Ioana și Ilie Năstase / Foto: Facebook @ioananastase

Ilie Năstase, reacție tranșantă după ce Ion Țiriac i-a anunțat divorțul

articol scris de Digi Sport
19.09.2024, 09:44
  • SuperLiga: FC Botoșani - Gloria Buzău, vineri, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Oțelul Galați - Dinamo, vineri, 21:00, DGS 1

Ion Ţiriac (85 de ani) a anunţatIlie Năstase (78 de ani) a divorțat, iar fostul lider ATP a avut o primă reacţie, după declaraţiile surprinzătoare date de bunul său prieten.

Ilie Năstase: ""Noi suntem bine, ținta este soția mea și numai ea"

Galerie Foto

După ce tot mai multe zvonuri despre un potențial divorț au apărut în ultima vreme, Ilie Năstase crede că există o persoană care îi vrea răul soției sale.

"Noi suntem bine, ținta este soția mea și numai ea. Numai în ea dau tot timpul, de ce nu dau în mine, că eu sunt bărbat? Ea e femeie, are familie, ce au cu ea? Nu înțeleg, pe asta nu o înțeleg.

Stăm și vorbim și noi seara și nu înțeleg cine face campania asta de denigrare a ei, că nu înțeleg. Are și ea copil, are nepoțică, are soră, are mamă, se uită și ele la televizor. Aș face plângere la poliție, dacă aș ști cine e, că eu cu ea suntem o familie", a declarat Ilie Năstase, conform as.ro.

Ilie Năstase nu a ascuns niciodată faptul că a avut mai multe relații decât căsnicii. Chiar a glumit și pe seama copiilor, despre care a spus că le-a pierdut șirul. Însă, oficial, Nasty are 5 copii.

Cu Dominique Grazia s-a căsătorit în 1972 și au avut un mariaj de zece ani, timp în care modelul belgian a născut-o pe Nathalie.

În 1984, Năstase a mers la altar cu actrița Alexandra King, iar în timpul căsătoriei au adoptat doi copii, Nicholas și Charlotte. După 14 ani, cei doi au divorțat.

În 2004, Năstase s-a recăsătorit cu Amalia Teodosescu, de care s-a despărțit în 2010. Amalia și Ilie au împreună două fete, Alessia și Emma Alexandra.

Până la mariajul cu Ioana Simion (2019), Ilie Năstase a mai fost căsătorit și cu Brigitte Sfăt.

Ion Țiriac, despre Ilie Năstase: ”Am auzit că a divorțat. E cel mai fericit om de pe planetă”

Galerie Foto

Ion Țiriac (85 de ani), cel mai bogat român al momentului, l-a dat de gol pe bunul său prieten, Ilie Năstase (78 de ani), despre care a spus că a divorțat.

Ilie Năstase și Ioana (49 de ani) au avut mai multe certuri în ultima perioadă și totul a culminat cu un scandal în plină stradă în stațiunea Mamaia, de pe Litoral.

Magnatul a dezvăluit că ”ruptura” dintre cei doi s-ar fi produs în urmă cu două săptămâni.

”Năstase, așa cum îl vedeți dumneavoastră, a fost una dintre cele mai iubite și cele mai urâte personalități din sportul mondial. Veneau 10.000 de oameni să îl aplaude și 10.000 de oameni să-l fluiere. Dar veneau 20.000.

Astăzi e același lucru, e un personaj. Am auzit că a divorțat acum două săptămâni, iar astăzi am citit că este cel mai fericit om de pe planeta asta”, a spus Țiriac, la Prietenii lui Ovidiu.

Etichete: ion tiriac , ilie nastase


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Șoșoacă, în Parlamentul European: „Dumnezeu nu e vaccinat, în România 88% nu sunt vaccinaţi”. I-au tăiat microfonul

Eurodeputata Diana Șoșoacă a avut miercuri un discurs puternic antivaccinist în Parlamentul European, în cadrul unei dezbateri pe tema variolei maimuței (Mpox) și a măsurilor pe care Uniunea Europeană ar trebui să le ia în fața acestei amenințări. Fosta senatoare română a acuzat UE că vrea să declanșeze o nouă pandemie, după ce a „omorât câţi bătrâni a putut” în Italia, și a spus că ea se va opune, pentru că „Dumnezeu nu e vaccinat” și 88% dintre români nu sunt vaccinați. La finalul intervenției, microfonul i-a fost tăiat.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

3,5 milioane de euro - transferul lui Ianis Hagi

Se naște o nouă forță în România? ”Eu asta îmi doresc, să preiau clubul!”

S-a lăudat că n-a fost demis niciodată în 26 de ani, iar a doua zi a fost dat afară

"Ridicol". Cât primește Ianis Hagi pe lună de la Rangers, deși nu mai joacă nici la echipa a doua

Guvernul României, lovitură grea pentru 'U' Cluj! Ordonanța de Urgență a fost aprobată

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Frumusețea noului format Champions League: Celtic pe 2, Barcelona pe 23! Clasamentul complet după prima etapă

Doar un 10! Singurul fotbalist care a luat nota perfectă în prima etapă din Champions League

Exclusiv Gică Craioveanu a intrat în direct după meciul Barcelonei și s-a legat tocmai de jucătorul cu cea mai mare notă

Foto Apariție spectaculoasă în Champions League! E văzut extrem de rar la meciuri de fotbal

Citeşte şi

Ilie Năstase a spus-o pe față! Cât are pensia după recalculare: "Înseamnă că atât merit!"

Milionarul care a ajuns falit şi a spus că Ion Ţiriac îi este "al doilea tată" s-a căsătorit a treia oară

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOWPar mai degrabă surori. Julianne Moore și fiica ei, mic dejun pe străzile din NYC. Liv, mult mai înaltă decât mama sa

"Doamne ferește! Actualii proprietari nu ne-ar primi acolo". Vova Cohn, anunț neașteptat despre revenirea la Dinamo citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum au fost surprinși Naomi Osaka și Patrick Mouratoglou citeşte ştirea pe ziare.com

Telefoanele nu pot să explodeze din senin, cum te-ar "convinge" fake news-urile virale după pagerele explodate în Liban citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Digi World

Care sunt alimentele și băuturile care ar putea reduce riscul de apariție a demenței. Nu sunt dificil de introdus în dietă

Digi Animal World

O vulpe și un bursuc, prietenii neobișnuiți ai unui câine. Imaginile adorabile te vor topi