(P) Cote și ponturi pariuri pentru primele meciuri ale României în UNL, 6-9 septembrie

06.09.2024, 16:30
  • Champions League: AS Monaco - Barcelona, joi, 22:00, DGS 1

  • Champions League: Atalanta - Arsenal, joi 22:00, DGS 2

"Tricolorii" revin în competițiile oficiale după parcursul entuziasmant de la EURO 2024. Mircea Lucescu se întoarce pe banca echipei naționale după 38 de ani și va debuta în partida cu Kosovo, din Nations League, vineri, de la ora 21:45.

Lucescu își dorește să revină la echipa națională cu o victorie, iar obiectivul în partida cu Kosovo este câștigarea celor trei puncte. Al doilea mandat al lui "Il Luce" are o țintă precisă: calificarea la Cupa Mondială din 2026, iar parcursul din Nations League ne poate duce la baraj, în cazul în care nu obținem calificarea din preliminarii.

Așadar, e de așteptat ca Mircea Lucescu să alinieze cel mai bun prim 11 în partida cu Kosovo. Există un mic semn de întrebare între Florinel Coman și Valentin Mihăilă, însă, din informațiile existente, pare că îl va prefera pe jucătorul Parmei.

Reprezentativa Kosovo am întâlnit-o și în preliminariile pentru EURO 2024, iar amintirile sunt plăcute. În turul de la Priștina am terminat la egalitate, scor 0-0, iar în retur am câștigat cu 2-0.

De atunci însă, echipele au avut o traiectorie diferită. România a urcat și ne-a entuziasmat prin modul în care a încheiat preliminariile și prin parcursul de la EURO 2024, unde "Generația de suflet" a ajuns până în optimi, unde a fost învinsă de Olanda. De partea cealaltă, Kosovo a avut o traiectorie oscilantă, iar în ultimele cinci meciuri a obținut un singur succes, într-un amical cu Armenia. Ultima partidă a disputat-o în iunie, când a pierdut cu 0-3 contra Norvegiei.

România are argumente solide pentru o victorie

Valoarea superioară a lotului, un antrenor nou, dornic să demonstreze, emulația creată la EURO 2024 și ambiția jucătorilor noștri sunt doar câteva dintre ingredientele care ne fac să credem în victoria României în meciul cu Kosovo.

Cota afișată de casele de pariuri sportive pentru un succes al „tricolorilor” este 3.30. Egalul are cota 3.20, în timp ce victoria gazdelor are 2.30.

Echipa probabilă a României: Niță - Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu - R. Marin, M. Marin, Stanciu - Man, Drăguș, Mihăilă.

România e favorită clară cu Lituania

Luni, de la ora 21:45, România va disputa primul meci pe teren propriu în noul mandat al lui Mircea Lucescu. Se anunță un meci facil contra Lituaniei, o echipă pe care ultima dată am întâlnit-o tot în Nations League. Mai exact, în 2018, când am obținut două victorii: 2-1 în deplasare și 3-0 pe teren propriu. Avem toate motivele să ne așteptăm la un succes al echipei noastre.

Ba chiar la un meci în care Mircea Lucescu să rotească anumiți jucători, care vor fi dornici să-i demonstreze selecționerului că se poate baza pe ei. Se anunță și un stadion plin, astfel că emulația creată ne poate duce cu gândul la o victorie la scor.

Dincolo de acest aspect, Lituania nu este deloc în formă. E obișnuită să piardă meciurile cu echipe de calibrul României. Drept dovadă, în ultima vreme a câștigat doar meciuri cu echipe slabe, cum ar fi Letonia, Gibraltar ori Bulgaria. Acesta este și unul din motivele pentru care cotele la pariuri sportive sunt disproporționate. România are cota 1.30 să câștige, egalul are cota 4.90, iar victoria oaspeților are 12.50

Programul celorlalte 4 meciuri din Nations League:

  • Sâmbătă, 12 octombrie 2024, 21:45: Cipru – România
  • Marți, 15 octombrie 2024, 21:45: Lituania – România
  • Vineri, 15 noiembrie 2024, 21:45: România – Kosovo
  • Luni, 18 noiembrie 2024, 21:45: România – Cipru

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment și sunt preluate din oferta agenției de pariuri online Unibet (Licența nr. L1160657W000330). La acest operator, utilizatorii pot miza pe o gamă uriașă de evenimente, cu sute de selecții pentru fiecare partidă.

Etichete: romania lituania , advertorial unibet , kosovo romania


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Explozia pagerelor din Liban | Cum a fost planificat atacul împotriva Hezbollah. „A fost un moment de acum ori niciodată”

Israelul a decis marți să arunce în aer pagerele purtate de membrii Hezbollah în Liban și Siria, de teamă că operațiunea sa secretă ar fi putut fi descoperită de grup, au declarat trei oficiali americani pentru Axios.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto A câştigat Roland Garros, visa să ajungă ca Halep, dar acum e medic chirurg la Floreasca

Primul fotbalist din lume care nu mai suportă și a spart tăcerea. ”Dacă va continua, vom intra în grevă”

"Ridicol". Cât primește Ianis Hagi pe lună de la Rangers, deși nu mai joacă nici la echipa a doua

După 29 de ani, a căzut recordul la Real Madrid! S-a scris istorie în UEFA Champions League

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Radu Drăgușin, 97 de minute jucate la Tottenham într-un meci absolut dramatic! Nota primită la final

L-a văzut cum a apărat în Champions League și s-a convins: "E Messi al portarilor!"

Gigi Becali nu l-a vrut la FCSB, iar peste o lună a debutat cu gol și assist în Champions League

Scandal în SuperLigă: și-a reziliat contractul și a plecat de la echipă! Antrenorul, acuzat de rasism

Citeşte şi

Titularul lui Mircea Lucescu s-a accidentat la echipa de club

Radu Drăgușin trece înapoi pe banca de rezerve!?

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOW„Nu în viața asta!”. Kate Winslet a refuzat să-și acopere „colăceii”, după ce i s-a sugerat acest lucru pe platourile de la „Lee”

Mircea Lucescu a primit vestea pe care o aștepta cu sufletul la gură! Care este starea lui Valentin Mihăilă citeşte ştirea pe Prosport.ro

A devenit Campion Mondial alături de Lionel Messi, iar acum va fi evaluat psihologic, într-un dosar de viol citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Digi World

Descoperirea uluitoare care l-a lăsat pe un bărbat cu gura căscată. Ce a găsit în pereții unei case

Digi Animal World

Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului