Alice Campello / Foto: Instagram@alicecampello

”Răsturnare dramatică de situație”, la 5 zile după ce au anunțat că s-au despărțit

articol scris de Digi Sport
18.08.2024, 11:16
  • Champions League: Bologna - Șahtior, miercuri, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Manchester City - Inter, miercuri, 22:00, DGS 1

Alvaro Morata (31 de ani) și Alice Campello (29 de ani) au anunțat pe 12 august că s-au despărțit, după opt ani de relație, perioadă în care au făcut patru copii.

La mai puțin de o săptămână de atunci, se pare că cei doi au început să regrete decizia.

Galerie Foto

Alvaro Morata și Alice Campello ar regreta deja despărțirea

Mundo Deportivo citează revista Hola! și scrie că a apărut o ”răsturnare dramatică de situație” și că Alvaro Morata și Alice Campello consideră că s-au pripit când au anunțat public că s-au despărțit.

Sursa citată notează că Alvaro Morata și Alice Campello continuă să discute zilnic și că le e dor unul de altul.

Mai mult, Alvaro Morata și Alice Campello nu au șters de pe internet fotografiile în care apar împreună, cum procedează adesea cuplurile după o despărțire.

Alvaro Morata s-a mutat din această vară la Milano, pentru că a semnat cu AC Milan. Alice Campello, cea care a insitat ca atacantul să se transfere în Italia, locuiește în continuare la Madrid.

Alvaro Morata și Alice Campello au anunțat despărțirea pe Instagram

După un timp de gândire, Alice și cu mine am luat decizia să ne despărțim drumurile. O relație minunată de respect reciproc în care ne-am iubit și ne-am ajutat foarte mult.

Au fost ani minunați și rezultatul lor sunt cei patru copii ai noștri, care sunt, fără îndoială, cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată. Este o decizie dureroasă, așa că cerem respect și empatie.

Nu inventați povești pentru că nu a existat niciodată vreo lipsă de respect, doar multe neînțelegeri continue care uzează puțin câte puțin lucrurile. Alice va avea întotdeauna un loc special în inima mea și tot ceea ce am trăit împreună a fost incredibil și o experiență grozavă”, a scris Morata pe Instagram.

Eu și Alvaro am decis să ne despărțim și este cea mai dificilă decizie pe care am luat-o în viața noastră. Vreau să precizez, așa cum a făcut-o și el, că nu au existat alte persoane sau vreun fel de lipsă de respect din partea vreunuia din noi.

Pot să spun doar că în acești opt ani am avut alături o persoană care nu a făcut altceva decât să mă pună pe primul loc, să aibă grijă de mine și să mă respecte și de aceea nu pot permite niciun fel de speculații false.

Nu ne-am fi putut iubi mai mult și continuăm să o facem, dar vine un moment în care multe neînțelegeri prost gestionate se acumulează și lucrurile, încet-încet, se strică și explodează”, a transmis și Alice Campello.

Etichete: alvaro morata , alice campello


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat din Cluj și-a bătut șeful după ce s-au certat la telefon, pe e-mail și apoi față în față. Ce a pățit angajatul și de la ce a pornit scandalul

Furia scăpată de sub control la serviciu i-a adus o amendă penală usturătoare unui bărbat din Cluj. Pentru că nu și-a stăpânit emoțiile și și-a lovit șeful, bărbatul trebuie să plătească acum 8.000 de lei. Scandalul, scrie știridecluj.ro, a pornit de la o ceartă prin telefon, continuată pe e-mail și apoi față în față, pe tema concediului de odihnă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. PAOK l-a adus pe Dejan Lovren

Video A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. Imagini virale

Ion Țiriac, întrebat direct dacă este un om zgârcit. Miliardarul a răspuns instant, în 3 cuvinte

Video GOOOL Andrei Rațiu! Internaționalul român, cel mai bun de pe teren. Nota primită pentru prestația excelentă

Dan Nistor a făcut gluma serii, după ce ”U” Cluj a învins-o pe Rapid în Giulești

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Score Juventus - PSV 2-0 / Young Boys - Aston Villa 0-2, ACUM pe DGS 1 & 2. 6 meciuri în prima zi de Champions League

Exclusiv Daniel Niculae, după ce Rapid a pierdut cu ”U” Cluj: ”Asta cred că va face 'Șumi' în perioada următoare”

Exclusiv Gigi Becali s-a convins: ”E un geniu, mă depășește ce face el”

Șansa lui Radu Drăgușin! Anunțul făcut de Ange Postecoglou

Citeşte şi

Ruptura de Alvaro Morata a lăsat urme! Cum a fost surprinsă, în plină stradă, fosta parteneră a fotbalistului

Alvaro Morata a aflat verdictul medicilor, după accidentarea din meciul AC Milan - Torino

PEROZJennifer Aniston, în formă maximă pe covorul roșu. Brațele musculoase și silueta subțire, puse în evidență de o rochie fără bretele

FILM NOWMichael Douglas a dezvăluit cum a reușit să joace atât de bine scenele intime din „Basic Instinct”: „Sunt expert”

Mutare extraordinară! U Cluj, pe cale să semneze cu jucătorul abia plecat de la Rapid București: ”Suntem în discuții cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

„Intrăm în grevă”. Unul dintre favoriții la câștigarea Balonului de Aur anunță un cutremur în fotbal citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Inna, într-o ținută care i-a expus silueta în toată splendoarea. Fanii au reacționat imediat: „Ești o zeiță”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Inna, într-o ținută care i-a expus silueta în toată splendoarea. Fanii au reacționat imediat: „Ești o zeiță”

Digi World

De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia