Kylian Mbappe, la Stockholm / Foto: Profimedia

"Psihic, Kylian e la pământ!" Scenariu neverosimil în cazul de viol în care este acuzat Mbappe

articol scris de Digi Sport
16.10.2024, 08:40
  • Media: Liga Digi Sport, miercuri, 15:30, DGS 1

  • Media: Fotbal European, miercuri, 17:30, DGS 1

Kylian Mbappe (25 de ani) este vizat de o anchetă a poliţiei din Suedia pentru "viol şi agresiune sexuală" după scurta sa vizita în Stockholm, de săptămâna trecută.

Apropiații lui Mbappe cred că PSG s-ar afla în spatele cazului de viol. Daniel Riolo: "Din punct de vedere psihic, Kylian e la pământ"

Galerie Foto

Pe numele starului lui Real Madrid a fost făcută o plângere, de către o femeie, iar autoritățile suedeze au confirmat startul unei investigații.

Femeia acuză că totul s-a întâmplat pe 10 octombrie, la un hotel din centrul orașului.

Mai mult, oamenii legii au strâns deja primele probe pentru acest caz. Este vorba de o pereche de chiloți, o pereche de pantaloni negri și o bluză neagră. Toate articolele vestimentare sunt de damă.

Celebrul jurnalist francez Daniel Riolo a prezentat, în direct la TV, un scenariu care pare neverosimil, la prima vedere: PSG s-ar afla în spatele acestui scandal, cred apropiații fotbalistului.

"Clanul Mbappe este convins că se încearcă defăimarea lui Kylian de mai mult timp. O înscenare din partea celor de la PSG? Asta cred apropiații lui Mbappe.", a spus Daniel Riolo, la BMFTV.

"Trebuie să fim foarte precauți. Până la urmă, numele lui nici măcar nu a fost menționat în acest caz. Mbappe este convins că ne aflăm la finalul unui proces care a început în urmă cu mai bine de un an. Procesul despre care vorbim, și nu cred că e un cuvânt prea puternic, este un fel de război de comunicare între PSG și Kylian Mbappe, legat de prelungirea contractului.", a mai spus Riolo, informează Yahoo France.

"Kylian Mbappe, asta este ce spun cei din jurul său, a avut un an groaznic și, din punct de vedere psihic, este la pământ! Nu e bine deloc! Tot anul acesta a fost un adevărat coșmar pentru el, din punct de vedere fotbalistic. Performanțele lui...toată lumea vede că nu mai este acel jucător extraordinar cu care ne-am obișnuit. A trecut printr-o perioadă foarte complicată și a mai apărut și această poveste, fix înainte de audierea sa în fața comisiei LPF. Arată ca un război între el și PSG.", a încheiat Daniel Riolo.

Kylian Mbappe consideră că totul are legătură cu audierea sa, programată marţi, în faţa Comisiei mixte de contestaţii a LFP, după apelul lui PSG, club obligat de Ligă să-i plătească fotbalistului suma de 55 de milioane de euro, provenită din salarii neplătite şi alte prime pe care le reclamă fosta sa vedetă.

Primele detalii ies la iveală! Imaginile surprinse cu Mbappe la Stockholm, unde a fost acuzat de viol. Ce au aflat suedezii

Galerie Foto

Kylian Mbappe (25 de ani) este vizat de o anchetă a poliţiei suedeze pentru "viol şi agresiune sexuală", după vizita sa la Stockholm, de săptămâna trecută.

Conform publicației suedeze Aftonbladet, Mbappe se afla joi seara alături de un grup de persoane la restaurantul Chez Jolie, un local din capitala Suediei, înainte de a se deplasa la clubul V, unde s-a întâlnit cu alte persoane.

Violul ar fi fost comis joi seara, în centrul Stockholm-ului, conform unei plângeri pe care Aftonbladet susţine că a consultat-o.

"Poliţia s-a sesizat de această plângere sâmbătă, după ce femeia ar fi primit îngrijiri", a adăugat Aftonbladet.

"O anchetă este în curs pentru o faptă care a fost semnalată pe 10 octombrie în centrul oraşului Stockholm", a declarat, la rândul său, pentru AFP procurorul responsabil cu acest caz, fără să ofere detalii suplimentare.

"Sâmbătă și luni, polițiștii și cei care se ocupă de investigație au fost la fața locului, la hotelul din Stockholm unde starul și grupul său au stat în timpul vizitei. Potrivit informațiilor lui Aftonbladet, Kylian Mbappe este autorul desemnat al violului.

Documentele văzute de Aftonbladet arată că poliția investighează un viol care a avut loc joi, că o persoană este reclamantul și că o persoană este suspectă. Din acte mai reiese că hotelul în care s-a cazat vedeta este locul faptei. Starul lui Real Madrid și apropiații săi au decolat din Suedia vineri după-amiază.", scriu azi jurnaliștii de la Aftonbladet.

Anturajul atacantului francez a afirmat că nu are cunoştinţă de o plângere depusă împotriva lui Mbappe.

La rândul său, superstarul francez s-a declarat victima unui "fake news".

Etichete: suedia , viol , stockholm , kylian mbappe


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O mamă a impresionat pelerinii, la Sf Parascheva: „Strâng sticle, să poată merge copilul meu la școală, să nu fie ca mine, cu 4 clase!”

O mamă a impresionat pelerinii, la Sf Parascheva: „Strâng sticle, să poată merge copilul meu la școală, să nu fie ca mine, cu 4 clase!”

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Elvețienii au trecut la acuzații, după ce România U21 i-a lăsat acasă la EURO 2025: "Scandalos!"

Presa din Elveția a reacționat, după ce România U21 a câștigat grupa din preliminariile EURO 2025

Foto Lituania - România 1-2. Succes chinuit la Kaunas. ”Tricolorii”, victorii pe bandă rulantă în Liga Națiunilor

Primele detalii ies la iveală! Imaginile surprinse cu Mbappe la Stockholm, unde a fost acuzat de viol. Ce au aflat suedezii

Video Exclusiv Mircea Lucescu le-a spus în față: ”Voi ați dus echipa asta în liga a treia!”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce au scris italienii despre Răzvan Marin, după ce a ajuns la 4 goluri în ultimele 4 meciuri pentru România

De ce nu au jucat Alibec și Mitriță cu Lituania

"La prima vedere, pare o glumă!" Secretarul general și contabilul-șef de la FRC ar fi primit premii mai mari decât David Popovici

Ce lovitură! Un club mare din Europa, pe punctul de a fi suspendat din toate competițiile

Citeşte şi

"E uluit!" Decizia luată de Kylian Mbappe, după ce a fost acuzat de viol în Suedia

Ipostazele în care a fost surprins Kylian Mbappe, după acuzațiile de viol și hărțuire

PEROZO româncă, printre supermodelele care au defilat la Victoria's Secret Fashion Show. Imaginile cu tânăra de 33 de ani sunt virale

FILM NOWAl Pacino și-a pierdut de două ori averea, în ciuda faptului că avea o carieră înfloritoare: „Nu am înțeles cum funcționează banii”

Lotul României U21 la EURO: câți jucători de la FCSB, Dinamo și Rapid convoacă Daniel Pancu! ”Aceasta este lista acum” citeşte ştirea pe Prosport.ro

"Cea mai tare acțiune din istoria echipelor naționale românești" Faza care i-a năucit pe adversari VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Soldatul care a luptat 30 de ani în al Doilea Război Mondial citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mădălina Ghenea, imaginea perfecțiunii într-o ținută super mulată. Fanii, impresionați: „Cea mai frumoasă femeie!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mădălina Ghenea, imaginea perfecțiunii într-o ținută super mulată. Fanii, impresionați: „Cea mai frumoasă femeie!”

Digi World

Tehnica simplă de introdus în dietă pentru a slăbi și a spori longevitatea. Mare atenție pentru a nu o duce la extreme

Digi Animal World

Momentul incredibil când un câine scapă din ghearele unui vultur pleșuv. Imaginile au devenit virale