Nicuşor Dan, Primarul General al Capitalei / Foto: Captură Digi Sport

Foto Nicușor Dan, prima decizie legată de sport după ce a câștigat alegerile

articol scris de Digi Sport
13.06.2024, 16:10
  • Europa League: Rangers - FCSB, joi, 22:00, DGS 1

  • Europa League: Fenerbahce - Manchester United, joi, 22:00, DGS 2

Nicușor Dan a mai câștigat un mandat la Primăria Capitalei, în urma alegerilor care s-au desfășurat duminica trecută, iar acum edilul a anunțat și prima decizie pe plan sportiv pe care a luat-o.

Nicușor Dan a anunțat că se vor relua lucrările legate de patinoarul Mihai Flamaropol

Galerie Foto

Primarul Capitalei a anunțat că se vor relua lucrările pentru finalizarea patinoarului Mihai Flamaropol, situat în apropierea Arenei Naționale.

În plus, Dan a anunțat și care va fi capacitatea noului patinoar.

”Reluăm curând lucrările pentru finalizarea patinoarului Flamaropol. Am atribuit ieri (n.r. - miercuri, 12 iunie 2024) contractul pentru serviciile de actualizare și completare a documentaţiei.

Proiectul constă în continuarea lucrărilor pentru realizarea unei arene sportive, a unui patinoar artificial și a unui centru sportiv multifuncțional și de agrement.

Complexul Flamaropol va avea o capacitate de 3.170 de locuri și 119 locuri de parcare”, a anunțat primarul pe social media.

”Va fi un centru sportiv multifuncțional și de agrement”

Nicușor Dan a spus că noua construcție, care va fi gata în 24 de luni de la începerea lucrărilor, va fi, de fapt, un centru multifuncțional: bazin de înot, sală de sport, spații pentru întreținere și recuperare fizică, spații pentru relaxare, printre altele.

”Obiectivul de investiții va fi alcătuit dintr-o arenă sportivă și un centru multifuncțional sportiv si de agrement.

Arena sportivă va avea toate facilitățile necesare, patinoar artificial, instalație de gheață, sală de conferințe, spații tehnice, spații de depozitare, vestiare pentru sportivi și echipele însoțitoare; vestiare pentru arbitrii; cabinet medical și cabinet de prim ajutor.

Centrul sportiv multifuncțional și de agrement va fi format din: bazin de înot, sală de sport, spații pentru întreținere și recuperare fizică, spații pentru relaxare, sală de escaladă indoor și outdoor, spații comerciale și pentru alimentație publică, spații pentru promovare vizuală a sporturilor pe gheață și a evenimentelor organizate.

Termenul de execuție este de 24 de luni de la emiterea ordinului administrativ de începere a lucrărilor”, a mai precizat Dan.

Etichete: primaria capitalei , patinoar mihai flamaropol , nicușor dan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Crimă în plină zi în parcarea unui mall din Constanța. Trei suspecți au fost reținuți de poliție

Un tânăr de 26 de ani din Tulcea a fost înjunghiat mortal în parcarea unui centru comercial din Constanța. Trei suspecți au fost prinși de poliție.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii, lăsați fără cuvinte: românul ”care e de trei ori mai bogat decât Ronaldo și de care nu ați auzit niciodată”

Reacția scoțienilor, după ce Ianis Hagi a marcat direct din corner

Video Erling Haaland a realizat ceva nemaivăzut, în Champions League: ”Dați-i trofeul Pușkaș!” / ”Nu ne întrebați cum a făcut-o”

Shakira e de neoprit! Anunțul total neașteptat făcut, a doua zi după ce Pique a "rupt" tăcerea

Video Barcelona - Bayern 4-1 / Leipzig - Liverpool 0-1 / Man. City - Sparta Praga 5-0. Rezultatele complete după runda 3

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Louis Munteanu a rupt tăcerea după episodul de la Ploiești: ”N-am putut să mă uit la imagini”. A transmis un mesaj clar

Gigi Becali, mesaj clar înainte de Rangers - FCSB

Patru jucători de la Real Madrid sunt OUT pentru El Clasico! Barcelona are șase absenți

Spaniolii de la Marca au auzit ce a spus ”cel mai bun atacant român” și au dat verdictul: ”Nu are limite”

Citeşte şi

Răsturnare de situație! Decizia luată în procesul Gabriela Szabo - Nicușor Dan: "Justiția mi-a dat dreptate. A mințit!"

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

PEROZO femeie a rămas însărcinată în timp ce era deja însărcinată. Cum explică medicii fenomenul extrem de rar

FILM NOWActorul Jeremy Jackson, șocat să-și vadă fosta soție pe străzi, căutând prin gunoaie: "Să o pierd a fost precum moartea unui om drag"

Costel Gâlcă, în pericol să fie dat afară de Mihai Rotaru de la Universitatea Craiova! Ce i se impută antrenorului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Miză uriașă pentru FCSB, în meciul cu Rangers. Ce poate obține campioana României, după disputa cu scoțienii citeşte ştirea pe ziare.com

După moartea fiului lor la doar 25 de ani, au descoperit o viață dublă secretă în online pe care nu au bănuit-o niciodată citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mira, pictorial provocator în cea mai scurtă fustă din garderobă. Comentariile au curs lanț: „Semeni cu fosta mea profesoară”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mira, pictorial provocator în cea mai scurtă fustă din garderobă. Comentariile au curs lanț: „Semeni cu fosta mea profesoară”

Digi World

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Digi Animal World

Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”