Alina Petre și Bogdan Vasiliu / Foto: Instagram @alina_petre75

Exclusiv Numele-surpriză vehiculat pentru a prelua președinția lui CS Rapid

articol scris de Digi Sport
01.09.2024, 12:33
  • Champions League: Bologna - Șahtior, miercuri, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Manchester City - Inter, miercuri, 22:00, DGS 1

Clubul Sportiv Rapid a rămas fără președinte după ce Bogdan Vasiliu (46 de ani), cel care a divorțat de soția sa Alina Petre, a decis să renunțe la funcție.

Vasiliu nu a plecat din cadrul clubului giuleștean, ci a rămas în funcția de manager al echipei de handbal feminin.

Monica Iagăr, noul președinte de la CS Rapid?

În aceste condiții, se caută acum un nou președinte al clubului, iar primul nume vehiculat a fost cel al Monicăi Iagăr (51 de ani), susțin sursele digisport.ro.

Deocamdată nu este nimic limpede în acest caz, mai ales că Iagăr s-a pensionat în 2017, la 44 de ani, pe caz de boală, când îndeplinea funcția de comandant al Clubului Sportiv Dinamo. 

Fosta mare sportivă a anunțat, la acel moment, că dosarul de pensionare s-a bazat pe faptul că i-a paralizat o mână. Rămâne de văzut acum dacă starea de sănătate a fostei campioane îi va permite să revină în activitate.

Sunt poliţist din 1990. Am lucrat opt ore pe zi peste tot. Am fost şi la popotă, am trecut peste tot. Nu am furat banii statului, n-am fugit cu ei, nu am cerut eu nimic niciodată, gradele şi gradaţiile mi-au fost date. Sunt poliţist de carieră, acolo unde mi s-a cerut, acolo m-am dus. Nu am fost întrebată niciodată", a declarat Monica Iagăr, acum șapte ani.

Monica Iagăr, în 2017: ”Mi-a paralizat o mână. M-am speriat foarte tare”

Iagăr a mai spus în 2017 că demersul ieşirii la pensie nu a avut legătură cu schimbarea regimului pensiilor speciale.

Mi-a paralizat o mână. Aveam dosarul de pensionare pregătit de anul trecut. Am rămas prin împuternicire preşedinte la CS Dinamo tocmai pentru că sunt cadru militar şi pentru că nu voiam să blochez activitatea la club într-un moment cheie.

Într-adevăr, m-am pensionat. Am avut probleme medicale începând de pe 7 august (n.r. - 2017), când mi-a paralizat mâna, m-am speriat foarte tare. Eu nu am ieşit la pensie că vreau eu la pensie! Am ieşit cu grad de invaliditate 4, cu drept de pensie şi drept de revizuire în 2018", a mai spus Iagăr, în septembrie 2017.

Alina Petre și Bogdan Vasiliu divorțează!

Galerie Foto

Decizia este una neașteptată, dar și surprinzătoare mai ales că cei doi și-au unit destinele în iulie 2023. La acea vreme, Alina Petre a decis să-și unească destinele cu Vasiliu la doar două luni după ce s-au cunoscut.

Alina Petre și Bogdan Vasiliu se pare că au trăit o poveste de dragoste cu de toate, care s-a consumat extrem de rapid în mai puțin de 12 luni.

După cea mai recentă vacanță petrecută împreună, în Grecia, cei doi au decis să pună punct căsniciei și să depună actele de divorț, potrivit surselor digisport.ro.

Nunta a avut loc la sala Rapid

Bogdan Vasiliu și Alina Petre s-au căsătorit în aprile, la doar două luni de la momentul în care s-au cunoscut.

Evenimentul a avut loc în sala Rapid, iar la trei luni de la acel moment Alina Petre a vorbit despre motivele care au făcut-o să accepte cererea în căsătorie venită atât de rapid.

Galerie Foto

Alina Petre și Bogdan Vasiliu s-au căsătorit la două luni de când s-au cunoscut

Sinceră să fiu, cred că m-am lăsat dusă de val, de emoția pe care el mi-a oferit-o, de ce a 'plantat' în sufletul meu. Și de faptul că este foarte credincios, m-a influențat acest lucru.

Se roagă împreună cu mine, mergem la biserică, facem pomeni. Pentru mine contează foarte mult ca omul de lângă mine să fie credincios. Până la el n-am întâlnit persoană atât de dedicată lui Dumnezeu.

Este un bărbat foarte carismatic, mi-a plăcut că este inteligent. Am o problemă în a discuta cu oameni care nu vorbesc despre lucruri profunde. Apoi mi-a plăcut că a avut răbdare, pentru că în prima lună l-am terorizat. Eu nu voiam pe nimeni în viața mea, i-am explicat că nu are ce să caute lângă mine.

Bogdan m-a cucerit cu dragostea pentru copilul lui. Fetiței mele i-a lipsit această iubire a tatălui și m-a sensibilizat foarte tare acest lucru. A fost o simbioză perfectă între familiile noastre”, a spus Alina Petre, potrivit Fanatik.

Etichete: cs rapid , presedinte cs rapid , alina petre , bpgdan vasiliu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Explozia pagerelor din Liban | Cum a fost planificat atacul împotriva Hezbollah. „A fost un moment de acum ori niciodată”

Israelul a decis marți să arunce în aer pagerele purtate de membrii Hezbollah în Liban și Siria, de teamă că operațiunea sa secretă ar fi putut fi descoperită de grup, au declarat trei oficiali americani pentru Axios.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto A câştigat Roland Garros, visa să ajungă ca Halep, dar acum e medic chirurg la Floreasca

Primul fotbalist din lume care nu mai suportă și a spart tăcerea. ”Dacă va continua, vom intra în grevă”

După 29 de ani, a căzut recordul la Real Madrid! S-a scris istorie în UEFA Champions League

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

Video Jurnaliștii spanioli l-au descris pe Andrei Rațiu în două cuvinte, după super golul marcat în Rayo - Osasuna

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Ionel Dănciulescu a răbufnit după înmormântarea lui Gigi Mulțescu! ”A suferit enorm după ce a fost îndepărtat”

CFR Cluj și-a stabilit cele două ”ținte” din mercato de iarnă! Anunțul lui Ioan Varga

Exclusiv S-a dat ordin! Gigi Becali a spus câte puncte trebuie să facă FCSB în Europa League

Mihai Rotaru a ”schimbat foaia”! Măsuri dure luate la Universitatea Craiova

Citeşte şi

A decis să divorțeze și, la scurt timp, a renunțat la postul de la Rapid

Galerie Foto Divorțul neașteptat din sportul românesc. Anul trecut s-a măritat la doar două luni după ce și-a cunoscut partenerul

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOW„Nu în viața asta!”. Kate Winslet a refuzat să-și acopere „colăceii”, după ce i s-a sugerat acest lucru pe platourile de la „Lee”

Lovitură cruntă pentru Rapid! Motivul pentru care Marius Șumudică nu-i poate utiliza pe Aaron Boupendza și Clinton N’Jie citeşte ştirea pe Prosport.ro

A devenit Campion Mondial alături de Lionel Messi, iar acum va fi evaluat psihologic, într-un dosar de viol citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Digi World

Descoperirea uluitoare care l-a lăsat pe un bărbat cu gura căscată. Ce a găsit în pereții unei case

Digi Animal World

Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului