Claudiu Niculescu / Foto: Sport Pictures

Video Reacția lui Claudiu Niculescu când a aflat că Gigi Mulțescu a încetat din viață

articol scris de Digi Sport
15.09.2024, 14:04
  • Champions League: AS Monaco - Barcelona, joi, 22:00, DGS 1

  • Champions League: Atalanta - Arsenal, joi 22:00, DGS 2

Gigi Mulțescu a murit sâmbătă seară la vârsta de 72 de ani.

Fosta legendă a lui Dinamo fusese internată la Spitalul de Urgență Floreasca pentru o pneumonie. Însă, după câteva zile petrecute în unitatea sanitară, fostul fotbalist nu a mai răspuns tratamentului și a încetat din viață. Decesul lui Gigi Mulțescu a stârnit mai multe reacții pline de regret din fotbalul autohton. 

Vestea nefericită a ajuns și la urechile lui Claudiu Niculescu (48 de ani), fost jucător la Dinamo și actualul antrenor al lui FC Voluntari. 

Claudiu Niculescu: ”A murit o legendă, una dintre legendele fotbalului românesc”

La scurt timp după ce FC Voluntari a învins-o pe Chindia Târgoviște (scor 4-1, în etapa a 6-a din Liga a 2-a), Claudiu Niculescu s-a arătat extrem de afectat de trecerea în neființă a lui Gigi Mulțescu. 

Niculescu s spus despre fostul antrenor și jucător important al lui Dinamo că s-a numărat printre legendele fotbalului românesc și că avea un caracter deosebit. De asemenea, Niculescu a mărturisit că l-a cunoscut personal și pe Cătălin, fiul lui Gigi Mulțescu. 

”Acum am primit și eu această veste tristă pentru toți dinamoviștii, foarte tristă. A murit o legendă, una dintre legendele fotbalului românesc. Îmi pare extrem de rău, l-am cunoscut personal. Am lucrat foarte puțin cu dânsul, mergeam împreună la emisiuni cu el la televizor, analizam meciuri împreună și tot timpul a fost o prezență foarte agreabilă.

Îl cunosc pe fiul dânsului (n.r. Cătălin Mulțescu), cuvintele sunt de prisos. Vreau doar să transmit condoleanțe familiei și ’Dumnezeu să-l odihnească’”, a spus Niculescu, la flash-interviu. 

Claudiu Niculescu, despre victoria cu Chindia Târgoviște, scor 4-1

”Am făcut un meci bun, din toate punctele de vedere. Dacă ne uităm pe tabelă, am marcat 4 goluri. Puteam să o mai facem, dar mă interesa în această pauză de două săptămâni să avem și un joc destul de consistent, și eu cred că am avut. Am reușit să avem și siguranță defensivă. Sunt puțin supărat că am primit acel gol, dar importantă este victoria.

Avem nevoie de puncte pentru a sta acolo în fruntea clasamentului. Trebuie să ne luptăm cu adevărat pentru șansa noastră de a ne califica în play-off, și ulterior pentru a promova. Lotul este complet acum, avem concurență pe fiecare post în parte. 

Nu vreau să facem o sărbătoare din această victorie, până la urmă este doar o victorie. Drumul este lung, greu. Uităm de acest meci. Acesta face parte din trecut. De mâine ne întoarcem la fotbal”, a spus Claudiu Niculescu despre partidă la flash-interviu. 

VIDEO cu declarațiile lui Claudiu Niculescu 

Clasamentul Ligii a 2-a

Clasamentul Ligii a 2-a / Foto: LPF2.ro

VIDEO Rezumat Voluntari - Chindia 4-1

Etichete: claudiu niculescu , gigi multescu , fc voluntari


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Șoșoacă, în Parlamentul European: „Dumnezeu nu e vaccinat, în România 88% nu sunt vaccinaţi”. I-au tăiat microfonul

Eurodeputata Diana Șoșoacă a avut miercuri un discurs puternic antivaccinist în Parlamentul European, în cadrul unei dezbateri pe tema variolei maimuței (Mpox) și a măsurilor pe care Uniunea Europeană ar trebui să le ia în fața acestei amenințări. Fosta senatoare română a acuzat UE că vrea să declanșeze o nouă pandemie, după ce a „omorât câţi bătrâni a putut” în Italia, și a spus că ea se va opune, pentru că „Dumnezeu nu e vaccinat” și 88% dintre români nu sunt vaccinați. La finalul intervenției, microfonul i-a fost tăiat.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Se naște o nouă forță în România? ”Eu asta îmi doresc, să preiau clubul!”

"Ridicol". Cât primește Ianis Hagi pe lună de la Rangers, deși nu mai joacă nici la echipa a doua

S-a lăudat că n-a fost demis niciodată în 26 de ani, iar a doua zi a fost dat afară

Guvernul României, lovitură grea pentru 'U' Cluj! Ordonanța de Urgență a fost aprobată

Radu Drăgușin, 97 de minute jucate la Tottenham într-un meci absolut dramatic! Nota primită la final

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Nu era capabil”. Dorin Rotariu a ajuns în Liga 2 din Turcia, iar Iosif Rotariu a vorbit despre viitorul său

De la jucător al academiei la antrenor principal al seniorilor într-un singur an

Cât mai trebuie să aștepte fanii Rapidului până când îi vor putea vedea la lucru pe N'Jie și Boupendza

CCA a reclamat un jucător important de la Rapid! Riscă o suspendare drastică

Citeşte şi

Foto Singurul jucător de la FCSB care a fost prezent la înmormântarea lui Gigi Mulțescu

Exclusiv Ionel Dănciulescu a răbufnit după înmormântarea lui Gigi Mulțescu! ”A suferit enorm după ce a fost îndepărtat”

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOWMereu cu zâmbetul pe buze. Fiica lui Phil Collins, magnet de priviri într-o salopetă super scurtă și cizme înalte, în NYC

Prețul real pentru atacantul căruia Gigi Becali i-a pus o clauză de 500.000.000 de euro citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum au fost surprinși Naomi Osaka și Patrick Mouratoglou citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Digi World

Care sunt alimentele și băuturile care ar putea reduce riscul de apariție a demenței. Nu sunt dificil de introdus în dietă

Digi Animal World

O vulpe și un bursuc, prietenii neobișnuiți ai unui câine. Imaginile adorabile te vor topi