(P) Învârte Roata lui Vlad pentru premii Vladastice în fiecare zi!

18.10.2024, 16:30
  • SuperLiga: Sepsi - UTA Arad, sâmbătă, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: ”U” Cluj - Oțelul Galați, vineri, 21:00, DGS 1

Vlad Cazino lansează o nouă promoție explozivă, pregătită să aducă și mai multă distracție pe bune alături de experiențe nebune!

Toată lumea iubește Roțile cu premii, însă cele mai multe dintre ele au un mare neajuns. Secțiunea necâștigătoare. Sau poate chiar secțiunile necâștigătoare, în unele cazuri.

Ei bine, când ai trăit mii de ani, acumulezi ceva experiență, astfel că în castelul lui Vlad am instalat o Roată a surprizelor, în exclusivitate plăcute. Una la care toată lumea primește ceva.

Începând de acum și până pe 1 decembrie, ai șansa să învârți Roata lui Vlad zilnic, o provocare captivantă cu premii garantate pentru fiecare rotire! Iar partea și mai frumoasă este că nu trebuie să faci nimic special pentru a fi eligibil în cadrul noi campanii marca Vlad Cazino.

O simplă depunere în cazinoul tău preferat și, începând cu următoarea zi, poți învârti Roata Surprizelor la Vlad Cazino zilnic, timp de o săptămână.

Toată lumea câștigă premii la Roata lui Vlad

Ce face din Roata lui Vlad una cu adevărat Vladastică este faptul că niciun jucător eligibil nu pleacă cu mâna goală. Fiecare secțiune a roții ascunde o surpriză – de la rotiri gratuite, la bonusuri de cazino, premii cash și chiar vouchere de 5.000 de lei pentru cumpărături la evoMAG!

Promoția se desfășoară zilnic în bârlogul lui Vlad, în intervalul orar 01:00 – 00:59 (ora României), oferind jucătorilor o nouă șansă în fiecare zi de a obține câștiguri extra de până la 5.000 de lei în vouchere evoMAG.

Vrei să afli mai multe despre premiile Vladastice?

După cum spuneam, la Roata lui Vlad vei câștiga zilnic un premiu.

Acesta poate fi sub formă de rotiri gratuite, bonusuri la casino, bani cash sau unul din cele nu mai puțin de 100 de premii Jackpot în vouchere de cumpărături de 5.000 RON la cunoscutul retailer online evoMAG.

  • Până la 10 rotiri gratuite în valoare de 0.50 RON fiecare.
  • Bonusuri cazino cuprinse între 25 RON și 50 RON
  • Premiile cash pot fi de 25 RON sau 50 RON, creditate direct în soldul de numerar al jucătorilor, fără a necesita rulaj.
  • Premii Jackpot - Cireașa de pe tort. În fiecare zi se acordă unul din cele 100 de vouchere evoMAG în valoare de 5.000 RON fiecare.


Cine poate câștiga premii la Roata lui Vlad?

Pentru a participa, jucătorii trebuie să aibă o depunere în ultimele 7 zile și să fie eligibili conform Termenilor și Condițiilor. Acest aspect face parte din măsurile de securitate și fair-play implementate de Vlad Cazino pentru a se asigura că premiile ajung doar la jucători activi și care au împlinit vârsta legală de 18 ani.

Cine este Vlad Cazino?

Lansat în 2018, Vlad Cazino este primul cazino online cu specific românesc, operator licențiat ONJN (L1160657W000330) care combină atmosfera autentică de cazino cu o experiență digitală de top.

Cu o varietate impresionantă de jocuri și promoții Vladastice, Vlad Cazino oferă jucătorilor o aventură unică, plină de adrenalină, câștiguri și momente de neuitat. Astfel, fără doar și poate, Vlad este gazda perfectă pentru cei care își doresc distracție pe bune și premii pe măsură! Desigur, respectând în permanență principiile Jocului Responsabil.

Etichete: advertorial vlad cazino


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
VIDEO Anunțul care a provocat cozi kilometrice de mașini în Timișoara: Un tânăr s-a oferit să plătească oricui plinul de combustibil

Îmbulzeală vineri în Timișoara, după ce un tânăr a anunțat, pe rețelele sociale, că plătește plinul de combustibil oricui vine într-o anumită stație peco din oraș, timp de o oră.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv OUT! Verdict fără dubii în direct, după calificarea României U21: ”Pierde Campionatul European, e clar”

Foto ”Cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”, de nerecunoscut: transformare radicală! ”Nu poate fi ea” / ”Incredibil”

Prețuri exorbitante și telefoane interzise. Suedezii au publicat imagini din "camera secretă" în care a petrecut Mbappe

Ronaldinho a spus 3 fotbaliști peste Leo Messi, când a fost întrebat dacă argentinianul este "GOAT"

Exclusiv Decizia luată de Daniel Pancu, după ce Rareș Ilie a înjurat-o pe Steaua în Giulești, la România U21 - Elveția U21

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text ′U′ Cluj - Oțelul Galați 0-0, ACUM, în direct la DGS 1. Duel ”de foc” între locul 1 și 3

Ce a spus Măldărășanu când a fost întrebat despre plecarea de la Hermannstadt! Sibienii sunt pe loc de baraj

Președintele echipei de pe locul 3, aplaudat la scenă deschisă: ”Cel mai bine pentru toți ar fi să ne lase să câștigăm titlul”

Constantin Budescu, după ce a marcat "dubla" în Gloria Buzău - Hermannstadt 3-0: "Sunt ca vinul roșu"

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZO tânără a fost trimisă acasă de la job după ce șefii i-au reproșat că poartă o ținută indecentă: ”Ar trebui să-mi dau demisia?”

FILM NOWCum arată Jean-Claude Van Damme în 2024, la 64 de ani. Își serbează ziua în 18 octombrie. 5 mariaje cu 4 femei și o viață tumultoasă

”Dacă eram maică-ta, te băteam de te sminteam! Nu mai bine o vindeam?”. Reacția lui Teo Trandafir despre David Popovici citeşte ştirea pe Prosport.ro

"Ce-a ajuns Hagi, o catastrofă absolută! Ca om, e o dezamăgire totală" Simbolul fotbalului românesc, desființat citeşte ştirea pe ziare.com

Soldatul care a luptat 30 de ani în al Doilea Război Mondial citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Christina Aguilera, la un pas să aibă un accident vestimentar în timp ce o imită pe Marilyn Monroe. Clipul, vizionat de milioane de ori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Christina Aguilera, la un pas să aibă un accident vestimentar în timp ce o imită pe Marilyn Monroe. Clipul, vizionat de milioane de ori

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Momentul când o șopârla scapă din gura unui șarpe. Imaginile cu cele două reptile sunt virale