Cristiano Ronaldo în duel cu Leonard Naidin / Foto: Getty Images

Video Exclusiv Ionuț Badea și-a adus aminte de Cristiano Ronaldo și Man. United: ”Săracu', a dormit două nopți neîntors”

articol scris de Digi Sport
31.08.2024, 14:13
  • Champions League: Bologna - Șahtior, miercuri, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Manchester City - Inter, miercuri, 22:00, DGS 1

Dinamo București a întâlnit Manchester United în play off-ul Ligii Campionilor din sezonul 2004/2005.

"Câinii roșii" au pierdut ambele partide împotriva „Diavolilor roșii”, 1-2 pe Stadionul "Lia Manoliu" din Bucureși și 0-3 pe Old Trafford. Reușita românilor a fost, de fapt, un autogol înscris de Quinton Fortune (min. 9).

Ionuț Badea: „Cu Dinamo l-am prins și pe Cristiano Ronaldo”

Prezent în platoul emisiunii Digi Sport Matinal, Ionuț Badea (48 de ani) a povestit, amuzat, cum s-a desfășurat duelul dintre fundașul dreapta Cristian Irimia și Cristiano Ronaldo, pe vremea când starul lusitan evolua pentru Manchester United.

Este vorba despre partida retur, de la Manchester, pentru că, la București, Ronaldo nu a evoluat.

"Cu Dinamo l-am prins și pe Cristiano Ronaldo, bine, din păcate pentru mine eu am luat atunci singurul cartonaș roșu din cupele europene și am fost suspendat în dubla aceea (n.r. cu Manchester United, play-off-ul UEFA Champions League 2004/2005).

În meciul de pe Old Trafford, Cristi Irimia trebuia să-l blocheze pe Cristiano Ronaldo și nea And0 (n.r. Ioan Andone) îi spunea 'Nu-l ataca decisiv niciodată! Închide-l'.

Vreau să-ți spun că, într-adevăr, nu l-a atacat decisiv, dar săracu' Irimia a dormit două nopți neîntors după meciul acela.", a povestit Ionuț Badea, pentru Digi Sport.

  • În cariera sa fotbalistică, Ionuț Badea a evoluat pentru FC Brașov, Oțelul Galați, Dinamo, FC Vaslui și FC Argeș.
  • Ionuț Badea a fost secundul lui Christoph Daum și al lui Edward Iordănescu la echipa națională și antrenor la FC Argeș, Pandurii Tg. Jiu, "U" Cluj, FC Brașov, Oțelul Galați, Concordia Chiajna, Astra Giurgiu și UTA Arad.

VIDEO Ionuț Badea a vorbit în platoul emisiunii DigiSport Matinal, despre Cristiano Ronaldo

Ionuț Badea, critici la adresa lui Dan Petrescu după 0-3 cu Pafos

CFR Cluj a fost învinsă categoric, în deplasare, scor 0-3, de Pafos, și a ratat calificarea în faza Conference League (în tur, clujenii s-au impus cu 1-0). 

Ionuț Badea este de părere că Dan Petrescu trebuia să mizeze încă din primul minut al acestei partide pe Louis Munteanu, atacantul transferat în această vară de la Fiorentina pentru nu mai puțin de 2,3 milioane de euro.

În opinia lui Badea, Munteanu trebuia să fie titularizat în flancul drept în locul lui Beni Nkololo, care a avut o evoluție ”ștearsă” împotriva lui Pafos.

"Pe Louis Munteanu nu știu de ce l-ai cumpărat, dacă la un meci de genul ăsta îl ții pe bancă. Poate are un minus pe partea de pregătire fizică, altfel nu-mi explic de ce în locul lui joacă Nkololo, care n-are niciun pic de experiență internațională", a spus Badea, la emisiunea Digi Sport Special. 

Louis Munteanu a fost transferat de CFR Cluj în această vară de la Fiorentina, însă a fost titularizat de Dan Petrescu doar în meciurile de SuperLigă (cu ”U” Cluj, Unirea Slobozia și FC Botoșani). De partea cealaltă, în partidele din Conference League, ”Bursucul” a decis să mizeze în centrul atacului pe Daniel Bîrligea (24 de ani). 

  • 1,8 milioane de euro este cota de piață a lui Munteanu, potrivit Transfermarkt 
  • două goluri și un assist sunt cifrele atacantului de 22 de ani până acum în tricoul CFR-ului

Etichete: dinamo , cristiano ronaldo , ionut badea , manchester united , dinamo manchester united


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Explozia pagerelor din Liban | Cum a fost planificat atacul împotriva Hezbollah. „A fost un moment de acum ori niciodată”

Israelul a decis marți să arunce în aer pagerele purtate de membrii Hezbollah în Liban și Siria, de teamă că operațiunea sa secretă ar fi putut fi descoperită de grup, au declarat trei oficiali americani pentru Axios.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. Marseille l-a adus pe Adrien Rabiot

Foto A câştigat Roland Garros, visa să ajungă ca Halep, dar acum e medic chirurg la Floreasca

Primul fotbalist din lume care nu mai suportă și a spart tăcerea. ”Dacă va continua, vom intra în grevă”

După 29 de ani, a căzut recordul la Real Madrid! S-a scris istorie în UEFA Champions League

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Mihai Rotaru a ”schimbat foaia”! Măsuri dure luate la Universitatea Craiova

Lupescu, desemnat de UEFA să-l premieze pe antrenorul care a făcut Spania campioană europeană

”Întăriri” pentru Dinamo, înaintea partidei cu Oțelul Galați

Guardiola, comparație amuzantă cu Haaland, înaintea primului meci din Champions League

Citeşte şi

Video Cupa Ligii Angliei | Manchester United - Barnsley 7-0. Calificare en fanfare pentru ”Diavolii Roșii”

Oficial Cristiano Ronaldo a rămas fără antrenor! Cine e favorit să preia pe Al-Nassr

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOW„Nu în viața asta!”. Kate Winslet a refuzat să-și acopere „colăceii”, după ce i s-a sugerat acest lucru pe platourile de la „Lee”

Lovitură cruntă pentru Rapid! Motivul pentru care Marius Șumudică nu-i poate utiliza pe Aaron Boupendza și Clinton N’Jie citeşte ştirea pe Prosport.ro

A devenit Campion Mondial alături de Lionel Messi, iar acum va fi evaluat psihologic, într-un dosar de viol citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Digi World

Descoperirea uluitoare care l-a lăsat pe un bărbat cu gura căscată. Ce a găsit în pereții unei case

Digi Animal World

Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului