Gică Craioveanu / Foto: Sport Pictures

Exclusiv ”Îmi vine să plâng de rușine”. Momentul din urmă cu 29 de ani care l-a marcat pe Gică Craioveanu

articol scris de Digi Sport
09.10.2024, 16:54
  • Nations League: Italia - Belgia, joi, 21:45, DGS 1

  • Nations League: Israel - Franța, joi, 21:45, DGS 2

Gheorghe Craioveanu (56 de ani), fostul internațional român, a văzut ce s-a întâmplat înainte de Sevilla - Betis, scor 1-0, și și-a adus aminte de un moment în care și el a fost protagonist, petrecut în urmă cu 29 de ani.

Gică Craioveanu și-a adus aminte de primul și singurul moment în care a cântat

Înainte de ”El Gran Derby”, din La Liga, fanii celor de la Sevilla au cântat imnul propriei echipe, iar momentul a devenit viral.

Craioveanu a fost întrebat dacă-i place să cânte și dacă a cântat vreodată, iar acesta a replicat, râzând.

”Am cântat, îmi place, dar mi-e rușine și frică să fac asta.

Am cântat un colind, la San Sebastian, în 1995, și mi-l mai pun la radio și îmi vine să plâng de rușine”, a spus Craioveanu, prezent în studioul emisiunii Fotbal European, de la Digi Sport.

Cum a numit-o Gică Craioveanu pe Real Madrid în presa din Spania

În altă ordine de idei, Craioveanu a acordat recent un interviu amplu în presa spaniolă, pentru AS, unul dintre cele mai reputate cotidiane iberice. 

Printre altele, acesta a vorbit despre Real Madrid, în contextul în care campioana en-titre joacă sâmbătă cu fosta sa echipă. Meciul Real Madrid - Villarreal începe la 22:00 și va putea fi urmărit ÎN DIRECT pe Digi Sport 2, site-ul digisport.ro și aplicația Digi Sport (disponibilă pe Google Play și App Store), de către abonații DIGI România. 

Așa cum a făcut-o și în studioul Euro Fotbal, fostul atacant a vorbit despre meciul pe care Regina Europei l-a pierdut cu Lille, scor 0-1, în Champions League. 

"Nu mi-a plăcut deloc prestația cu Lille. A fost o echipă plată, previzibilă și ineficientă, în afara forțării de pe final. E evident că n-a jucat bine. Kroos era fundamental.

Știa cum să organizeze echipa ca nimeni altul. A fost un jucător unic. Fără el, e alt stil. Era capabil să domine meciul, să recupereze și să alerge. Iar fiecare schimbare are nevoie de un proces.

Luminile madrilenilor s-au aprins puțin când au intrat Modric și Guler, pentru că Valverde, Camavinga și Tchouameni sunt puternici fizic și aleargă mult, dar nu au aceeași abilitate de a da pasa finală.

Era esențial să se găsească un înlocuitor pentru Kroos, iar Florentino Perez trebuia să le facă pe amândouă: Mbappe, dar și un mijlocaș de clasă. Acum nu au pe cineva ca el și se vede asta. Puteau să îl ia pe Pedri de la Barcelona (n.r. râde). Probabil că cel mai similar jucător e Gundogan.

Când ajungi la atâtea meciuri fără eșec, vine o vreme când te relaxezi, iar asta nu e bine. Ai nevoie de un duș rece, pentru a-ți recâștiga energia și motivația.

Sunt sigur că vor avea o reacție cu Villarreal. Sunt răniți și o vor face. Mai mult, se joacă pe Bernabeu, acolo sunt o altă echipă. Mulți jucători se tem de acest stadion, am văzut-o. Stema și tricoul influențează mințile adversarilor.

Va fi dificil ca Villarreal să facă o surpriză, deși cred că are argumente în favoarea ei. De fapt, cred că are calitate să bată orice echipă din Europa, dacă prinde o zi bună. Așa că îndrăznesc să pariez pe un 2-2", a spus Craioveanu. 

VIDEO cu rezumatul meciului Lille - Real Madrid 1-0: 

Etichete: gica craioveanu , craioveanu , sevilla betis , scor 1-0


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Ce s-a întâmplat cu Ancuţa Popoviciu, fosta judecătoare din procesul lui Vlad Pascu în dosarul 2 Mai

Judecătoarea Ioana Ancuţa Popoviciu, care a judecat iniţial dosarul accidentului de la 2 Mai provocat de Vlad Pascu, a fost suspendată din funcție pentru trei luni. Decizia a fost luată miercuri de Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), la solicitarea Inspecției Judiciare, relatează Agerpres.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Au apărut imaginile de la evenimentul în care ”Michael Schumacher a avut prima apariție publică” după 11 ani

Gigi Becali e sigur: schimbă în curând numele FCSB-ului! ”Asta va fi denumirea”

Starea de sănătate a lui Michael Schumacher, "un mister care a durat 11 ani"

Dinamo i-a oferit un salariu de 18.000 de euro lui Alex Dobre, apoi l-a lăsat fără cuvinte! Cât va câștiga la Rapid

Dan Șucu s-a întâlnit cu Marius Șumudică și i-a comunicat decizia finală

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a decis Comisia de Disciplină după gestul ”incredibil” al lui Dorinel Munteanu + Reacția scurtă a ”Neamțului”

Exclusiv Gigi Becali a făcut anunțul: ”Și-a revenit, o să joace cu Dinamo”

Video Exclusiv O nouă problemă în cantonamentul echipei naționale: ”A avut o enterocolită”

Exclusiv S-a aflat diagnosticul lui Adrian Șut! Gigi Becali a anunțat când va reveni la FCSB

Citeşte şi

Exclusiv Decizia surprinzătoare luată de Real Madrid, după ce Dani Carvajal s-a ”rupt” și va lipsi mai mult de un an

Video Exclusiv Ilie Dumitrescu a dat verdictul la 5 zile după victoria FCSB-ului la Salonic. ”În orice moment”

PEROZAlessandra Ambrosio, spectacol la volei pe plajă, jucat în costum de baie. Supermodelul continuă să arate impecabil la 43 de ani

FILM NOWI-a lăsat pe toți cu gura căscată! Brooke Shields, într-o rochie mini, verde neon, la 59 de ani. Picioare interminabile, farmec aparte

Sinucidere din dragoste? Detalii dramatice din ultimele zile de viață ale baschetbalistei de la CSM Târgoviște citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fotbalistul român care a refuzat transferul la Real Madrid: ”Cifrele sunt amețitoare. Eu sunt fan Barcelona” citeşte ştirea pe ziare.com

Regretul unui bărbat că și-a instalat panouri fotovoltaice: ”Panourile solare au scăzut valoarea casei mele" citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Ieri ziceau că divorțează, azi apar drăgăstoși în public. Până și prietenii s-au săturat de Kanye West și Bianca Censori: "Patetic"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Ieri ziceau că divorțează, azi apar drăgăstoși în public. Până și prietenii s-au săturat de Kanye West și Bianca Censori: "Patetic"

Digi World

O lună fără alcool îți poate îmbunătăți sănătatea? 5 schimbări pozitive pe care le-ai putea observa

Digi Animal World

Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când obține ce vrea”