Ralf Schumacher, specialistul Sky Sports în Formula 1, la Marele Premiu al Ungariei / Foto: Profimedia

Ralf Schumacher, prima apariție publică alături de partenerul său. Cum l-a numit presa germană pe Etienne

articol scris de Digi Sport
22.07.2024, 12:14
  • SuperLiga: UTA - Hermannstadt, luni, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - U Cluj, luni, 21:00, DGS 1

Fostul pilot de Formula 1, Ralf Schumacher, fratele lui Michael Schumacher, a dezvăluit că este homosexual, într-o postare pe contul său de Instagram.

Ralf Schumacher, prima apariție în public cu partenerul său: "Alături de prietenul Etienne"

Galerie Foto

La o săptămână după ce a făcut anunțul, Ralf Schumacher a apărut pentru prima dată în public alături de partenerul său, scrie presa germană.

Jurnaliștii publicației Gala l-au numit pe Etienne "prietenul" lui Ralf. "Prima apariție publică alături de prietenul Etienne", titrează gala.de.

"Exact acum o săptămână, Ralf Schumacher și-a făcut publică relația cu un bărbat. Acum, cuplul a apărut împreună pentru prima dată de când Schumacher a făcut anunțul. Ralf Schumacher încă primește reacții pozitive pe contul de Instagram, după postarea sa, care i-a surprins pe mulți. Pe 14 iulie 2024, fostul pilot de Formula 1 a publicat o poză cu partenerul său, Etienne, și și-a făcut publică relația cu acest bărbat. El a fost susținut nu doar de fiul său, David Schumacher, cât și de mai multe celebrități, care s-au declarat fericite pentru prezentatorul Sky Sports.

Pe 21 iulie, Ralf și Etienne au sărbătorit o nouă premieră: au apărut pentru prima dată în public, ca un cuplu. Nu au ales o ocazie oarecare, ci Grand Prix-ul de la Hungaroring. Schumacher a fost prezent la eveniment ca prezentator și expert al Sky Sports. Schumacher a părut relaxat, dar, mai presus de toate, concentrat pe munca sa. Încă nu au apărut imagini cu cei doi împreună. Pe Instagram, Ralf se concentrează pe muncă, iar Etienne nu a reacționat.", a mai scris sursa citată.

La 4 zile după ce Ralf Schumacher a dezvăluit că e homosexual, fosta soție a avut prima reacție

Galerie Foto

După 4 zile în care a păstrat tăcerea, Cora Schumacher (47 de ani), fosta soție a lui Ralf Schumacher (49 de ani), a reacționat.

Presa germană scrie că răspunsul a fost unul scurt, dar extrem de relevant.

Cora Schumacher a primit o sumedenie de mesaje, pe pagina oficială de Instagram, dar a ales să răspundă doar la unul singur dintre acestea.

"Dumnezeule, îmi vine să plâng! Mi-aș dori să pot să te îmbrățișez acum! Treci prin atâta durere, nimeni nu ar fi putut să treacă prin asta și să meargă mai departe!", a fost comentariul primit de Cora Schumacher.

Fosta soție a lui Ralf Schumacher a reacționat și a postat un emoji cu o inimă albă, care în traducere înseamnă că se identifică, practic, cu el, scrie publicația germană Abendzeitung.

"O poziție clară din partea Corei încă este așteptată. Ea s-ar putea să nu aibă voie să facă afirmații publice legate de acest subiect. Există posibilitatea ca ea să fi semnat un acord de confidențialitate și să nu poată vorbi despre anumite subiecte.", mai scrie sursa citată.

Cora și Ralf Schumacher au fost căsătoriți timp de 14 ani și au divorțat în 2015.

Foto: Instagram Cora Schumacher

Galerie Foto

Etichete: etienne , ralf schumacher , cora schumacher


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Fratele lui Michael Jackson a murit, în timp ce conducea

Tito Jackson, fratele lui Michael Jackson şi membru al legendarului grup The Jackson Five, a murit duminică, la vârsta de 70 de ani, în urma unui infarct, în timp ce conducea, informează News.ro.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. Rapid a dat lovitura verii în România

Debut de coșmar: autogol în minutul 6, cartonaș roșu și înfrângere la scor ”de maidan”

Radu Drăgușin, salvat de Real Madrid? Vestea venită chiar înainte de Tottenham - Arsenal

Până când moartea i-a despărțit, după 51 de ani de căsătorie! Soția lui Gigi Mulțescu: ”Nu mai înţelegeam ce îmi spunea”

”Îngrozitor!” Scoțienii, verdict dur după Dundee United - Rangers. Fanii, mesaj pentru Ianis Hagi

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Dezamăgiri peste dezamăgiri pentru Mircea Lucescu, după discursul ținut în vestiar la România - Lituania

Gigi Becali, încă o măsură după CFR - FCSB: "Să le fie frică lui Pintilii și Charalambous!"

Manchester City riscă să fie EXCLUSĂ din Premier League

Liverpool i-a găsit înlocuitor lui Virgil van Dijk! ”Cormoranii” au aflat și prețul: 50.000.000€

Citeşte şi

Acuzat de Cora Schumacher, fostul pilot de Formula 1 a publicat pe internet conversațiile care spun totul

Nu s-a mai abținut după ce bărbatul care i-a fost soț timp de 14 ani a dezvăluit că e homosexual: ”Mă simt folosită! A negat”

PEROZMix perfect de grație feminină și inocență. Deva Cassel, fiica Monicăi Bellucci și noua stea a modei, pictorial îndrăzneț în Vogue

FILM NOWLiz Hurley, irezistibilă într-o rochie cu un decolteu imposibil de ignorat, la petrecerea lui Hugh Grant. Arată fabulos la 59 de ani

Marea surpriză pe care Mircea Lucescu o ia în calcul pentru naționala României! A fost la FCSB! „Îl vedeți în curând” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Începe ”Procesul secolului” în sport. Colosul Manchester City se poate prăbuși citeşte ştirea pe ziare.com

Indicatorul rutier care le dă mari bătăi de cap șoferilor din România. Mulți nu știu ce să facă în momentul în care îl întâlnesc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM VIDEO Shakira, dezgustată când a văzut că era filmată sub rochie, în timp ce dansa în club. Dezamăgită, a coborât rapid de pe scenă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

VIDEO Shakira, dezgustată când a văzut că era filmată sub rochie, în timp ce dansa în club. Dezamăgită, a coborât rapid de pe scenă

Digi World

Câți bani au cheltuit doi tineri ca să călătorească în 65 de țări din lume, în doar nouă luni: „Trebuie să fii nebun!”

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit