Ianis Hagi și Elena Tănase / Foto: Instagram@ carlocasap

Foto O mică avere! Cât a costat rochia purtată de Elena Tănase în ziua nunții cu Ianis Hagi

articol scris de Digi Sport
16.07.2024, 22:28
  • SuperLiga: Sepsi - FC Botoșani, vineri, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Dinamo - Unirea Slobozia, vineri, 21:00, DGS 1

Ianis Hagi (25 de ani) s-a căsătorit cu Elena Tănase duminică, 14 iulie.

Petrecerea a avut loc la Palatul Știrbey, unde au participat în jur de 700 de invitați, iar cei doi miri au strălucit datorită ținutelor pe care le-au purtat.

Elena Tănase a purtat o rochie de 7.000 de euro la nunta cu Ianis Hagi

Pentru petrecerea de la Palatul Știrbey, Elena Tănase a ales o rochie albă din dantelă 3D, iar designerul Florin Burescu a explicat soția lui Ianis Hagi a plătit în jur de 6.000 - 7.000 de euro pentru aceasta.

Este important de precizat că pentru rochia de la cununia civilă Elena a plătit în jur de 8.000 de euro.

De cealaltă parte, Ianis a purtat în timpul cununiei religioase un costum alb, care poate fi văzut în GALERIA FOTO de mai jos.

Galerie Foto

”Nunta lui Ianis cu Elena a fost foarte rafinată, mireasa a strălucit, în adevăratul sens al cuvântului, îmi place ideea de rochie versatilă, a avut una tip sirenă, din dantelă 3 D, de foarte bună calitate.

Voalul a fost accesorizat, deși rochia a fost foarte încărcată, dar nu a greșit, deși multe mirese preferă un voal simplu. Rochia Elenei poate ajunge la 6.000-7.000 de euro, din ce am văzut din poze.

Cam pe acolo ar trebui să coste, sper să nu greșesc. Și buchetul de mireasă a fost unul superb.

Ianis a purtat două smoking-uri, la prânz, unul alb, așa cum e indicat vara, iar seara a ales unul negru.”, a declarat designerul Florin Burescu, potrivit Click.

De asemenea, și mama Elenei Tănase s-a făcut remarcată la eveniment. Soacra lui Ianis Hagi a purtat o rochie roz, cu volane în partea de sus care a costat în jur de 400 de euro. De asemenea, mama Elenei a purtat și un ceas Rolex și o geantă Chanel Vanity Case care costă aproximativ 3.500 de euro.

Nici prezența Simonei Halep nu a fost trecută cu vederea. Fostul lider WTA a apărut într-o rochie neagră pe care a mai purtat-o în vara lui 2019, când a fost prezentă la un eveniment organizat cu prilejul finalului turneului de la Wimbledon pe care l-a și câștigat în acel an. ”Simo” a purtat și o brățară de aproape 50.000 de euro.

Rochia purtată de Elena Tănase la cununia civilă a costat 8.000 de euro

Ianis Hagi și Elena au făcut cununia civilă în ziua de Crăciun. Cuplul a organizat o petrecere la un local din nordul Capitalei, după cununie. Soția internaționalului român a atras toate privirile în ziua marelui eveniment.

Elena Tănase a ales să poarte în ziua cununiei o rochie foarte asemănătoare cu cea aleasă pentru petrecerea de logodnă.  Soția lui Ianis Hagi a optat pentru o rochie lungă, cu mai multe detalii în partea de jos, mulată pe corp.

Tânăra a plătit pentru această rochie peste 8.000 de euro și a fost achiziționată de la magazinul Marchesa, potrivit cancan.ro.

Galerie Foto

Etichete: ianis hagi , rochie , elena tanase , nunta ianis hagi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Unul dintre cei temuți interlopi români din Spania a fost găsit mort în închisoare

Unul dintre cei temuți interlopi români din Spania a fost găsit mort, în închisoare. Cristian Săndulache era condamnat la 55 de ani, pentru proxenetism.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cuvintele care l-au făcut pe Pușcaș să spună "Îmi fac bagajul și plec acasă"! Reacția lui Mircea Lucescu

Cum ”i-a obținut” soția transferul lui Joyskim Dawa. Patronul a recunoscut: ”L-am dat cu 300.000 €. Mă urmărea gândul ei”

Exclusiv E gata: viitorul lui Ianis Hagi a fost decis! Nu mai există cale de întoarcere

Răsturnare de situație: Nadia Comăneci s-a răzgândit în cazul Sabrinei Voinea

Exclusiv Victor Pițurcă a văzut în direct faza cu Ianis Hagi și a dat verdictul: ”Nici la liga a cincea!”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv "N-are nicio șansă!" Verdictul lui Victor Pițurcă, după transferul de 1.300.000€ făcut de Gigi Becali

”Asta m-a întrebat”! Ce a discutat Dina Grameni cu Dan Șucu la telefon înainte să semneze cu Rapid

Oficial Au anunțat transferul unui atacant, cu câteva ore înainte de Dinamo - Slobozia

Arne Slot n-a stat pe gânduri, după ce un jucător a anunțat că vrea să plece de la Liverpool

Citeşte şi

Ghinion teribil! Cei doi portari ai echipei s-au accidentat la același antrenament

Scoțienii au folosit un singur cuvânt, după ce au aflat cum s-a terminat "telenovela" Ianis Hagi

PEROZSuperba Sienna Miller, într-o ținută curajoasă la Veneția: o salopetă total transparentă, purtată fără sutien. Doar părul a acoperit-o

FILM NOWCu cine ar avea o relație romantică Chet, fiul controversat al lui Tom Hanks. E mai mare decât el cu 14 ani și are șase copii acasă

Clauza surprinzătoare pe care Gigi Becali a fost nevoit să o accepte în contractul unui jucător citeşte ştirea pe Prosport.ro

Mircea Lucescu, săgeți spre Edi Iordănescu în vestiar, după victoria cu Lituania: ”Îl felicit în mod special” citeşte ştirea pe ziare.com

Descoperirea surprinzătoare făcută de un bărbat pe Google Maps citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Loredana Groza, fără niciun rid pe față, la 54 de ani: "E mai tânără ca fiică-sa". Pozele care au creat discuții printre fani

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Loredana Groza, fără niciun rid pe față, la 54 de ani: "E mai tânără ca fiică-sa". Pozele care au creat discuții printre fani

Digi World

Un YouTuber cu peste 5 milioane de abonați a slăbit mai mult de 100 kg. Cum și-a păcălit urmăritorii în ultimii doi ani să creadă că e încă obez

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia