Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan / Colaj Digi Sport

Foto Reacția Poliției după scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. ”O reclamase ca fiind furată”

articol scris de Digi Sport
13.06.2024, 14:21
  • Europa League: Rangers - FCSB, joi, 22:00, DGS 1

  • Europa League: Fenerbahce - Manchester United, joi, 22:00, DGS 2

Poliția a intervenit în scandalul iscat în stradă între Anamaria Prodan (51 de ani) și Laurențiu Reghecampf (48 de ani).

Antrenorul, liber de contract în acest moment, a cerut ajutorul polițiștilor după ce le-a comunicat acestora că a aflat unde se află skijet-ul său, despre care declarase, nu demult, că a fost furat.

Poliția Ilfov: ”N-au rezultat indicii care să ateste existenţa vreunei agresiuni fizice”

Anamaria Prodan a ajuns și ea, miercuri după-amiază, la respectivul loc în care se afla ambarcațiunea. Agentul FIFA a susținut că nu a furat nimic și că skijet-ul ar fi fost dus în respectivul loc, care este un service, pentru a fi reparat. Mai mult, Prodan a spus că vasul de navigație este, de fapt, al copilului lor, Laurențiu Reghecampf jr.

”La data de de 12 iunie a.c., în jurul orei 17:47, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, de către un bărbat, în vârstă de 48 de ani, cu privire la faptul că a găsit ambarcaţiunea (Skijet), pe care o reclamase ca fiind furată din proprietatea sa, la o persoană din comuna Gruiu.

La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii Postului de Poliţie Gruiu, care au constatat faptul că, în cadrul unei societăţi comerciale, având ca obiect de activitate reparaţii auto şi ambarcaţiuni, se află skijet-ul reclamat”, a fost comunicatl celor de la Poliţia Judeţeană Ilfov, remis mass-media, miercuri seară.

Sursa citată a precizat că la faţa locului s-a prezentat şi o femeie, în vârstă de 51 de ani, care a susţinut că bunul respectiv se află în coproprietate până la soluţionarea partajului.

”Din primele verificări efectuate nu au rezultat indicii care să ateste existenţa vreunei agresiuni fizice, între bărbatul care a sesizat şi femeia care a sosit la faţa locului”, au mai transmis poliţiştii.

Dialogul pe stradă dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. ”Am venit să recuperez ce ai vândut tu”

Galerie Foto

Anamaria Prodan: ”Eu l-am adus, eu îl iau! Trage mașina, te rog frumos, și leagă-l de mașină să îl iau acasă”.
Laurențiu Reghecampf: ”Nu există așa ceva!”.

Anamaria Prodan: ”Aoleu! Este bunul copilului meu!”
Laurențiu Reghecampf: ”Nu este bunul nimănui!”

Anamaria Prodan: ”Tu nu ai un copil pe care nu l-ai mai văzut de 3 ani? De ce nu treci pe acasă să îți vezi copilul, Laurențiu Reghecampf? De ce furi și ce a mai rămas la copilul ăsta? Pentru ce?”
Laurențiu Reghecampf: ”Am venit să recuperez ce ai vândut tu”

Anamaria Prodan: ”Eu nu am vândut nimic. (...) Reghecampf, te faci de râs în fața țării, tu realizezi?! (...) Uite-te puțin la tine ce ai ajuns, cu Gabi Oprea care te-a făcut turnător toată viața. Te-a făcut zob din toate punctele de vedere. (...)

Eu sunt chemată de acasă pentru skijet-ul meu, al copiilor mei, care este la reparat, și pe care imediat a venit să îl sustragă și pe acesta. Dacă voi puteți să credeți așa ceva!”.

Skijet-ul este înmatriculat pe numele lui Laurențiu Reghecampf

La fața locului s-a aflat și un echipaj de poliție, iar Anamaria Prodan s-a inflamat și mai tare. La un moment dat, agentul a încercat să afle detalii de la Prodan și să o întrebe ce caută acolo, iar aceasta a replicat. În tot acest timp, agentul FIFA a filmat non stop.

Respectivul skijet este înmatriculat pe numele lui Laurențiu Reghecampf, dar Anamaria Prodan tot a încercat pe antrenor să intre în posesia bunului său.

”Sesizare făcută la Poliție pentru nimic, doar pentru a face circ și scandal și panaramă. L-am rugat pe domnul Reghecampf de mii de ori să înceteze și să termine cu aceste nenorociri și nu face altceva ...(...) Domnul Reghecampf pune Poliția pe drum aiurea, oamenii nevinovați nu înțeleg de ce.

Deci, cam despre asta este vorba. Cu ce se ocupă Reghecampf în loc să vină să își vadă copilul acasă. Despre asta este vorba. Ca să nu mai aud că Anamaria Prodan face și drege. Este skijet-ul adus de mine la reparat, iar domnul Reghecampf a venit doar să-l ia și să-l vândă și pe ăsta că are nevoie de foarte mulți bani.

Nu este furat nimic, este soțul meu Laurențiu Reghecampf, este skijet-ul copilului meu adus la reparat. Este înmatriculat pe numele lui Reghecampf, dar nu are nicio legătură.

Suntem soț și soție. Sunt bunuri de familie, am vorbit cu avocatul acum. M-au sunat vecinii că soțul meu vrea să fure ceva.

Am aflat acum că a venit să ia skijet-ul și că l-a declarat furat. Eu am spus la televizor că sunt în proprietatea familiei”, a mai spus Anamaria Prodan.

Pacea a ținut doar o lună

Pe 13 mai 2024, Anamaria Prodan a anunțat public pacea cu Laurențiu Reghecampf.

Agentul FIFA a precizat că antrenorul a fost cel care a avut inițiativa, iar discuția s-a bazat pe stingerea conflictului public. 

”Reghecampf m-a sunat azi. Am decis să punem capăt acestui scandal.

Nu am nicio treabă cu fata asta (n.r. - cu Corina Caciuc, actuala soție a lui Reghecampf). Nu mă interesează. Eu vorbesc cu încă actualul meu soț doar despre copiii noștri.

În rest, nu mă interesează ce face Reghecampf”, a spus Anamaria Prodan, la Antena Stars.

Anamaria nu a mai vrut să dezvolte subiectul legat de bolidul de lux și de barca, declarate furate de Reghecampf.

”Avem împreună două case și un apartament. Restul sunt ale mamei mele.

Dar am decis să nu mai discutăm public astfel de subiecte. Nu are sens să ne facem de râs în fața României”, a mai spus Anamaria Prodan.

Etichete: laurentiu reghecampf , anamaria prodan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Crimă în plină zi în parcarea unui mall din Constanța. Trei suspecți au fost reținuți de poliție

Un tânăr de 26 de ani din Tulcea a fost înjunghiat mortal în parcarea unui centru comercial din Constanța. Trei suspecți au fost prinși de poliție.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii, lăsați fără cuvinte: românul ”care e de trei ori mai bogat decât Ronaldo și de care nu ați auzit niciodată”

Reacția scoțienilor, după ce Ianis Hagi a marcat direct din corner

Video Erling Haaland a realizat ceva nemaivăzut, în Champions League: ”Dați-i trofeul Pușkaș!” / ”Nu ne întrebați cum a făcut-o”

Shakira e de neoprit! Anunțul total neașteptat făcut, a doua zi după ce Pique a "rupt" tăcerea

Video Barcelona - Bayern 4-1 / Leipzig - Liverpool 0-1 / Man. City - Sparta Praga 5-0. Rezultatele complete după runda 3

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Louis Munteanu a rupt tăcerea după episodul de la Ploiești: ”N-am putut să mă uit la imagini”. A transmis un mesaj clar

Gigi Becali, mesaj clar înainte de Rangers - FCSB

Patru jucători de la Real Madrid sunt OUT pentru El Clasico! Barcelona are șase absenți

Spaniolii de la Marca au auzit ce a spus ”cel mai bun atacant român” și au dat verdictul: ”Nu are limite”

Citeşte şi

Foto 3.9 milioane de vizualizări: Anamaria Prodan le-a arătat tuturor casa de peste un milion de euro căreia îi trebuie lift

Laurențiu Reghecampf, predicție surprinzătoare înainte de Dinamo - FCSB

PEROZO femeie a rămas însărcinată în timp ce era deja însărcinată. Cum explică medicii fenomenul extrem de rar

FILM NOWActorul Jeremy Jackson, șocat să-și vadă fosta soție pe străzi, căutând prin gunoaie: "Să o pierd a fost precum moartea unui om drag"

Costel Gâlcă, în pericol să fie dat afară de Mihai Rotaru de la Universitatea Craiova! Ce i se impută antrenorului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Miză uriașă pentru FCSB, în meciul cu Rangers. Ce poate obține campioana României, după disputa cu scoțienii citeşte ştirea pe ziare.com

După moartea fiului lor la doar 25 de ani, au descoperit o viață dublă secretă în online pe care nu au bănuit-o niciodată citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mira, pictorial provocator în cea mai scurtă fustă din garderobă. Comentariile au curs lanț: „Semeni cu fosta mea profesoară”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mira, pictorial provocator în cea mai scurtă fustă din garderobă. Comentariile au curs lanț: „Semeni cu fosta mea profesoară”

Digi World

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Digi Animal World

Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”