Aza Gabriela / Foto: Instagram@azagabriela

Foto S-a îndrăgostit de ea și a avut nevoie de 6 luni pentru a o cuceri. ”Se făcea că nu vede. A fost puțină aroganță”

articol scris de Digi Sport
11.06.2024, 21:07
  • Premier League: Man. United - Tottenham, duminică, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - FCSB, duminică, 21:30, DGS 1

Horațiu Moldovan (26 de ani) și Aza Gabriela (25 de ani), una dintre cele mai de succes artiste din țara noastră, formează un cuplu din decembrie 2023.

Horațiu Moldovan a avut nevoie de 6 luni pentru a a ajunge să o cunoască pe Aza Gabriela

Galerie Foto

Goalkeeperul echipei naționale de fotbal a României, dar și al celor de la Atletico Madrid, a dezvăluit că a avut ”de muncit” pentru a-i cuceri inima cântăreței.

Aza nu a fost deloc ”o pradă ușoară”, și a fost nevoie de șase luni pentru a-i acorda o șansă pe atunci fotbalistului de la Rapid. 

”O știam pe Aza de ceva timp, dar nu o știam personal. Am tot umblat șase luni ca să ajung să o cunosc personal, dar primeam bariere (n.r. - râde).

Da, din cauza ei nu s-a întâmplat mai devreme. Adică, îi dădeam follow pe Instagram, se făcea că nu vede. N-am apucat să vorbim, nuu. A fost greu să ajungem să vorbim.

Da, a fost puțină aroganță. La un moment dat nu mai speram, dar până la urmă a cedat. În decembrie anul trecut i-am dat follow, mi-a dat și e înapoi și asta a fost”, a spus Moldovan, invitat la podcastul ”Tare de Tot”, realizat de către Viorel Grigoroiu.

Aza Gabriela și Horațiu Moldovan, întâlnire inedită

Moldovan a spus unde au ieșit pentru prima dată împreună, dar și cum a devenit Aza un ”pion” extrem de important în viața sa din cele mai recente șase luni.

”Prima întâlnire a fost la 'Asigurări', da, acolo”, a spus și Aza, aflată în studio.

”Plecasem la antrenament dimineața și am avut un incident în trafic și a trebuit să merg pe la poliție, pe la asigurări și seara vorbisem să ne vedem la un suc.

Dar eu voiam să ne întâlnim discret, pentru că nu-mi place mie publicitatea, nu sunt genul, plus că nu era sigur.

Seara, pe la 9 am vorbit cu ea și i-am cerut scuze că nu am rezolvat totul, că mai trebuie să ajung și la Asigurări, pentru că acolo erau toate contractele. Și ea a spus că merge cu mine la Asigurări. Și a mers”, a povestit simpaticul portar prima întâlnire cu jumătatea sa.

Dacă nu era ea în anumite momente, mi-era foarte greu”

În pauza de iarnă, Moldovan a semnat cu Atletico Madrid, dar mutarea în Spania nu a pus capac relației cu Aza Gabriela.

”Dacă nu era ea, mi-era mult mai grea acomodarea la Atletico. Plus că au fost momente grele acolo. Nu înțelegi ceva la antrenament, nu înțelegi limba, mă enervam pentru că nu eram la nivelul dorit de mine.

Așa că femeia de lângă tine contează foarte mult. Femeia de lângă tine te poate ridica sau te poate băga în pământ. Dacă nu era ea în anumite momente, mi-era foarte greu.

Mi-e greu când pleacă, dar mai mult stă la Madrid. Acum, vara, are ea mai multe spectacole, dar și eu sunt la EURO. Respect munca ei, activitatea, ne-am asumat aceste aspecte”, a mai precizat Moldovan.

Etichete: horațiu moldovan , aza gabriela


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Concluzii după dezastrul Satan II. Putin nu controlează situația arsenalului nuclear. „Nicio rachetă grea nu e complet operațională”

Testul nereușit al rachetei balistice intercontinentale (ICBM) rusești „Sarmat” (cunoscută și sub numele de Satan II) de acum câteva zile subliniază evaluările anterioare conform cărora starea arsenalului nuclear al Rusiei ar putea fi supraestimată. Lansarea eșuată, care s-a soldat cu distrugerea rachetei și a silozului său, ridică semne de întrebare cu privire la amenințările Kremlinului la adresa Occidentului și la răspunsul său discret la recentele incursiuni militare ale Ucrainei pe teritoriul Rusiei, comentează Institutul Robert Lansing.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Cristi Chivu s-a mutat în România după 15 ani în străinătate și a avut parte de o mare surpriză: ”Nu e a lui”

"Telenovela" s-a terminat! Rangers i-a propus renegocierea salariului, Ianis Hagi a dat răspunsul final

Exclusiv Gigi Becali îl aștepta să semneze, dar ce a urmat l-a lăsat fără cuvinte: ”Rar întâlnești. Pe el nu-l interesează”

Exclusiv Lui Gigi Becali i-a venit ”o idee” după meciul cu RFS și a dezvăluit decizia luată: ”20 de milioane de euro”

"Nu mă așteptam!" Ce a făcut Mihaela Cambei cu mașina primită de la Ion Țiriac

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Scandal în timpul meciului Rapid - Oțelul: ”Dacă nu ștergi, te bat”. Scene ”incredibile” în Giulești: ”Luați-l pe ăsta”

Foto Victor Angelescu nu s-a mai abținut după ce Rapid a rămas FĂRĂ victorie în Giulești! Reacția lui Dan Șucu

Surprinzător! Ce se întâmplă cu Mazilu, după ce a fost trimis la echipa U21 a lui Brighton! Românul a costat 3.000.000 €

Anunțul lui Marius Șumudică, după Rapid - Oțelul 0-0: ”Sunt ferm convins”

Citeşte şi

Concluziile antrenorului de la Sassuolo, după meciul în care Horațiu Moldovan a fost din nou titular

Reacția italienilor, după ce Horațiu Moldovan a fost din nou titular la Sassuolo. Nota primită

PEROZSobră din față, îndrăzneață când s-a întors cu spatele. Mădălina Ghenea a făcut senzație în Milano cu ținuta și cu atitudinea

FILM NOWCatherine Zeta-Jones, după ce a postat o poză nud: "În pană de idei pentru cadoul lui Michael. Asta e opțiunea nr 2"

Gabi Tamaș dezvăluie: „Fumez de la cinci ani! La un moment dat m-am lăsat, din clasa a opta până în a noua” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Mama lui l-a făcut să piardă transferul la un gigant al fotbalului. A ajuns la locul 8 din Franța, din sezonul precedent citeşte ştirea pe ziare.com

Momentul în care Sever Mureșan a contat pentru sportul românesc. Legătura cu Dinamo și cele 159 de milioane de euro de la Dacia Felix citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anca Țurcașiu, în formă maximă la 54 de ani. Și-a arătat bronzul ciocolatiu și corpul tonifiat, într-un costum de baie cu animal print

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anca Țurcașiu, în formă maximă la 54 de ani. Și-a arătat bronzul ciocolatiu și corpul tonifiat, într-un costum de baie cu animal print

Digi World

Unul dintre cele mai frumoase orașe din lume, vulnerabil în faţa creşterii nivelului mării. Plajele ar putea fi grav afectate

Digi Animal World

Reacția unui bărbat când se întâlnește cu un urs în fața propriului garaj. Imaginile sunt virale: „Ce calm e!”