Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan / Foto: Instagram / colaj Digi Sport

Scandal uriaș! Reghecampf: ”Trăiește din cei 2.000 € de la mine!” + Acuzații grave. Anamaria Prodan a răbufnit

articol scris de Digi Sport
06.04.2024, 16:23
  • Liga Națiunilor: Danemarca - Serbia, duminică, 19:00, DGS 1

  • Liga Națiunilor: Elveția - Spania, duminică, 21:45, DGS 1

Scandalul dintre Laurențiu Reghecampf (48 de ani) și Anamaria Prodan (51 de ani) continuă, chiar dacă cei doi s-au despărțit în urmă cu aproape 3 ani.

Ambii și-au refăcut viața, însă nu au divorțat încă oficial. După mai multe ”săgeți” ale Anamariei Prodan, antrenorul celor de la Al-Tai a lansat ”un atac” la adresa fostei sale partenere.

Laurențiu Reghecampf: ”Se referă la anii ăia pe care i-a petrecut numai prin România, departe de Bebe și de mine și alături de altcineva?

Galerie Foto

Reghecampf a anunțat că i-a cerut agentei FIFA să nu-i mai folosească numele. În plus, a acuzat-o de infidelitate în ultimii ani de căsnicie, dar fără să dea prea multe detalii, și a transmis că, în ciuda luxului pe care-l afișează pe rețelele sociale, Anamaria Prodan ar trăi din pensia alimentară în valoare de 2.000 de euro pe care o primește de la tehnician.

Eu nu am decât procesul de divorț, procesul de defăimare, nu am nevoie de bani de la ea! Cum să-i cer bani, când eu îi dau lunar? Și ea îmi mai cere și extra... Numele nu cred că-i mai folosește, ea se prezintă Prodan peste tot, din acest motiv am vrut să-i ofer posibilitatea să-și înregistreze numele de scenă.

Nu m-a interesat decât să divorțez! Și sunt câțiva ani buni de când mă chinui să scap... Dacă au fost așa cumpliți (n.r.- ultimii ani de căsătorie), trebuia să plece, să divorțeze ea, dar ea nu vrea nici acum să divorțeze!

Nu știu la care ani se referă, ăia pe care i-a petrecut numai prin România, departe de Bebe și de mine și alături de altcineva? La fel, din respect pentru Bebe, nu vreau să comentez mai mult.

Eu mă bucur pentru ea că este sus, să fie și să-i dea Dumnezeu sănătate, dar nu văd și nu înțeleg de ce ea discută mereu de mine? Ce e sus pentru ea nu este și pentru restul lumii, eu am alte target-uri în viața.

Totuși, omite să spună că trăiește în continuare din cei 2.000 de euro pe care-i primește lunar de la mine. Nu văd rostul, dar poate așa mai bifează și ea niște apariții. Eu sunt bine sănătos, nu duc lipsă de nimic, mai ales de oferte!”, a spus Laurențiu Reghecampf, potrivit cancan.ro.

Anamaria Prodan: ”Îi aduc aminte că numele de Reghecampf eu l-am ridicat

Reacția Anamariei Prodan în urma declarațiilor lui Laurențiu Reghecampf nu s-a lăsat așteptată.

Acum un secol exista un fotbalist mediocru, strigat de toți Reghiță. Era unul pe care îl țineam numai în lumină să sclipească de frică să nu apună soarele si să apară realitatea. Ruginea instant la apusul soarelui. Era un Reghiță pe care l-am ajutat să trăiască, să se ridice din anonimat, să facă școală, carieră… Era un Reghiță, care nu știa să se îmbrace, să vorbească, să trăiască, să mănânce.

Da, este acel Reghiță care se ascundea după fusta mea, când marii fotbalului comentau despre el. Este acel Reghiță pe care îl apărăm și îmi stricam absolut toate relațiile în fotbal și nu numai ca să-l apar. Acel Reghiță care, în perioada în care a avut onoarea să stea pe lângă mine, avea respectul tuturor.

Îi aduc aminte că numele de Reghecampf eu l-am ridicat, l-am apărat, căci venea din zona Văcărești. Cred că asta spune tot. Pray for you always (n.r: ne rugăm pentru tine) domnule Reghiță, fost Prodan, căci ți-am luat și această titulatură când am plecat. Să ai 2.000 euro să pui ceva pe masă copiilor tăi sau să treci pe la noi să-ți dăm!”, a declarat Anamaria Prodan, conform click.ro.

Etichete: laurentiu reghecampf , scandal , anamaria prodan , reghecampf prodan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Când pică Paștele ortodox și catolic în 2025. Anul viitor, cele două sărbători vor fi în aceeași zi

În anul care urmează, Paștele Ortodox și Paștele Catolic pică în aceeași zi. Creștinii vor celebra sărbătoarea Învierii Domnului pe data de 20 aprilie 2025.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Ion Țiriac: ”Vă spun o noutate. Candidez la președinție! Absolut serios”. Ce a urmat

Foto "ROMÂNIA a trecut pe aici!" Cum au lăsat "Tricolorii" vestiarul de la Prishtina, după 3-0 cu Kosovo

Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina

Video Kosovo - România 0-3. Mircea Lucescu, debut cu o victorie superbă la al doilea mandat pe banca naționalei

Răzvan Marin a dezvăluit ce i-a spus portarul kosovar, înainte să îl "execute" din penalty

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Vestea pe care Mircea Lucescu nu voia să o audă înainte de România - Lituania

Dennis Man a fost propus la Juventus, iar Gică Popescu a reacționat

Federația a luat decizia, după ce selecționerului Angliei i s-a cerut demisia pentru gestul care a scandalizat întreaga țară

Gigi Becali i-a spus direct unui fotbalist: ”Joci ce zice Ferguson, nu ce vrei tu!”. Replica primită

Citeşte şi

Exclusiv ”De data asta, trebuie să fiu lângă Reghecampf! Sună aiurea, nu?”. Anamaria Prodan, detalii despre sechestrul pus pe casă

N-a stat la discuții: ce lovitură! Mihai Rotaru i-a pus sechestru pe casă lui Reghecampf! Cine vrea să o cumpere

PEROZCu mâinile prin păr, ruj roșu pe buze și o rochie crăpată până la coapsă, Mădălina Ghenea a făcut din nou furori la Veneția

FILM NOWGeorge Clooney l-a ironizat pe Brad Pitt, din cauza vârstei: „E norocos că încă mai lucrează!”

Cum putea rămâne Albion Rrahmani la Rapid! „Tu, Șucu, trebuia să-l chemi și să-l întrebi asta” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ianis Hagi nu a mai rezistat: "Nu mai folosiți declarațiile lui Giovanni Becali ca și cum ar fi ale mele!" citeşte ştirea pe ziare.com

Alfred Bulai a făcut infarct în închisoare. Fostul profesor, transportat de urgență la Spitalul Militar din Capitală. Care este starea lui actuală citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lora, într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista nu a scăpat de critici nici în vacanță: „Ai pus ceva pe tine”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lora, într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista nu a scăpat de critici nici în vacanță: „Ai pus ceva pe tine”

Digi World

Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia