează cu cine ai trăit până acum, dar eu sunt aici să te vindec și să te protejez. Nu meriți ce ai trăit! Aș zice un da mare!'.

Și gândește-te că toate discuțiile sunt de față de fetele mele, care au 25 și 24 de ani, care în sfârșit văd un bărbat. Le spune Ronald că nu merită niciodată să accepte așa ceva. Nu merită niciodată pentru sufletul vostru. Relația pe care o are cu Bebe este perfectă.

Mă uit la el și îl învață: 'Nu te uiți niciodată la așa ceva, nu atingi genul ăsta de femeie. Nu ai voie să nu fii cel mai bun'. Unde este Laurențiu din viața copilului său, fost sportiv, fotbalist? Uită-te, te rog frumos, la gala de la Craiova. Bebe cu steagul României în spatele lui Ronald a intrat.

Aș vrea să vezi privirea lui Bebeto când îi atingea medalia. Era mândru că Ronald a câștigat centura WBC, se uita la centură și se țineau amândoi în brațe. E tatăl pe care și l-a dorit toată viața. Astăzi, Ronald este ceea ce i-a lipsit lui Bebeto toată viața”, a spus Anamaria Prodan, pentru Fanatik.

Anamaria Prodan s-a operat la ochi: "Mi-e frică de orbire!"

Galerie Foto

Anamaria Prodan (51 de ani) a dezvăluit că a fost supusă recent unei operații la ochi și a dat detalii despre cât de dificilă a fost intervenția, cât a durat, dar și care au fost costurile.

Agenta FIFA a recunoscut că orbirea este cea mai mare temere a ei și a dezvăluit că stătea în casă cu luminile aprinse mereu.

"Am făcut o operație, să pot să scap de ochelarii de vedere. Presbyond se numește, e foarte puternică lumina și m-au rugat câteva zile să stau cu ochelari. Nu vezi nimic, pentru că este făcută cu laser, durează foarte puțin. Nu îmi găseam ochelarii niciodată, astăzi sunt fericită, văd mai bine ca Bebe. Nu simți nimic.

Durează două minute la un ochi, două minute la celălalt. Știu doar că medicul era foarte haios, i-am zis să nu cumva să orbesc, că dacă orbesc sunt nenorocită. Eu trebuie să văd tot, să știu tot. Am fost la Satu Mare și zice: ‘Uite, ai mers perfect până la Satu Mare, durează 5 minute, hai 10 cu totul.’

Acolo este cel mai bun medic, are cea mai bună clinică, cu cea mai frumoasă aparatură și performantă. Am fost și sunt așa zăpăcită că am plecat de acolo cu ochii închiși, că îmi era frică că nu o să văd. Mi-e frică de orbire. Este domnul doctor Lehar, care îmi spunea: ‘Ana, totul este perfect, nu se întâmplă nimic, o să îți pun capul așa imobilizat..’ Este minunat! Eu te duc acolo și tu scapi de ochelari.

Undeva la 5.000 de euro a costat, pentru ce am avut eu. Eu nu vedeam nici aproape, nici departe, era ceva ciudat la mine. Când intru în casă la mine se aprind toate luminile în toată casa. Eu dacă pot să dorm cu lumina aprinsă, pentru mine e perfect. Am peste tot lumină. Lui tata îi era groază de întuneric și eu am moștenit, cred, chestia asta", a declarat Anamaria Prodan, pentru Fanatik.

Etichete: anamaria prodan , ronald gavril


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un neozeelandez care a dispărut împreună cu copiii săi a fost zărit în sălbăticie, după trei ani de căutări. Era înarmat și camuflat

Un bărbat din Noua Zeelandă care a dispărut cu trei ani în urmă, după ce s-a certat cu fosta soție, a fost zărit pentru prima oară în sălbăticie împreună cu cei trei copii ai săi, potrivit The Guardian.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Cum l-au numit italienii pe Dennis Man, care a oferit imaginea serii la Cipru - România

UEFA nici n-a vrut să stea la discuții: NU ferm pentru România!

Englezii au folosit un singur cuvânt, când au aflat cât costă Joyskim Dawa

Exclusiv ”L-am întrebat dacă știa că e român”. Rupe plasele în străinătate și e dorit de FCSB: 2.500.000 €

Fără milă! Fotbalistul României ”desființat” după meciul cu Cipru: ”E un dezastru viu! Rușinea fotbalului românesc”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv A spus ”DA”! Golgheterul dorit de Mircea Lucescu la națională, gata să-și ia cetățenia română: ”E o mare onoare”

Reacția lui Mircea Lucescu, după ce Cornel Dinu ”l-a desființat” pe George Pușcaș

Foto Îl recunoști? El este titularul cu 25 de selecții la naționala României

Românul care a fost prins de polițiști cu 340 de km/h: ”Nu mi-au dat niciun leu amendă!”. Ce mașină conducea

Citeşte şi

Așteptat la FCSB, Nicolae Stanciu are ”oferte pe masă” și se poate întoarce în Europa în câteva luni

”Nicolae Stanciu, din iarnă la FCSB?” Anamaria Prodan a vorbit despre viitorul fotbalistului

PEROZSelena Gomez, ca o prințesă pe covorul roșu la premiera filmului „Emilia Pérez”. Rochia roșie i-a pus în evidență silueta

FILM NOWJennifer Grey, în formă la 37 de ani de la rolul din "Dirty Dancing", la premiera noului ei film. Puțini i-ar da vârsta din buletin

„N-a venit niciun contract!”. Vești foarte importante despre transferul lui Antonio Luna la Dinamo citeşte ştirea pe Prosport.ro

"Luați-vă o cameră!" Scene pasionale cu Aryna Sabalenka și iubitul ei, la câteva luni după ce fostul prieten al jucătoarei a murit VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Obiectivul turistic preferat de turiștii străini va fi închis pentru prima dată după 50 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Sean 'Diddy' Combs, considerat „atât de puternic”, chiar și după gratii. De ce multora le este frică de el

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Sean 'Diddy' Combs, considerat „atât de puternic”, chiar și după gratii. De ce multora le este frică de el

Digi World

O dieteticiană care lucrează cu bolnavi de cancer, despre alimentele și băuturile pe care nu le consumă deloc. Când devine cafeaua periculoasă pentru sănătate

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia