Neil Lennon/Sursa Foto: Facebook Rapid

Neil Lennon, proces cu o fostă iubită. Cât ar trebui să plătească antrenorul echipei Rapid

articol scris de Digi Sport
27.05.2024, 12:46
  • Liga Națiunilor: Danemarca - Serbia, duminică, 19:00, DGS 1

  • Liga Națiunilor: Elveția - Spania, duminică, 21:45, DGS 1

Neil Lennon (52 de ani) are probleme în Scoția din cauza unui proces intentat de fosta iubită, care îl acuză că nu a plătit integral pensia alimentară pentru fiica lor.

La ultima înfățișare, avocatul lui Jennifer Jonson a susținut din nou că antrenorul formației Rapid trebuie să achite încă 43.000 de lire sterline.

Neil Lennon este acuzat de fosta iubită că nu a plătit 43.000 de lire sterline. Suma reprezintă o ”actualizare”, cu rata inflației, a pensiei alimentare pentru fiica lor de 17 ani

Acum patru zile a avut loc o înfățișare în procesul prin care Neil Lennon a contestat, în instanță, cerințele fostei iubite. Jennifer Jonson i-a trimis acasă un executor judecătoresc, în anul 2022, prin care era obligat să plătească 43.222 de lire sterline, aproximativ 51.000 de euro, iar antrenorul a contestat această decizie, susține edinburghlive.co.uk. Suma ar acoperi astfel o parte din inflația ultimilor ani pentru pensia alimentară.

Cei doi au fost împreună aproape cinci ani și s-au despărțit acum 18 ani, iar în anul 2011 au stabilit că Neil Lennon ar trebui să plătească 1.500 de lire sterline pe lună, drept pensie alimentară. Asta după ce s-au judecat mai mulți ani, pentru că antrenorul a spus că nu va recunoaște copilul decât în baza unui test ADN. Ceea ce s-a întâmplat.

Avocatul antrenorului a spus, la înfățișarea de la Curtea din Paisley, că cerințele sunt prea mari și au susținut că documentul semnat în anul 2011 a fost întocmit ”defectuos” și astfel nu are nicio ”bază legală”.

El au spus că în convenție este stipulată suma lunară de 1.500 de lire sterline și nu se vorbește nimic despre o actualizare cu rata inflației, așa cum susține fosta iubită a antrenorului. ”Reclamantul nu poate înțelege cât ar trebui să plătească”, a spus avocatul noului tehnician al echipei Rapid.

”Copilul este prejudiciat de neplata dobânzii pentru sumele menționate în document”

Rosemary Guinnane, avocatul care o reprezintă pe Jennifer Jonson, a recunoscut că documentul respectiv are greșeli de ”dactilografiere”, dar susține că Lennon a înțeles foarte bine că trebuie să achite în plus, conform ratei inflației, de vreme ce între anii 2016 și 2017 a plătit mai mult, în fiecare lună.

”Copilul este prejudiciat de neplata dobânzii pentru sumele menționate în document. Acest lucru este dovedit fără nicio urmă de îndoială”. Avocatul a explicat că tehnicianul nord-irlandez a achitat 1.751 de lire sterline pe lună, în anul 2016 și a ajuns la 1.822 de lire sterline în anul 2017.

Etichete: neil lennon rapid , neil lennon proces , neil lennon în scoția


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Când pică Paștele ortodox și catolic în 2025. Anul viitor, cele două sărbători vor fi în aceeași zi

În anul care urmează, Paștele Ortodox și Paștele Catolic pică în aceeași zi. Creștinii vor celebra sărbătoarea Învierii Domnului pe data de 20 aprilie 2025.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Ion Țiriac: ”Vă spun o noutate. Candidez la președinție! Absolut serios”. Ce a urmat

Foto "ROMÂNIA a trecut pe aici!" Cum au lăsat "Tricolorii" vestiarul de la Prishtina, după 3-0 cu Kosovo

Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina

Video Kosovo - România 0-3. Mircea Lucescu, debut cu o victorie superbă la al doilea mandat pe banca naționalei

Răzvan Marin a dezvăluit ce i-a spus portarul kosovar, înainte să îl "execute" din penalty

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Vestea pe care Mircea Lucescu nu voia să o audă înainte de România - Lituania

Dennis Man a fost propus la Juventus, iar Gică Popescu a reacționat

Federația a luat decizia, după ce selecționerului Angliei i s-a cerut demisia pentru gestul care a scandalizat întreaga țară

Gigi Becali i-a spus direct unui fotbalist: ”Joci ce zice Ferguson, nu ce vrei tu!”. Replica primită

Citeşte şi

Neil Lennon a spus ce propunere nu ar accepta

Exclusiv Daniel Niculae nu l-a iertat pe Neil Lennon, după plecarea de la Rapid: ”S-a îngălbenit gazonul”

PEROZCu mâinile prin păr, ruj roșu pe buze și o rochie crăpată până la coapsă, Mădălina Ghenea a făcut din nou furori la Veneția

FILM NOWGeorge Clooney l-a ironizat pe Brad Pitt, din cauza vârstei: „E norocos că încă mai lucrează!”

Cum putea rămâne Albion Rrahmani la Rapid! „Tu, Șucu, trebuia să-l chemi și să-l întrebi asta” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ianis Hagi nu a mai rezistat: "Nu mai folosiți declarațiile lui Giovanni Becali ca și cum ar fi ale mele!" citeşte ştirea pe ziare.com

Alfred Bulai a făcut infarct în închisoare. Fostul profesor, transportat de urgență la Spitalul Militar din Capitală. Care este starea lui actuală citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lora, într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista nu a scăpat de critici nici în vacanță: „Ai pus ceva pe tine”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lora, într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista nu a scăpat de critici nici în vacanță: „Ai pus ceva pe tine”

Digi World

Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia