Ceu Oliveira, iubita lui Adriano / Foto: Instagram @ceu_lepesteur

Foto ”Împăratul” Adriano a împlinit 40 de ani și și-a prezentat noua iubită: o studentă cu 19 ani mai tânără

articol scris de Digi Sport
22.02.2022, 07:57
  • Europa League: Rangers - FCSB, joi, 22:00, DGS 1

  • Europa League: Fenerbahce - Manchester United, joi, 22:00, DGS 2

Adriano, fostul atacant al lui Inter și al naționalei Braziliei, a împlinit 40 de ani pe 17 februarie și a profitat de moment pentru a-și prezenta noua iubită, Ceu Oliveira, o studentă cu 19 ani mai tânără decât el.

Retras în vara lui 2016, brazilianul care la 20 de ani făcea pasul de la Flamengo către Inter Milano a lăsat mereu senzația că nu și-a atins potențialul. Adriano s-a refugiat în droguri și alcool după moartea tatălui său, însă în ultima perioadă a stat departe de tentații, a slăbit și pur și simplu ”strălucește”. Probabil, unul dintre motivele ”trezirii la viață” a fostului fotbalist îl reprezintă și partenera sa Ceu Oliveira.

Galerie Foto

”Împăratul” Adriano și-a petrecut ziua de naștere alături de iubita sa cu 19 ani mai tânără

A sosit ziua cea mare! Îți doresc toată fericirea din lume, la mulți ani!”, a fost mesajul iubitei lui Adriano de ziua brazilianului. A fost prima fotografie postată de cei doi în mediul online, iar potrivit Mundo Deportivo, ”Împăratul” și-a chemat toți prietenii la petrecerea dată cu ocazia împlinirii a 40 de ani tocmai pentru a le-o prezenta pe Ceu Oliveira.

Adriano și iubita sa Ceu Oliveira / Foto: Instagram @ceu_lepesteur

Un talent uriaș, un stâng "de fier", o adevărată forță a naturii, Adriano a mai evoluat în carieră la Fiorentina, Parma, Sao Paulo, AS Roma, Corinthians, Atletico-PR și s-a retras după o aventură în SUA, la Miami United.

Accidentările, dar și viața extrasportivă tumultoasă au făcut ca Adriano să se retragă după doar 6 luni petrecute în SUA. Înainte de a semna cu Miami United, el își luase o pauză de aproape 2 ani. De altfel, de la plecarea de la Inter, în 2009, "Împăratul" a mai avut un singur sezon bun, la Flamengo.

Adriano a depășit problemele trecutului și a reușit să se "restarteze". Fostul atacant stă departe de tentații și are un nou stil de viață. Popular în toată America de Sud, Adriano e ambasador Adidas și ajută la promovarea tricourilor lansate de Flamengo, clubul care l-a lansat în fotbalul mare.

  • 48 de selecții și 27 de goluri la naționala Braziliei are Adriano
  • 23,4 milioane de euro a plătit Inter pentru Adriano în 2004, când l-a răscumpărat de la Parma
  • 137 de goluri în 300 de meciuri a reușit Adriano în carieră, la echipele de club

Etichete: adriano , imparatul adriano , iubita adriano , ceu oliveira , adriano 40 de ani


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Crimă în plină zi în parcarea unui mall din Constanța. Trei suspecți au fost reținuți de poliție

Un tânăr de 26 de ani din Tulcea a fost înjunghiat mortal în parcarea unui centru comercial din Constanța. Trei suspecți au fost prinși de poliție.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii, lăsați fără cuvinte: românul ”care e de trei ori mai bogat decât Ronaldo și de care nu ați auzit niciodată”

Reacția scoțienilor, după ce Ianis Hagi a marcat direct din corner

Video Erling Haaland a realizat ceva nemaivăzut, în Champions League: ”Dați-i trofeul Pușkaș!” / ”Nu ne întrebați cum a făcut-o”

Shakira e de neoprit! Anunțul total neașteptat făcut, a doua zi după ce Pique a "rupt" tăcerea

Video Barcelona - Bayern 4-1 / Leipzig - Liverpool 0-1 / Man. City - Sparta Praga 5-0. Rezultatele complete după runda 3

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Louis Munteanu a rupt tăcerea după episodul de la Ploiești: ”N-am putut să mă uit la imagini”. A transmis un mesaj clar

Gigi Becali, mesaj clar înainte de Rangers - FCSB

Patru jucători de la Real Madrid sunt OUT pentru El Clasico! Barcelona are șase absenți

Spaniolii de la Marca au auzit ce a spus ”cel mai bun atacant român” și au dat verdictul: ”Nu are limite”

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZO femeie a rămas însărcinată în timp ce era deja însărcinată. Cum explică medicii fenomenul extrem de rar

FILM NOWActorul Jeremy Jackson, șocat să-și vadă fosta soție pe străzi, căutând prin gunoaie: "Să o pierd a fost precum moartea unui om drag"

Costel Gâlcă, în pericol să fie dat afară de Mihai Rotaru de la Universitatea Craiova! Ce i se impută antrenorului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Miză uriașă pentru FCSB, în meciul cu Rangers. Ce poate obține campioana României, după disputa cu scoțienii citeşte ştirea pe ziare.com

După moartea fiului lor la doar 25 de ani, au descoperit o viață dublă secretă în online pe care nu au bănuit-o niciodată citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mira, pictorial provocator în cea mai scurtă fustă din garderobă. Comentariile au curs lanț: „Semeni cu fosta mea profesoară”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mira, pictorial provocator în cea mai scurtă fustă din garderobă. Comentariile au curs lanț: „Semeni cu fosta mea profesoară”

Digi World

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Digi Animal World

Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”