Aurah Ruiz / Foto: Instagram @aurah.ruiz

Pusă să aleagă la TV, nici n-a vrut să audă de soțul ei: ”Iartă-mă!”

articol scris de Digi Sport
05.06.2024, 14:01
  • SuperLiga: Hermannstadt - CFR Cluj, sâmbătă, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Petrolul, sâmbătă, 21:30, DGS 1

Jese Rodriguez (31 de ani), fost jucător la Real Madrid și PSG, este liber de contract din iarna acestui an, după despărțirea de brazilienii de la Coritiba.

Fotbalistul iberic este în căutarea unui nou contract, însă până să-și găsească echipă, o urmărește la TV pe soția sa Aurah Ruiz, care participă la un reality-show.

Galerie Foto

Aurah Ruiz a ales un hamburger în locul unei scrisori de la Jese Rodriguez

Aurah Ruiz se află deja de aproximativ 3 luni în acel concurs de supraviețuire, unde mâncarea este câștigată cu greu. Pusă să aleagă între un hamburger uriaș cu cartofi prăjiți și o scrisoare de la soțul său, partenera lui Rodriguez nu a stat pe gânduri.

Iubire, îmi este atât de foame. Te iubesc și abia aștept să plec de aici ca să fiu cu tine, dar îmi este atât de foame. Iartă-mă”, a spus Ruiz, înainte de a alege bucatele, potrivit AS.com.

De curând, apariția partenerei lui Jese Rodriguez a ”agitat apele” pe internet. Aurah Ruiz a afișat întotdeauna o imagine impecabilă și unii dintre cei peste 600.000 de urmăritori ai săi de pe Instagram au acuzat-o că-și editează fotografiile postate, însă la emisiune, fiind una de supraviețuire, nu a avut la dispoziție lucrurile necesare pentru a se machia.

Astfel, a apărut naturală, iar internauții s-au grăbit s-o critice: ”Ce diferență!”, ”Ar trebui să-i dai în judecată că nu au editat imaginile”, ”Soțul tău oare te recunoaște?” sau ”Așa se întâmplă când vrei să pari altcineva pe rețelele sociale”, au fost doar câteva dintre reacții.

Au existat, însă, și voci, multe la număr, care au apreciat parcursul acesteia în competiția televizată.

Jese Rodriguez, în cădere liberă

Campion al Spaniei și dublu câștigător al trofeului UEFA Champions League cu Real Madrid, Jese Rodriguez a fost transferat de PSG în 2016. Spaniolul nu a reușit să se impună pe Parc des Princes și, după mai multe împrumuturi succesive, a fost dat afară în decembrie 2020, din cauza scandalurilor în care a fost implicat. 

A evoluat apoi la Las Palmas, după care a semnat cu Ankaragucu. A mai trecut pe la Sampdoria și Coritiba, iar acum este liber de contract.

  • În 2016, Jese Rodriguez era cotat la 25 de milioane de euro, iar în 2024 e evaluat la doar 700.000 de euro.

Etichete: jese rodriguez , aurah ruiz


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cu o recompensă de 7 milioane $ pe capul său, un lider Hezbollah a fost ucis de Israel

Armata israeliană a efectuat „un raid țintit” în Beirut vineri, la scurt timp după ce Hezbollah a anunțat că a tras „salve de rachete Katiuşa” către şase „cartiere generale” şi baze ale armatei israeliene, informează Reuters și BBC News. Ținta atacului a fost Ibrahim Aqil, șeful forţlor Al-Radwan, unitatea de elită a Hezbollah, pe care Statele Unite puseseră o recompensă de 7 milioane de dolari. Hezbollah a anunțat că, în afară de Ibrahim Aqil, încă un important lider militar al grupării, Ahmed Mahmoud Wahbi, a fost ucis.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Răsturnare de situație în cazul Simonei Halep

Victorie! Costel Pantilimon a întors decizia la TAS și trebuie să primească o sumă uriașă

FCSB riscă să fie depunctată de FRF

Video Scene "incredibile": ce i-a făcut Dorinel Munteanu tânărului de 20 de ani împrumutat de la Farul

Unde s-a angajat Neil Lennon, la o lună după ce a fost dat afară de la Rapid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto ”Bă, te duci și semnezi! Mai jos de un milion, nu”. Noi detalii despre scandalul dintre Man și Anamaria Prodan

Video Cristiano Ronaldo i-a arătat trei degete fiului său, iar acum s-a aflat totul. Ce l-a determinat să facă gestul

Exclusiv Costin Lazăr, OUT. Prima reacție

Câți suporteri sunt așteptați la FCSB - Petrolul, ultmul test al campioanei înainte de debutul în Europa League

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZA născut luna trecută, dar nu ratează nicio ieșire în oraș. Cum a fost surprinsă Hailey Bieber în Los Angeles

FILM NOWDakota Johnson, expertă în parcări. Imagini virale cu actrița americană la volan

Transferul uriaș cu care Dinamo vrea să dea lovitura în Superliga! A fost la Manchester United și e jucător de națională citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ea a campioana României la Roland Garros! A lăsat racheta din mână și acum e "doamna doctor" citeşte ştirea pe ziare.com

Răsturnare de situație în cazul lui Mario Iorgulescu. De ce i s-a anulat condamnarea la 13 ani de închisoare. Ce urmează pentru tânărul milionar citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Împlinește 42 de ani, dar continuă să arate spectaculos. Andreea Antonescu, apariție de milioane pe Instagram: „Cum reușești?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Julio Iglesias Jr., mesaj emoționant pentru noua lui iubită, care a împlinit 37 de ani. Fanii, val de reacții: „Când e nunta?”

Digi World

Avea 240 kg, diabet și hipertensiune, dar a făcut câteva schimbări și viața lui a devenit alta. Secretele unui tânăr tată care a dat jos 68 kg

Digi Animal World

Autoritățile au crezut că au găsit un vultur rănit, dar când l-au analizat, au izbucnit în râs. Ce avea, de fapt, pasărea prădătoare