Alin Buleică / Foto: Instagram @alin7buleica

S-a lăsat de fotbal la 32 de ani și a ales: "Nu credeam că voi ajunge pe drumul ăsta!"

articol scris de Digi Sport
11.10.2023, 09:17
  • Champions League: Juventus - PSV, marți, 19:45, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - U Cluj, luni, 21:00, DGS 1

În luna iulie a acestui an, Dinamo a anunțat despărțirea de fundașul Alin Buleică (31 de ani), prin intermediul unui mesaj publicat pe rețelele sociale.

Alin Buleică s-a lăsat de fotbal și s-a făcut antrenor de fitness

Galerie Foto

Fotbalistul care a adunat 123 de meciuri în Liga 1 a decis să se lase de fotbal, la doar 32 de ani. Acum, el a devenit antrenor personal de fitness la o sală din Craiova.

"Vreau să avansez, nu să câștig 3.000 de lei pe lună", a afirmat Alin Buleică.

Trecut  în carieră pe la FC Universitatea Craiova (echipa dezafiliată în 2011), Petrolul Ploiești, Kavala, Pandurii Tg, Jiu, "U" Cluj, Concordia Chiajna, UTA Arad, FC Argeș, Turris Turnu Măgurele, Viitorul Pandurii Tg. Jiu și Dinamo, Alin Buleică s-a retras în vară.

"M-am lăsat de fotbal. Am făcut 32 de ani. Mai puteam juca, am făcut cantonament cu Dinamo și am jucat în amicale. Am terminat contractul, dar nu au venit ofertele la care mă așteptam. Veneam după a treia operație la ligamente și oamenii cred că strâmbau din nas.

Acum am pus capăt. Nu am simțit să fac asta, nu am mai simțit plăcere. Nu mi-a fost comod. Am zis să pun capăt, dar am primit o ofertă de la Liga 2 care m-a făcut să-mi pară rau. Am zis pentru câteva zile că o să merg acolo, dar am vorbit cu familia și am zis că nu merită.

Așa că m-am apucat de altceva și mi-am dat seama că îmi place. Niște prieteni au o sală de fitness și sunt antrenor personal. Am fost la sală la ei și mi-au băgat asta în sânge. Am terminat cursurile de o lună. Îmi doresc să-mi iau și carnet de antrenor, să fiu în zona de copii și juniori.

Dar acum m-am apucat de treaba asta, cu fitness-ul. Sper să fiu în continuare implicat. Aș dori să continui cu asta. Aș vrea să avansez, să am sala mea, nu doar să câștig 2-3.000 de lei pe lună. Acum învăț, am câțiva cursanți. După o lună nu ai cum să câștigi mult. Dar sunt bine, mă descurc.

Nu credeam că voi ajunge pe drumul ăsta. Mai am colegi care râd și îmi spun: 'Bă, cât ai jucat fotbal nu intrai o dată în sală, dar acum stai toată ziua!'.

Și mi-aș dori să devin și antrenor de fotbal. Aș vrea să lucrez la juniori și copii. Nu aș vrea să mă duc foarte sus. Acum nu mă văd antrenând la seniori. Nu cred că aș putea. Cred că e mai plăcut la copii. I-aș putea înțelege și i-aș face să vină de plăcere la fotbal”, a declarat Alin Buleică, pentru GSP.

Etichete: alin buleica , antrenor fitness


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cutremur cu magnitudinea 5,4 în România, luni după-amiază. S-a simțit în toată țara

Un cutremur cu magnitudinea 5,4 s-a produs luni după amiaza în zona seismică Vrancea. Seismul a fost simțit în toată țara.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Radu Drăgușin, salvat de Real Madrid? Vestea venită chiar înainte de Tottenham - Arsenal

Până când moartea i-a despărțit, după 51 de ani de căsătorie! Soția lui Gigi Mulțescu: ”Nu mai înţelegeam ce îmi spunea”

”Îngrozitor!” Scoțienii, verdict dur după Dundee United - Rangers. Fanii, mesaj pentru Ianis Hagi

După ce a rămas ”mască” la rugămintea lui Popovici, Țiriac i-a transmis un mesaj ferm campionului olimpic! ”Așa am ajuns?”

Ion Țiriac, întrebat direct dacă este un om zgârcit. Miliardarul a răspuns instant, în 3 cuvinte

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Rapid București - 'U' Cluj 0-1, ACUM, la Digi Sport 1. ”Șepcile Roșii” au dat lovitura în Giulești

Decizia radicală luată de fanii Rapidului care l-au ironizat pe Șumudică, la 5 zile după ce ”au făcut pace” cu antrenorul

Notele primite de Man și Mihăilă, după dezastrul din meciul Parma - Udinese. Românii au reușit câte un assist

Foto Apariție specială a lui Marius Șumudică la primul meci în Giulești + Mesajul apărut la peluză pentru antrenor

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZMix perfect de grație feminină și inocență. Deva Cassel, fiica Monicăi Bellucci și noua stea a modei, pictorial îndrăzneț în Vogue

FILM NOWNu i-a mai văzut de 16 ani, dar îi sunt aproape. Copiii adoptați de Nicole Kidman, gest emoționant după ce mama actriței a murit

Pancu și Ovidiu Burcă, surprinși mâncând la restaurantul unde ANPC a găsit gândaci! Imagini inedite cu cei doi antrenori citeşte ştirea pe Prosport.ro

Atacantul naționalei, umilit de antrenorul său în Turcia: ”Un eșec” citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Digi World

Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit