Tyson și Paris Fury la un meci din trecut de-al campionului / Foto: @parisfury1

Însărcinată în 6 luni, a suferit un avort spontan, cu câteva ore înainte ca soțul ei să aibă meciul carierei

articol scris de Digi Sport
24.10.2024, 14:07
  • Europa League: Rangers - FCSB, joi, 22:00, DGS 1

  • Europa League: Fenerbahce - Manchester United, joi, 22:00, DGS 2

Tyson Fury a dezvăluit că soţia sa, Paris, a suferit un avort spontan în 6 luni de sarcină şi că a aflat adevărul abia cu o seară înainte de a pierde meciul pentru titlul mondial la categoria grea împotriva lui Oleksandr Usyk, în luna mai a acestui an.

Tyson Fury a dezvăluit că Paris a suferit un avort spontan înaintea luptei dintre el și Oleksandr Usyk, dar a decis să nu-i spună

Galerie Foto

Pugilistul britanic a subliniat că pierderea copilului lor nu ar trebui să fie folosită pentru a ascunde faptul că Usyk a câştigat meciul şi că principala sa preocupare a fost că nu a putut fi alături de soţia sa, informează news.ro.

"Ea a pierdut copilul în vinerea luptei, ceea ce a fost destul de greu. Nu caut scuze, dar era însărcinată în şase luni. Nu este ca un mic avort spontan, la început. Trebuie să dai naştere fizic unui copil mort, pe cont propriu, în timp ce soţul tău este într-o ţară străină. Nu am putut fi acolo pentru ea, în acel moment, şi asta este greu pentru mine. Este greu că nu am putut fi acolo cu ea", a spus Tyson Fury.

Boxerul a recunoscut că, chiar înainte de a primi vestea cutremurătoare a avortului spontan, a început să se teamă de ce e mai rău.

"Când a spus că nu poate veni, am ştiut că este o problemă. De obicei, ea vine în săptămâna luptelor, dar a avut hipertensiune şi nu a putut veni. Am întrebat-o ce s-a întâmplat şi să îmi spună, dar nu a vrut. Aşa că am ştiut că era ceva rău. Am ştiut. Ştiam că există o problemă. I-am spus fratelui meu: 'A pierdut acel copil'. Ea nu mi-a spus niciodată că a pierdut copilul, dar eu ştiam. Când m-am întors, am primit confirmarea inevitabilă că a dispărut, dar ea a ţinut asta pentru ea. Să treci prin asta de unul singur nu este bine", a mai afirmat Fury.

El a subliniat că tragedia lor personală nu ar trebui să fie legată de pierderea sa în faţa lui Usyk.

"Nu este o scuză - la naiba, nu. Eu sunt un om de onoare. Fac ceea ce trebuie să fac atunci când sunt în ring. Nu mă gândesc la astfel de lucruri atunci când sunt în acea luptă. Nimic din afara ringului nu contează, nu există nicio emoţie. Te gândeşti la toate lucrurile astea după aceea. Am avut avorturi spontane înainte şi, se întâmplă. Vom mai avea copii? Nu ştiu dacă ea a revenit la normal de la asta. Este nevoie de mult timp pentru a trece peste asta. Dar gata cu chestiile astea morbide acum, pentru că o să izbucnesc în plâns", a încheiat Fury.

Un Tyson Fury vizibil emoţionat, care are deja 7 copii cu Paris, a confirmat că au pierdut un băieţel.

Meciul revanşă dintre Tyson Fury și Oleksandr Usyk va avea loc la Riyadh, Arabia Saudită, pe 21 decembrie.

Tyson Fury a suferit prima înfrângere din carieră, în fața lui Oleksandr Usyk

Galerie Foto

Pugilistul britanic, în vârstă de 36 de ani, a suferit prima sa înfrângere din carieră, pe 18 mai la Riyadh, în faţa ucraineanului Oleksandr Usyk, care a devenit cu această ocazie campion mondial unificat al categoriei grea, o premieră în 25 de ani.

Revanşa programată pe 21 decembrie în Arabia Saudită va avea drept miză centurile WBA, WBO şi WBC, întrucât Usyk a abandonat titlul IBF între timp, fără să boxeze, în favoarea lui Daniel Dubois.

Oleksandr Usyk este campionul incontestabil la categoria grea şi este primul boxer care a deţinut în acelaşi timp toate cele patru centuri importante la categoria grea şi primul campion incontestabil de la sfârşitul domniei britanicului Lennox Lewis, în aprilie 2000.

Etichete: tyson fury , paris fury , oleksandr usyk


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Crimă în plină zi în parcarea unui mall din Constanța. Trei suspecți au fost reținuți de poliție

Un tânăr de 26 de ani din Tulcea a fost înjunghiat mortal în parcarea unui centru comercial din Constanța. Trei suspecți au fost prinși de poliție.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii, lăsați fără cuvinte: românul ”care e de trei ori mai bogat decât Ronaldo și de care nu ați auzit niciodată”

Reacția scoțienilor, după ce Ianis Hagi a marcat direct din corner

Video Erling Haaland a realizat ceva nemaivăzut, în Champions League: ”Dați-i trofeul Pușkaș!” / ”Nu ne întrebați cum a făcut-o”

Shakira e de neoprit! Anunțul total neașteptat făcut, a doua zi după ce Pique a "rupt" tăcerea

Video Barcelona - Bayern 4-1 / Leipzig - Liverpool 0-1 / Man. City - Sparta Praga 5-0. Rezultatele complete după runda 3

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Spaniolii de la Marca au auzit ce a spus ”cel mai bun atacant român” și au dat verdictul: ”Nu are limite”

Foto Cum arată gazonul de pe Ibrox cu doar câteva ore înainte de Rangers - FCSB

”Băi, Cristina, vrei să încerci?” Ion Țiriac i-a făcut propunerea și i-a pus un avion la dispoziție: ”Am spus imediat `DA`”

Foto Ce a văzut MM Stoica la Glasgow, cu câteva ore înainte de Rangers - FCSB: ”Lasă-ți amprenta”

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZO femeie a rămas însărcinată în timp ce era deja însărcinată. Cum explică medicii fenomenul extrem de rar

FILM NOWActorul Jeremy Jackson, șocat să-și vadă fosta soție pe străzi, căutând prin gunoaie: "Să o pierd a fost precum moartea unui om drag"

Costel Gâlcă, în pericol să fie dat afară de Mihai Rotaru de la Universitatea Craiova! Ce i se impută antrenorului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Miză uriașă pentru FCSB, în meciul cu Rangers. Ce poate obține campioana României, după disputa cu scoțienii citeşte ştirea pe ziare.com

După moartea fiului lor la doar 25 de ani, au descoperit o viață dublă secretă în online pe care nu au bănuit-o niciodată citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mira, pictorial provocator în cea mai scurtă fustă din garderobă. Comentariile au curs lanț: „Semeni cu fosta mea profesoară”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mira, pictorial provocator în cea mai scurtă fustă din garderobă. Comentariile au curs lanț: „Semeni cu fosta mea profesoară”

Digi World

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Digi Animal World

Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”