Un bărbat a urmărit-o la sală pe Valeria Gonzalez / Foto: captură Twitter @ValeriaGlez23

Foto S-a înregistrat în timpul unui exercițiu la sală și nu i-a venit să creadă când s-a uitat la filmare: ”Am prins exact momentul”

articol scris de Digi Sport
24.10.2024, 21:41
  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, vineri, 21:00, DGS 1

  • Fotbal feminin: România - Polonia, vineri, 19:00, DGS 1

Jurnalista sportivă Valeria Gonzalez a postat un clip video care a devenit instant viral.

Reporter la TUDN Mexic, Gonzalez s-a înregistrat în timpul unui exercițiu la sala de forță, dar nici nu-i trecea prin gând ce avea să surprindă. Pe filmare, în fundal, se poate observa un bărbat care într-o mână ține o greutate, iar în cealaltă un telefon cu camera îndreptată către jurnalistă.

Galerie Foto

Valeria Gonzalez: ”Mi-am dat seama că tipul ăsta se prefăcea că aranja discurile pentru a mă fotografia

Valeria Gonzalez a publicat totul pe rețelele sociale: ”Pentru mine e foarte clar că Smart Fit Mexico (n.r.- numele sălii respective) e complet nepregătită să se ocupe de cazurile de hărțuire.

Mi-am dat seama că tipul ăsta se prefăcea că aranja discurile pentru a mă fotografia de fapt. Mi-am dat seama pentru că ÎNTOTDEAUNA mă înregistrează în timpul exercițiilor și întâmplător am prins exact momentul”, a transmis Gonzalez.

Galerie Foto

Jurnalista din Mexic a susținut că nu e prima dată când acel bărbat o urmărea: ”Am vorbit cu antrenorii și mi-au spus să fac o plângere scrisă la recepție. Am făcut și le-a luat ani ca să-i atragă măcar atenția acestui tip. Și l-au lăsat să facă în continuare antrenamente acolo, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat”, a mai scris Valeria Gonzalez.

Citește și:

Etichete: sala de forta , fitness , valeria gonzalez


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Vladimir Putin a fost întrebat direct despre trupele nord-coreene din Rusia. „Ce fac acolo?”. Ce a răspuns

Președintele rus Vladimir Putin a fost întrebat la o conferință de presă care a urmat summitului BRICS de la Kazan, despre prezența trupelor nord-coreene în Rusia, despre care Kievul a spus recent că se îndreaptă către granița cu Ucraina.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii, lăsați fără cuvinte: românul ”care e de trei ori mai bogat decât Ronaldo și de care nu ați auzit niciodată”

Video Erling Haaland a realizat ceva nemaivăzut, în Champions League: ”Dați-i trofeul Pușkaș!” / ”Nu ne întrebați cum a făcut-o”

Video Barcelona - Bayern 4-1 / Leipzig - Liverpool 0-1 / Man. City - Sparta Praga 5-0. Rezultatele complete după runda 3

”Băi, Cristina, vrei să încerci?” Ion Țiriac i-a făcut propunerea și i-a pus un avion la dispoziție: ”Am spus imediat `DA`”

Exclusiv S-a dus ”glonț” la antrenorul FCSB-ului și l-a întrebat înainte de meci: ”De ce nu mă bagi?”. Răspunsul l-a lăsat ”mască”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv CINCI jucători, OUT din echipă! Gigi Becali a luat decizia după Rangers - FCSB 4-0: ”Nu vor mai fi”

Derapajul presei din Scoția, după ce Rangers a învins-o pe FCSB fără drept de apel! Jigniri peste jigniri

Exclusiv ”N-a contat! Am vrut să-l schimb”. Gigi Becali a luat la țintă un titular de la FCSB: ”Poate nu mai luam două goluri”

Nota primită de Radu Drăgușin, după ce a jucat 96 de minute în Tottenham - Alkmaar. Ce au scris englezii

Citeşte şi

Foto A postat o fotografie pe internet, iar fotbaliștii naționalei României nu au stat pe gânduri: ”Calmează-te”

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

PEROZO femeie a rămas însărcinată în timp ce era deja însărcinată. Cum explică medicii fenomenul extrem de rar

FILM NOWActorul Jeremy Jackson, șocat să-și vadă fosta soție pe străzi, căutând prin gunoaie: "Să o pierd a fost precum moartea unui om drag"

Costel Gâlcă, în pericol să fie dat afară de Mihai Rotaru de la Universitatea Craiova! Ce i se impută antrenorului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Miză uriașă pentru FCSB, în meciul cu Rangers. Ce poate obține campioana României, după disputa cu scoțienii citeşte ştirea pe ziare.com

Ce s-a întâmplat cu câinele care a escaladat Marea Piramidă din Giza? citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mira, pictorial provocator în cea mai scurtă fustă din garderobă. Comentariile au curs lanț: „Semeni cu fosta mea profesoară”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mira, pictorial provocator în cea mai scurtă fustă din garderobă. Comentariile au curs lanț: „Semeni cu fosta mea profesoară”

Digi World

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Digi Animal World

Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”