Andra a intonat imnul României înaintea meciului cu Elveția / Foto: Sport Pictures

Radu Paraschivescu, reacție categorică după ce Andra a fost acuzată că a stâlcit imnul României: ”Nu sunt fanul ei”

articol scris de Digi Sport
24.11.2023, 18:42
  • Liga Națiunilor: Danemarca - Serbia, duminică, 19:00, DGS 1

  • Liga Națiunilor: Elveția - Spania, duminică, 21:45, DGS 1

Naționala de fotbal a României a încheiat en-fanfare Grupa I a preliminariilor lui EURO 2024 după 1-0 cu Elveția, succes obținut în fața a 50.224 de spectatori.

Înaintea partidei, imnul României, ”Deșteaptă-te, române!”, a fost interpretat excepțional de Andra, una dintre cele mai în vogă artiste din țara noastră. Au existat, însă, și voci care au criticat-o pentru că ar fi greșit o literă și ar fi citit versurile de pe un prompter.

Galerie Foto

Radu Paraschivescu, după criticile apărute la adresa Andrei: ”Cred că a fost o mică răutate”

Radu Paraschivescu a reacționat după ce cântăreața a fost ”pusă la zid” pe rețelele sociale și a transmis un mesaj ferm. Scriitorul consideră că a fost o exagerare din partea celor care au blamat-o pe Andra, chiar dacă a dezvăluit că el nu se numără printre fanii acesteia.

Probabil că lucrul care i-a deranjat un pic mai ales pe cei care s-au uitat la televizor, nu pe cei de pe stadion, a fost că Andra s-a tot uitat pe o tabletă, tocmai din dorința de a nu greși. Nu știu dacă asta e ceva neapărat infamant, pentru că imnul nostru e lung și poți s-o zbârcești.

Se adaugă și stresul, când știi că 50.000 de oameni sunt cu ochii pe tine și alte milioane sunt la televizor, că toată lumea îți va scana fiecare gest, se întâmplă să ai mici ezitări. Eu am văzut-o că-și cobora privirea destul de des în timp ce cânta imnul. Nu m-am crispat, nu mi s-a părut o lipsă de patriotism, o neglijență sau mai știu eu ce.

Că a spus `soarte` în loc de `soartă`, ea invocând că e vorba de varianta originală... Astea sunt fleacuri, ăsta să fie răul, că s-a schimbat o literă sau nu. Cred că a fost o mică răutate din partea fanului. Sigur, noi putem găsi noduri în papură oricui. Nu m-aș repezi la jugulara Andrei, nu mă număr printre fanii ei, dar nu aș începe acum să dau cu ea de pământ pentru că a greșit o literă”, a spus Radu Paraschivescu, la DigiFM.

Andra, criticată după ce a intonat imnul României! Replica a venit imediat: ”Poți reveni cu scuze, dacă nu e prea mult

Se vede că te-a șlefuit Costi Ioniță, astfel nu ai fi stâlcit imnul zicând `croiește-ți altă soarte`”, a fost mesajul unuia dintre cei peste 3 milioane de urmăritori de pe Instagram ai Andrei. Cântăreața nu a stat mult pe gânduri și a replicat tăios: ”Am cântat varianta oficială! Te invit să cauți imnul pentru a te convinge! Apoi poți reveni cu scuze, dacă nu e prea mult”, a scris artista.

Cântarea imnului României pe un stadion cu peste 50.000 de suporteri este o onoare imensă! Am fost o parte din cea mai puternică voce a serii, suporterii echipei nationale, iar sentimentul de a striga împreună 'Hai România' este absolut extraordinar!”, a mai transmis Andra.

Un internaut a întrebat-o direct ”Câți bani ai primit pentru intonarea imnului?”, iar Andra a răspuns deschis și a transmis că nu a încasat niciun leu: ”Cu cea mai mare plăcere pentru astfel de momente, întotdeauna pro bono”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andra (@andra)

Etichete: romania elvetia , radu paraschivescu , imnul romaniei , andra


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Când pică Paștele ortodox și catolic în 2025. Anul viitor, cele două sărbători vor fi în aceeași zi

În anul care urmează, Paștele Ortodox și Paștele Catolic pică în aceeași zi. Creștinii vor celebra sărbătoarea Învierii Domnului pe data de 20 aprilie 2025.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Ion Țiriac: ”Vă spun o noutate. Candidez la președinție! Absolut serios”. Ce a urmat

Foto "ROMÂNIA a trecut pe aici!" Cum au lăsat "Tricolorii" vestiarul de la Prishtina, după 3-0 cu Kosovo

Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina

Video Kosovo - România 0-3. Mircea Lucescu, debut cu o victorie superbă la al doilea mandat pe banca naționalei

Răzvan Marin a dezvăluit ce i-a spus portarul kosovar, înainte să îl "execute" din penalty

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Vestea pe care Mircea Lucescu nu voia să o audă înainte de România - Lituania

Dennis Man a fost propus la Juventus, iar Gică Popescu a reacționat

Federația a luat decizia, după ce selecționerului Angliei i s-a cerut demisia pentru gestul care a scandalizat întreaga țară

Gigi Becali i-a spus direct unui fotbalist: ”Joci ce zice Ferguson, nu ce vrei tu!”. Replica primită

Citeşte şi

Exclusiv Între Fotbal Club și Digi Sport Special, Becali a mai făcut un transfer! Replică memorabilă a lui Radu Paraschivescu

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

PEROZCu mâinile prin păr, ruj roșu pe buze și o rochie crăpată până la coapsă, Mădălina Ghenea a făcut din nou furori la Veneția

FILM NOWGeorge Clooney l-a ironizat pe Brad Pitt, din cauza vârstei: „E norocos că încă mai lucrează!”

Cum putea rămâne Albion Rrahmani la Rapid! „Tu, Șucu, trebuia să-l chemi și să-l întrebi asta” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ianis Hagi nu a mai rezistat: "Nu mai folosiți declarațiile lui Giovanni Becali ca și cum ar fi ale mele!" citeşte ştirea pe ziare.com

Alfred Bulai a făcut infarct în închisoare. Fostul profesor, transportat de urgență la Spitalul Militar din Capitală. Care este starea lui actuală citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lora, într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista nu a scăpat de critici nici în vacanță: „Ai pus ceva pe tine”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lora, într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista nu a scăpat de critici nici în vacanță: „Ai pus ceva pe tine”

Digi World

Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia