Gigi Becali și Ionuț Luțu / Foto: captură Digi Sport

Video&Foto Ionuț Luțu, însărcinat cu bagajul lui Gigi Becali. ”Luțule, mi-ai luat căciula?”. Cum s-a îmbrăcat milionarul la Salonic

articol scris de Digi Sport
03.10.2024, 11:41
  • Europa League: PAOK - FCSB, joi, 22:00, DGS 1

  • Europa League: Porto - Man. United, joi, 22:00, DGS 2

Gigi Becali (66 de ani) a făcut deplasarea la Salonic, alături de fotbaliștii de la FCSB, pentru meciul de azi cu PAOK, din Europa League, și a explicat și de ce face asta.

”Am promis. 'Sfinte Dimitrie, de vom cădea cu PAOK, am să vin la tine să te vizitez'. Și mă duc să-l vizitez”, a spus Becali, miercuri, la prânz, înainte de decolare.

După ce a ajuns în Grecia, milionarul a făcut un tur al bisericilor favorite, nu înainte de a-și schimba complet ținuta.

  • PAOK - FCSB, din etapa a doua a UEFA Europa League, e programat joi, 3 octombrie 2024, de la ora 22:00 și va fi în direct la Digi Sport 1. Meciul va fi transmis și în format Live Video&Text pe digisport.ro, dar poate fi urmărit și în aplicația Digi Sport, exclusiv pentru abonații Digi România.

Gigi Becali, în straie bisericești pe străzile din Salonic

Galerie Foto

După un zbor care a durat 90 de minute, și pe parcursul căruia a profitat pentru a-i băga în ședință pe jucători, Becali a ajuns la Salonic, dar acolo nu a mai avut treabă cu echipa. După ce s-a cazat, latifundiarul din Pipera și-a schimbat complet ținuta.

La aeroportul Henri Coandă, din București, Becali a venit îmbrăcat impecabil, la costum. În Grecia, finanțatorul a îmbrăcat straiele sale arhicunoscute, complet negre, cu însemne religioase. 

În plus, Becali a purtat pe cap celebrul său fes negru, chiar dacă la Salonic, pe timpul zilei, încă sunt temperaturi de vară. De altfel, pe aeroport, la București, înainte de îmbarcare, Becali l-a întrebat explicit pe Ionuț Luțu, aghiotantul său, dacă i-a pus în bagaj și căciula.

Gigi Becali: ”Luțule?”
Ionuț Luțu: ”Da”

”Mi-ai luat căciula?”
”Da”.

Echipat corespunzător. Becali și alaiul său, din care fac parte și patru preoți, au plecat la catedrala ”Sfântul Grigorie Palama”, din Salonic.

VIDEO cu momentul în care Gigi Becali l-a întrebat pe Luțu de căciulă

VIDEO cu Gigi Becali pe străzile din Salonic

Becali: ”E posibil să închiriem o biserică din Salonic”

Becali a dezvăluit și ce plan a gândit pentru orele pe care le va petrece la Salonic, înaintea meciului cu trupa lui Răzvan Lucescu. A spus că intenționează să închirieze o biserică în care să se poată ține Sfânta Liturghie.

”Merg la meci pentru că am promis. Nici nu mergeam altfel, dar am promis. 'Sfinte Dimitrie, de vom cădea cu PAOK, am să vin la tine să te vizitez. Și mă duc să-l vizitez.

Am luat și trei preoți cu noi și mâine e posibil să închiriem o biserică din Salonic și să facem Liturghie în limba română.

Dacă nu mergem la una grecească, dar eu cred că vom găsi una în care să facem în limba română”, a spus Becali, înainte de a se îmbarca în cursa pentru Salonic.

Becali a ajuns la Aeroportul Henri Coandă la bordul unui microbuz Vito. Milionarul a stat în dreapta șoferului și înainte de a se da jos și-a verificat lookul în oglinda din mașină. Apoi, s-a dat jos tacticos și a stat de vorbă cu reprezentanții mass-media. În același microbuz s-au mai aflat și invitații omului de afaceri.

Cum a fost surprins Gigi Becali, înainte de a pleca la Salonic, alături de FCSB

Becali nu a plecat însă neînsoțit spre Grecia. Ca și la meciul cu Farul, din mai, când FCSB a sărbătorit câștigarea titlului, milionarul din Pipera i-a invitat și de data aceasta pe trei dintre preoții săi preferați, pe care-i consideră ca pe niște frați.

”Am zis să vin cu frații mei, care s-au rugat pentru mine și care m-au ajutat să iau acest titlu. Fără ei... Pe ei îi iubesc.

Dacă nu îi văd, îmi e dor de ei. Au zis să vin la meci ca să dăm slavă Domnului, să facem mărturisire. Ei stau mai mult în pustiu, dar au cerut binecuvântare”, a spus Becali, în mai 2024, când a fost prezent pe Arena Națională.

Alături de Becali, din delegație mai fac parte Alexandru Tudor și Ionuț Luțu.

”Stai, Alexandru, la poze, că tu ai arbitrat și contra lui FCSB!”, i-a spus Becali fostului ”central” din România.

Etichete: gigi becali , ionut lutu , paok- fcsb video , becali salonic


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Româncă stabilită în Liban: „Țara e distrusă, oamenii sunt speriați, înfometați și dorm pe străzi”

Sub teroarea războiului, o româncă stabilită în Liban povestește cum de o săptămână bombardamentele nu s-au oprit, iar oamenii trăiesc cu teama că locuințele lor ar putea fi lovite de rachete sau bombe. „Tresărim de fiecare dată când auzim un zgomot mai puternic”.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

N-au niciun dubiu! Britanicii au făcut predicția: scorul final la PAOK - FCSB

Surpriză la aeroport! Becali a văzut noul look al lui Octavian Popescu și a spus ce se va întâmpla cu decarul FCSB-ului

Simona Halep - Arina Rodionova 6-2, 4-6, 6-4. Românca a ”spart gheața”, după 777 de zile

Antrenorul lui Rangers a rupt tăcerea! Ce a spus de Ianis Hagi, după ce l-a reprimit la echipa mare

Cum l-a numit Philippe Clement pe Ianis Hagi, după ce șefii lui Rangers l-au pus să îl reprimească în lot

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Dorin Goian l-a dat de gol pe Gigi Becali, înainte de PAOK - FCSB

Exclusiv Kapetanos a mers la hotelul din Salonic la care e cazată FCSB! Cum l-a numit pe Gigi Becali, care a făcut deplasarea cu echipa

Galerie Foto A fost filmată zeci de secunde de către cei de la WTA. Cine a atras atenția la meciul Halep-Blinkova

Gigi Becali s-a hotărât: oferta pentru jucătorul care e în TOP 3 din SuperLigă! Transferul e iminent

Citeşte şi

După arestările din Grecia, FCSB și-a avertizat suporterii. Ce n-au voie să facă fanii la Salonic

Cum i-a ironizat Gigi Becali pe Marius Șumudică și Costel Gâlcă, înainte de PAOK - FCSB

PEROZCine e superba viitoare noră a lui Michael Schumacher. Laila s-a născut în Bosnia, a vrut să devină criminalist, dar a ajuns model

FILM NOWMomentul stânjenitor când Melanie Griffith a făcut-o să roșească pe fiica ei, Dakota Johnson, în fața lui Obama: „Am murit”

Gabi Tamaș, poveste impresionantă. ”După meci îl sunam pe tata și-l înjuram la propriu. 10-15 minute ne înjuram reciproc” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ilie Năstase o critică dur pe Simona Halep: "Face o mare greșeală! N-a înțeles nimic!" citeşte ştirea pe ziare.com

WhatsApp nu va mai funcționa pe anumite telefoane: Samsung, iPhone și Huawei, pe listă. Ce alternative au românii citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga susține că viața ei s-a schimbat complet de când l-a cunoscut pe Michael Polansky: „Este cel mai bun prieten!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga susține că viața ei s-a schimbat complet de când l-a cunoscut pe Michael Polansky: „Este cel mai bun prieten!”

Digi World

Trei obiceiuri pe care să le prioritizezi pentru o viață lungă. Somnul e mai important decât ai putea crede

Digi Animal World

Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului