Percheziții la hotelul în care a fost cazat Kylian Mbappe la Stockholm / Foto: Profimedia

Primul anunț făcut de suedezi, în cazul lui Kylian Mbappe. Unde ar fi avut loc violul, conform raportului

articol scris de Digi Sport
24.10.2024, 12:44
  • Europa League: Rangers - FCSB, joi, 22:00, DGS 1

  • Europa League: Fenerbahce - Manchester United, joi, 22:00, DGS 2

Kylian Mbappe (25 de ani) este vizat de o anchetă a poliţiei din Suedia pentru "viol şi agresiune sexuală", după vizita sa la Stockholm.

Percheziții la hotelul în care a fost cazat Kylian Mbappe, la Stockholm. Primul anunț: "Violul a avut loc la Bank Hotel, pe 10 octombrie"

Galerie Foto

Publicaţia suedeză Aftonbladet, care a scris pentru prima dată despre acest caz, anunţă că poliţia a efectuat percheziţii şi a interogat personalul de la Bank Hotel, unde Kylian Mbappe a fost cazat în timpul vizitei sale la Stockholm.

"A trecut mai bine de o săptămână de când a început investigația. Procurorul Marina Chirakova a confirmat că există o anchetă preliminară privind un viol, dar nu a dat detalii suplimentare. Ea a transmis că nu vor fi făcute comentarii în privința investigației.

Din documentele pe care Aftonbladet le-a văzut reiese faptul că poliția a luat o serie de măsuri, în ultima săptămână. Rămân totuși lucruri neclare, în contextul în care documentele au fost clasate drept confidențiale de către biroul procurorului.

Conform raportului, violul a avut loc la Bank Hotel, în Stockholm, pe 10 octombrie. Potrivit informațiilor lui Aftonbladet, polițiști în civil au fost la hotel sâmbătă, în timp ce departamentul tehnic lucra la asigurarea probelor.

Au verificat apartamentul, dar au făcut și un tur în care au arătat exact unde fusese el, spune o sursă cu informații credibile. Lunea trecută au fost acolo și cei de la departamentul tehnic. Apoi au scos mai multe genți din hotel.", scriu jurnaliștii suedezi.

De la izbucnirea scandalului, pe 13 octombrie, Kylian Mbappe nu a vorbit despre acuzații, ci doar s-a rezumat la a scrie ”Fake News” pe contul oficial de Twitter.

Pe numele starului lui Real Madrid a fost făcută o plângere, de către o femeie, iar autoritățile suedeze au confirmat startul unei investigații. În urma acuzațiilor aduse, Kylian Mbappe a negat totul și a revenit în Spania, la Madrid. 

A fost la petrecerea lui Kylian Mbappe din Suedia și a spus totul: "Ne-au pus telefoanele într-o cutie!"

Galerie Foto

Recent, mărturia unei prezentatoare TV suedeze, care a participat la mai multe petreceri private ale fotbaliștilor, chiar și la a lui Mbappe, a apărut în presa din Suedia.

"Unii promotori sunt angajați să organizeze petreceri și să găsească fete pe care să le invite. De obicei, ei te pun pe o listă, astfel încât să te poată contacta atunci când au nevoie. Este la fel de superficial ca orice job în industria de modelling. De obicei, cerința este să arăți bine și să ai o personalitate plăcută.

Toți invitații au fost obligați să-și pună telefoanele într-o cutie înainte de a intra, de aceea nu există fotografii ale acelei petreceri. Se întâmplă des. Aceeași regulă fusese aplicată în trecut la o altă petrecere cu Cristiano Ronaldo. Nu există fotografii de la acel eveniment", a mărturisit Julia Franzen, pentru publicația Expressen.

Etichete: suedia , viol , stockholm , kylian mbappe , agresiune sexuala


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Crimă în plină zi în parcarea unui mall din Constanța. Trei suspecți au fost reținuți de poliție

Un tânăr de 26 de ani din Tulcea a fost înjunghiat mortal în parcarea unui centru comercial din Constanța. Trei suspecți au fost prinși de poliție.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii, lăsați fără cuvinte: românul ”care e de trei ori mai bogat decât Ronaldo și de care nu ați auzit niciodată”

Reacția scoțienilor, după ce Ianis Hagi a marcat direct din corner

Video Erling Haaland a realizat ceva nemaivăzut, în Champions League: ”Dați-i trofeul Pușkaș!” / ”Nu ne întrebați cum a făcut-o”

Shakira e de neoprit! Anunțul total neașteptat făcut, a doua zi după ce Pique a "rupt" tăcerea

Video Barcelona - Bayern 4-1 / Leipzig - Liverpool 0-1 / Man. City - Sparta Praga 5-0. Rezultatele complete după runda 3

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Țara în care Prunea a trăit o experiență dură. ”Am ajuns cu 6 ore înainte de meci. N-am crezut că pot să trec prin așa ceva”

”Băi, Cristina, vrei să încerci?” Ion Țiriac i-a făcut propunerea și i-a pus un avion la dispoziție: ”Am spus imediat `DA`”

Exclusiv S-a dus ”glonț” la antrenorul FCSB-ului și l-a întrebat înainte de meci: ”De ce nu mă bagi?”. Răspunsul l-a lăsat ”mască”

O nouă soluție pentru Mircea Lucescu? Jucătorul ”descoperit” de FRF: ”Poate deveni interesant”

Citeşte şi

Exclusiv Vinicius sau Mbappe? Ilie Dumitrescu a răspuns imediat: ”E cel mai bun”

Foto Bianca Gascoigne l-a acuzat de agresiune sexuală!

PEROZO femeie a rămas însărcinată în timp ce era deja însărcinată. Cum explică medicii fenomenul extrem de rar

FILM NOWActorul Jeremy Jackson, șocat să-și vadă fosta soție pe străzi, căutând prin gunoaie: "Să o pierd a fost precum moartea unui om drag"

Costel Gâlcă, în pericol să fie dat afară de Mihai Rotaru de la Universitatea Craiova! Ce i se impută antrenorului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Veste importantă pentru Ianis Hagi. „Dușmanul” său de la Rangers, aproape să plece de la echipă, după meciul cu FCSB citeşte ştirea pe ziare.com

După moartea fiului lor la doar 25 de ani, au descoperit o viață dublă secretă în online pe care nu au bănuit-o niciodată citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mira, pictorial provocator în cea mai scurtă fustă din garderobă. Comentariile au curs lanț: „Semeni cu fosta mea profesoară”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mira, pictorial provocator în cea mai scurtă fustă din garderobă. Comentariile au curs lanț: „Semeni cu fosta mea profesoară”

Digi World

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Digi Animal World

Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”