Conacul din Illinois pe care tocmai l-a vândut Michael Jordan / Foto: Profimedia

În 2012, Michael Jordan a pus la vânzare conacul cu 29.000.000 $. Cu ce sumă l-a dat abia 12 ani mai tarziu. FOTO Cum arată

articol scris de Digi Sport
18.09.2024, 20:23
  • Champions League: AS Monaco - Barcelona, joi, 22:00, DGS 1

  • Champions League: Atalanta - Arsenal, joi 22:00, DGS 2

Michael Jordan (61 de ani) a reușit în sfârșit să scape de conacul din Illinois, pentru care în urmă cu 12 ani a cerut 29 de milioane de dolari.

Michael Jordan a vândut conacul din Illinois cu 14,8 milioane de dolari

Galerie Foto

Proprietatea legendarului baschetbalist din Higland Park a fost pe piață din 2012, însă abia acum a reușit s-o vândă, cu aproape jumătate din prețul inițial: 14,8 milioane de dolari.

Conacul are 17.000 de metri pătrați, 9 dormitoare, 19 băi, un teren de baschet, un teren de tenis, piscină, un garaj în care încap 14 mașini și o cramă, printre altele.

În ultimii 12 ani, în care a încercat să-și vândă proprietatea, Michael Jordan a plătit taxe în valoare de 1,8 milioane de dolari pentru aceasta, notează Marca. Nu se cunoaște indentitatea cumpărătorului.

Michael Jordan, 3 milioane de euro / lună doar pentru întreținerea yacht-ului ”Joy”

Galerie Foto

În 2016, Jordan a achiziționat yacht-ul ”Joy (n.r.- bucurie)” cu 75 de milioane de euro. De atunci, în fiecare săptămână, fostul baschetbalist din NBA plătește nu mai puțin de 750 de mii de euro, 3 milioane lunar, doar pentru întreținerea ”bijuteriei” sale.

Ambarcațiunea are 8 cabine, jacuzzi, cinema, spa, dar și un penthouse. De asemenea, yacht-ul dispune de un teren de baschet și o sală de antrenament. Capacitatea este de 12 persoane, însă în permanență are nevoie de 19 membri ai echipajului.

Când nu-l folosește, Michael Jordan își închiriază superyacht-ul oricui plătește 790 de mii de euro săptămânal.

”Joy” nu este, însă, singurul yacht al fostului mare sportiv. Acesta mai deține două ambarcațiuni, "Mr. Terrible" (19,8 milioane de euro) și "Catch 32" (6,6 milioane de euro).

Michael Jordan nu e de acord cu relația fiului său Marcus cu Larsa Pippen

Galerie Foto

Larsa Pippen (50 de ani) are o relație cu Marcus Jordan (33 de ani).

Michael Jordan, tatăl lui Marcus, nu e deloc de acord cu relația fiului său cu femeia care i-a fost soție lui Scottie Pippen, fostul său coechipier de la Chicago Bulls.

Marcus Jordan este conștient de poziția tatălui său, dar susține că legendarul baschetbalist i-a transmis că ”Obiectivul lui a fost mereu să stea departe de relația noastră. În același timp, mi-a spus că nu am nevoie de aprobarea lui în deciziile pe care le iau în viața personală”.

Etichete: michael jordan , conac michael jordan , vila jordan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Șoșoacă, în Parlamentul European: „Dumnezeu nu e vaccinat, în România 88% nu sunt vaccinaţi”. I-au tăiat microfonul

Eurodeputata Diana Șoșoacă a avut miercuri un discurs puternic antivaccinist în Parlamentul European, în cadrul unei dezbateri pe tema variolei maimuței (Mpox) și a măsurilor pe care Uniunea Europeană ar trebui să le ia în fața acestei amenințări. Fosta senatoare română a acuzat UE că vrea să declanșeze o nouă pandemie, după ce a „omorât câţi bătrâni a putut” în Italia, și a spus că ea se va opune, pentru că „Dumnezeu nu e vaccinat” și 88% dintre români nu sunt vaccinați. La finalul intervenției, microfonul i-a fost tăiat.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

3,5 milioane de euro - transferul lui Ianis Hagi

Se naște o nouă forță în România? ”Eu asta îmi doresc, să preiau clubul!”

S-a lăudat că n-a fost demis niciodată în 26 de ani, iar a doua zi a fost dat afară

"Ridicol". Cât primește Ianis Hagi pe lună de la Rangers, deși nu mai joacă nici la echipa a doua

Guvernul României, lovitură grea pentru 'U' Cluj! Ordonanța de Urgență a fost aprobată

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Alexi Pitu a luat decizia: ”Așa e normal”. E dorit de Dinamo și Farul

Nota primită de Denis Drăguș, după ce la meciul anterior fusese scos de pe teren și criticat de antrenor

A făcut afaceri cu Gigi Becali și a spus cum decurg, de fapt, negocierile

Video Starul de 120.000.000€ al Barcelonei a scris o nouă filă de istorie la doar 17 ani în Champions League

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOWPar mai degrabă surori. Julianne Moore și fiica ei, mic dejun pe străzile din NYC. Liv, mult mai înaltă decât mama sa

"Doamne ferește! Actualii proprietari nu ne-ar primi acolo". Vova Cohn, anunț neașteptat despre revenirea la Dinamo citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum au fost surprinși Naomi Osaka și Patrick Mouratoglou citeşte ştirea pe ziare.com

Telefoanele nu pot să explodeze din senin, cum te-ar "convinge" fake news-urile virale după pagerele explodate în Liban citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Digi World

Care sunt alimentele și băuturile care ar putea reduce riscul de apariție a demenței. Nu sunt dificil de introdus în dietă

Digi Animal World

O vulpe și un bursuc, prietenii neobișnuiți ai unui câine. Imaginile adorabile te vor topi