Lena Enache / Foto: Instagram @lenaenacheofficial

Lovitura primită de ”cea mai frumoasă femeie din România”

articol scris de Digi Sport
12.07.2024, 16:18
  • Liga Națiunilor: Franța - Belgia, luni, 21:45, DGS 1

  • Liga Națiunilor: Israel - Italia, luni, 21:45, DGS 2

Lena Enache (36 de ani) a fost numită recent de fotbalistul Gabi Enache (33 de ani), soțul său, drept cea mai frumoasă femeie din România.

Gabi Enache, partenerul Lenei, a îmbrăcat tricoul unor echipe importante de-a lungul carierei, printre care FCSB, Rubin Kazan sau Partizan Belgrad, iar recent spera să prindă un nou contract în străinătate.

Galerie Foto

Lovitura primită de Lena Enache, ”cea mai frumoasă femeie din România”

Lena Enache a rămas fără contul de Instagram pe care l-a ”crescut” în ultimii patru ani și cu ajutorul căruia își promova o parte dintre afaceri.

Soția lui Gabi Enache a rămas surprinsă când a văzut că nu mai are acces la contul de Instagram, iar acum speră să rezolve problema.

Lunea trecută m-am trezit și am văzut că mi-a fost contul suspendat. Am crezut că mor, leșin. E tristă viața fără Instagram. Acum aștept să se rezolve problema.

Nu pot să vorbesc momentan despre situație, pentru că nu vreau să dau în nimeni. Aștept să văd dacă se rezolvă, dacă nu, mai vedem! Este vina cuiva și Instagram-ul a crezut că este vina mea, de fapt. Un hater, ceva de genul! Aflu eu cine îmi poartă sâmbetele!

Eu nu primesc comentarii urâte de obicei, nu prea am parte de hateri. Este o situație mai delicată, dar nu o să vorbesc decât dacă nu se rezolvă pe cale amiabilă.

Am avut foarte mult de pierdut, nu e normal, e munca mea după 4 ani. Am dat mail-uri peste mail-ul. Am încercat să ajung și la cineva de la Meta, dar este foarte complicat.

Știi că există minuni, sper să fie și să-mi recuperez contul! Dacă nu, sincer, nu mai am chef să-mi fac altul! Noroc că am contul afacerii și postez acolo”, a spus Lena Enache, potrivit cancan.ro.

  • 50.000 de euro este în prezent cota de piață a lui Gabi Enache, potrivit Transfermarkt

În carieră, Gabi Enache are cinci trofee trecute în plamares: Campionatul, Cupa și Supercupa României cu Astra, o Cupă a Ligii cu FCSB și o Cupă a Serbiei cu Partizan Belgrad.

Gabi Enache: ”Când Lena iese pe stradă, e deranj mare de tot. N-am văzut altă femeie mai frumoasă”

Galerie Foto

În unele cazuri, sunt un tip gelos. De la 1 la 10, 5. Când Lena iese pe stradă, e deranj mare de tot. (n.r.- Ești conștient că ai cea mai frumoasă nevastă din lumea fotbalului?) Da, chiar da! E una dintre cele mai frumoase femei din România! Eu, personal, n-am văzut alta (n.r.- mai frumoasă).

Eu nu pot să mă uit cumva la soția colegului meu, încerc să evit. Îi văd că ei se uită (n.r.- la soția lui), atunci mândria mea e peste tavan și gelozia, undeva jos. Am încredere în ea. Ea poate și putea avea orice-și dorea, dar se gândește să fie pe picioarele ei, să muncească.

Urăsc la ea anumite lucruri (n.r.- râde). La bucătărie urăsc foarte mult ce face. Ea gătește foarte mult și face deserturi, dar lasă buretele de spălat vase în chiuvetă. E specială! Lasă apa pornită și pleacă prin casă. Uneori, are gura mare.

Sunt norocos pentru că, așa cum am mai spus, putea avea tot ce-și dorește și poate ajunge oriunde vrea. Trebuie să mai lucreze un pic la ambiție, acceptă cam greu sfaturile mele”, a spus Gabi Enache, la podcast-ul Anamariei Prodan.

Etichete: gabi enache , lena enache , sotie gabi enache , cea mai frumoasa femeie din romania


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Ancheta în cazul dentistei ucise în Brăila se apropie de final. Suspectul este acuzat de încă o faptă. Motivul crimei

Noi detalii din ancheta uciderii doctoriței din Brăila. Bărbatul acuzat că a ucis dentista este urmărit penal atât pentru omor calificat cât și pentru tâlhărie. Procurorii spun că el a folosit telefonul victimei și cardul de credit pentru a scoate trei sume mari de bani.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

”Vreau 100.000.000 de euro pentru că mi-au distrus viața”. Ion Țiriac, dezamăgit că n-a fost ascultat

Presa din Lituania i-a caracterizat pe români în două cuvinte, înaintea meciului de la București

Fără dubii! Presa britanică a spus cu ce scor se va termina România - Lituania

Cum l-a numit selecționerul Lituaniei pe Mircea Lucescu, în fața jurnaliștilor

Mircea Lucescu, moment inedit cu Răzvan Marin, la conferință: "Vorbește tu în locul meu! Hai, spune-le ceva"

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Neverosimil: așa s-ar fi încercat deturnarea jucătorului dorit de Rapid! Ce conțineau mesajele de pe WhatsApp

Foto Dani Alves, din nou pe terenul de fotbal, după ce a ieșit din închisoare! Soția sa, decizie radicală: ”Poate fără întoarcere”

Oficial Total neașteptat! I-au prelungit contractul jucătorului suspendat 4 ani din fotbal

FCSB e pe locul 10 în SuperLigă, iar staff-ul a luat o decizie importantă și i-a transmis-o lui Gigi Becali

Citeşte şi

Foto Suma pentru care a fost executat silit. Fostul jucător de la FCSB, în război cu prima soție

Ce a făcut ”cea mai frumoasă femeie din România” când a ajuns la benzinărie: ”O pățesc des”

PEROZAmal și George Clooney, gesturi tandre și priviri complice, pline de dragoste, pe covorul roșu. Ploaia de blițuri nu i-a intimidat

FILM NOWJennifer Lopez, prima apariție publică de la divorț. Actrița, fabuloasă la premiera noului său film, într-o rochie a „răzbunării”

Alexandru Cicâldău revine la Universitatea Craiova! Mihai Rotaru s-a înţeles cu Galatasaray: detaliile afacerii citeşte ştirea pe Prosport.ro

Un gigant din Franța, gata să îl cumpere pe Dennis Man! Cât sunt dispuși să plătească în schimbul lui citeşte ştirea pe ziare.com

A murit Sonia Iovan, prima gimnastă din România care a obținut o medalie olimpică citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, dans la bară doar în lenjerie: "S-a închis la non-stop". Lecție de senzualitate în clipul piesei "Ploi de tequila"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, dans la bară doar în lenjerie: "S-a închis la non-stop". Lecție de senzualitate în clipul piesei "Ploi de tequila"

Digi World

De ce nu ar trebui să adaugi banane în smoothie-uri. Semnalul de alarmă tras de un gastroenterolog: „Mulți pacienți fac această greșeală!”

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia